Top 10 Zugravi În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

164 Zugravi sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Rin Grand Construct

Rin Grand Construct

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Societate de Constructii specializata , uta lucrari de constructii interioare sisi exterioare ( amenajari , zugraveli ) instalatii electrice , sanitare , termice , A.c , atat pe raza orasului Iasi cat si prin imprejurimi. Seriozitate , calitate , factura si garantie. Tel : 0740.061.998
Paul Paul

Paul Paul

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Avem o experienta de 13 ani în afara tarii și 5 ani în RO, ne mândrim cu lucrări de calitate, seriozitate și gama larga de lucrari:construcții, amenajări interioare și exterioare, instalații electrice și sanitare etc. Mulțumim.
Marius Rusu

Marius Rusu

Zugrăveli Interioare · Pascani, Iași
Efectuam lucrari la cele mai inalte standarde profesiolal. garantia lucrului bine facut eftin si eficient. efectuam modele si vopsim orice culoare sau tip de vopsea.
Stefan Dobrea

Stefan Dobrea

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Ut amenajari interioare gresie parechet glet var faianta zugraveli scari 4-10 etaje cer si ofer seriozitate mai multe detalii telefonic 0757301116
Iulian Mihăilă

Iulian Mihăilă

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Budeanu unic construct srl

Budeanu unic construct srl

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Firma de construcții. Cu experienta mare .cu scule profesionale .personal calificat .oferim factura si seriozitate
Lucian Leonte

Lucian Leonte

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Perseverenta.experienta acumulata atat in tara cat si in strainatate.rapid si cu idei in functie de locație.seriozitate.
Gică  Tincu

Gică Tincu

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Nu mă simt diferit Mă cred un meseriaș bun Si am foarte mare încrede in mine si in tot ceea ce fac.
Dan Haidau

Dan Haidau

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Meserias cu o experienta de 18ani in domeniul amenajarilor si renovarilor, ut lucrari:tencuieli,gleturi de umplere,gleturi de finisaj,zugraveli,montaj:tapet,parchet,rigips,sape,izolatii termice,decorative,vopsitorii,ofer si cer seriozitate
Gelu Alius

Gelu Alius

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Precizie, curatenie, schimb orice tip de culoare, decorative personalizate, glet fara slefuit. Fac si mici reparatii electrice, rigips si schimb robinete, dusuri,repar mobila,vopsitorie profesionala
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ela Nicolae
Zugrav   10/09/2020

Am fost mulțumită de serviciile prestate. Domnul Dinu a fost punctual, a lucrat bine, repede și foarte îngrijit și la un preț rezonabil. O sa mai apelez când am nevoie.

         
Camelia Caragata
Zugrav   08/09/2020

Numai cuvinte de lauda. Lucrul a fost realizat cu atentie, foarte receptivi la orice remarca, comunicare excelenta. Nu regret deloc faptul ca v-am ales. Cu siguranta va voi recomanda si altor persoane. Bravo!

         
Livia Macoveanu
Zugrav   28/08/2020

Desi nu am reusit sa facem lucrarea din motive ce au tinut strict de noi, am apreciat abordarea, comunicarea, detaliile oferite si faptul ca s-a tinut de cuvant. Multumim!

         
Bog Dan
Zugrav   18/08/2020

Lucrat cu atentie si in termen, completat cu curatenie. Calitate finala foarte buna. Modul de plata (dupa inceperea lucrarii) confera incredere. Recomand aceasta echipa de oameni seriosi.

         
Nicoleta Lungulescu
Zugrav   09/08/2020

Serios, prompt si muncitor! Si-a respectat termenul de execuție, a lucrat rapid si eficient. Recomand cu toata increderea!

         
Mara Erhan
Zugrav   05/08/2020

Dl Cristi lucreaza f curat si cinstit, e harnic si daca doriti e o placere si de vorbit cu dlui! Lucrarea a iesit foarte bine. Recomand

         
Judit-Katalin Lazar Lazar
Zugrav   04/08/2020

Am fost foarte multumita. Am cuvinte de lauda pentru Dl. Dinu Valentin. Super repede a terminat de zugravit. Camerele au iesit ca in revista si a lasat si curat! RECOMAND CU INCREDERE!

         
Popa Florentina
Zugrav   22/06/2020

A lucrat foarte bine, este foarte serios, a venit zi de zi si a terminat exact cand a spus. Sunt foarte multumita.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit