Top 10 Zugravi În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

222 Zugravi sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Rin Grand Construct

Rin Grand Construct

Zugrăveli Interioare · Ciurea, Iași
Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Lucian Andrei

Lucian Andrei

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Suntem o echipă formată din cel puțin 2 tehnicieni cu o experienţă de peste 15 ani in domeniul instalaţiilor sanitare și de gaze.
Iulian Mihăilă

Iulian Mihăilă

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Cristian Musca

Cristian Musca

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Sunt un bărbat cu simt de raspundere si ma tin de cuvant imi asum.raspunderea.cer si ofer seriozitate
Budeanu unic construct srl

Budeanu unic construct srl

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Firma de construcții. Cu experienta mare .cu scule profesionale .personal calificat .oferim factura si seriozitate
Lucian Leonte

Lucian Leonte

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Perseverenta.experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate.rapid si cu idei in functie de locație.seriozitate.
Gică Tincu

Gică Tincu

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Nu mă simt diferit Mă cred un meseriaș bun Si am foarte mare încrede in mine si in tot ceea ce fac.
Dan Haidau

Dan Haidau

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Meserias cu o experienta de 18ani in domeniul amenajarilor si renovarilor, ut lucrari:tencuieli,gleturi de umplere,gleturi de finisaj,zugraveli,montaj:tapet,parchet,rigips,sape,izolatii termice,decorative,vopsitorii,ofer si cer seriozitate
Gelu Alius

Gelu Alius

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Precizie, curatenie, schimb orice tip de culoare, decorative personalizate, glet fara slefuit. Fac si mici reparatii electrice, rigips si schimb robinete, dusuri,repar mobila,vopsitorie profesionala
Sandel Stambol

Sandel Stambol

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Echipa tânără serioși execută următoarele lucrări gleturi văruieli gresiei faianță rigips tavane casetate parchet laminat izolație termică montări uși instalați sanitare instalați electrice orice tinerii și dispuși de muncă
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Nicoleta L.
Zugrav   03/04/2021

Echipa tanara si foarte eficienta, apartament cu 2 camere, reparatii, protejat suprafetesi zugravit totul in 2 zile.

         
Rita P.
Zugrav   03/04/2021

lucrarea a fost realizata cu seriozitate, profesionalism si promptitudine. Sunt foarte multumita de calitatea lucrarii, de faptul ca a lucrat foarte ingrijit, ca a lasat totul foarte curat la finalizare si ca timpul de executie a fost unul foarte scurt. Recomand cu incredere.

         
Anca N.
Zugrav   07/03/2021

Pot spune despre Aurel următoarele lucruri: Un om muncitor, punctual, creativ și cu o echipa bine pusa la punct. Aurel înțelege orice problema și ii găsește rezolvare rapida, lucrează foarte bine și se adaptează cerințelor clienților. Am fost foarte mulțumită de serviciile sale, îl recomand cu încredere.

         
Adrian C.
Zugrav   17/02/2021

De la inceput am simtit ca pot avea incredere in Alex si in echipa lui. Il recomand din toata inima, pentru ca lucreaza foarte calitativ, e un profesionist, face recomandari excelente, obtine preturi bune de la furnizori si as mai putea spune multe lucruri bune despre el. Dar cel mai important lucru e ca Alex e un om bun, cu mult bun simt, un partener de nadejde si un profesionist desavarsit. Face cinste profesiei lui. Multumesc mult, Alex si echipei!

         
Madalina C.
Zugrav   10/02/2021

Recomand, foarte prompt, lucrarea a iesit conform asteptarilor. Am comunicat foarte bine cu dumnealui.

         
Alex S.
Zugrav   26/12/2020

O persoana serioasa si foarte comunicativa. Recomand cu toata increderea. Vizitati canalul lui de youtube; step by step.

         
Valentin A.
Zugrav   15/10/2020

Salvo a facut o lucrare foarte buna, pentru 60mp de hol la etaj a durat aproximativ 3 zile. Pentru ca au mai trebuit mici retusuri dupa uscare a mai venit cateva ore si ziua urmatoare, incat sa fie totul asa cum trebuie. Un punct in plus pentru punctualitate, de la inceput si pana la sfarsit a venit exact la ora anuntata. Multumesc!!

         
Carmen P.
Zugrav   14/10/2020

Dl. Nistor are foarte multa rabdare si este foarte bun in ceea ce face, un adevarat profesionist, il recomand cu caldura.

Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit