Top 10 Zugravi În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

172 Zugravi sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Rin Grand Construct

Rin Grand Construct

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Marius Rusu

Marius Rusu

Zugrăveli Interioare · Pascani, Iași
Efectuam lucrari la cele mai inalte standarde profesiolal. garantia lucrului bine facut eftin si eficient. efectuam modele si vopsim orice culoare sau tip de vopsea.
Daniel Aso

Daniel Aso

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Meseriaș în construcții, ut lucrări de orice fel,montaj gresie,faianta,parchet,finisaje de înaltă calitate,montare pereți rigips,scafe,tapet,zidarie case de la 0.Pentru lucrări mai mari,pot forma echipă.
Stefan Dobrea

Stefan Dobrea

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Ut amenajari interioare gresie parechet glet var faianta zugraveli scari 4-10 etaje cer si ofer seriozitate mai multe detalii telefonic 0757301116
Iulian Mihăilă

Iulian Mihăilă

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Anvex Romania

Anvex Romania

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Cu o experiență demonstrată în domeniul construcțiilor, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi cele mai bune soluții de design interior, tencuieli, rigips pe structura, armare cu plasa, gleturi sau tinci, placari gresie și faianta, marmura, decorativa interior, parchet, tapet, varuire, etc. Fie ca e vorba de proiecte rezidentiale de mici dimensiuni sau mai complexe de mari dimensiuni, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Mai multe detalii pe
SC. Punti Group Srl

SC. Punti Group Srl

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Executam lucrări de buna calitate și la termen gresie faianță tapet zugrăveli glet Rigips Tencuieli parchet etc. Echipa cu experienta de minim 10 ani. Relații la tel 0749984360
Daniel Cojocaru

Daniel Cojocaru

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
*Calitate profesionala a lucrărilor finalizate. *Prețul corect. *Experienta de 6 ani în domeniul de renovări și amenajări interioare/exteriore *3 ani experienta în vopsitorie în Londra (birouri,hoteluri restaurate finalizate la o calitate foarte bună) *calificare în Londra la locul de muncă level 3
Budeanu unic construct srl

Budeanu unic construct srl

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Firma de construcții. Cu experienta mare .cu scule profesionale .personal calificat .oferim factura si seriozitate
Lucian Leonte

Lucian Leonte

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Perseverenta.experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate.rapid si cu idei in functie de locație.seriozitate.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Claudia P.
Zugrav   26/11/2020

Punctual, si-a facut treaba foarte bine, si s-a incadrat in timp.Totul a fost conform dicutiei initiale.

         
Simona P.
Zugrav   06/11/2020

Foarte serios, a lucrat curat, îngrijit, cu atenție la detalii și in timpul estimat inițial. Recomand fără nicio ezitare!

         
Diana B.
Zugrav   03/09/2020

Un om extrem de serios, rapid și eficient. Am rămas plăcut impresionata de munca depusă, tot din casa a fost acoperit și protejat, iar pereții arata de nota 10. Mulțumesc frumos pentru munca depusă! Recomand cu incredere!

         
Ovidiu B.
Zugrav   02/09/2020

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Cristi Popa.Voi mai apela la serviciile acestuia . Un adevarat profesionist. A venit intotdeauna la ora programata, a respectat ceea ce am stabilit ca timp si bani si cel mai important : iti da solutii profesioniste care ne ajuta, pe noi, nepriceputii, sa nu mai cadem in capcana unora care nu sunt meseriasi. Imi pare rau ca nu l am intalnit mai demult pe domnul Cristi Popa si nu am stiut de acest site. Recomand cu incredere.

         
Livia M.
Zugrav   28/08/2020

Desi nu am reusit sa facem lucrarea din motive ce au tinut strict de noi, am apreciat abordarea, comunicarea, detaliile oferite si faptul ca s-a tinut de cuvant. Multumim!

         
Judit-katalin L.
Zugrav   04/08/2020

Am fost foarte multumita. Am cuvinte de lauda pentru Dl. Dinu Valentin. Super repede a terminat de zugravit. Camerele au iesit ca in revista si a lasat si curat! RECOMAND CU INCREDERE!

         
Robert S.
Zugrav   17/07/2020

A fost foarte rapid, eficient și cu mult bun simț. Recomand cu încredere. Nu degeaba evaluările precedente sunt toate pozitive.

         
Manuela T.
Zugrav   23/05/2020

Am inceput lucrarile cu aceasta firma, pot spune ca lucreaza curat si frumos, ma ajuta cu consultanta referitor la amenajarile interioare, sunt punctuali si tin cont de planificarea facuta impreuna, la inceperea proiectului. Pot spune ca sunt foarte multumita.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit