Top 10 Zugravi În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

213 Zugravi sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Marius Ionut  Mititelu

Marius Ionut Mititelu

Zugrăveli Interioare · Horlesti, Iași
Experiența in domeniu de minim 10 ani . Execut lucrări de calitate si seriozitate, experenta dobăndită in afara Țăriit, utând lucrari ridicate la cele mai mari standarde de calitate si rezistență de unde clienții au fost foarte mulțumiți.
Marius Rusu

Marius Rusu

Zugrăveli Interioare · Pascani, Iași
Efectuam lucrari la cele mai inalte standarde profesiolal. garantia lucrului bine facut eftin si eficient. efectuam modele si vopsim orice culoare sau tip de vopsea.
Anvex Romania

Anvex Romania

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Cu o experiență demonstrată în domeniul construcțiilor, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi cele mai bune soluții de design interior, tencuieli, rigips pe structura, armare cu plasa, gleturi sau tinci, placari gresie și faianta, marmura, decorativa interior, parchet, tapet, varuire, etc. Fie ca e vorba de proiecte rezidentiale de mici dimensiuni sau mai complexe de mari dimensiuni, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Mai multe detalii pe
SC. Punti Group Srl

SC. Punti Group Srl

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Executam lucrări de buna calitate și la termen gresie faianță tapet zugrăveli glet Rigips Tencuieli parchet etc. Echipa cu experienta de minim 10 ani. Relații la tel 0749984360
Daniel Aso

Daniel Aso

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Meseriaș în construcții, ut lucrări de orice fel,montaj gresie,faianta,parchet,finisaje de înaltă calitate,montare pereți rigips,scafe,tapet,zidarie case de la 0.Pentru lucrări mai mari,pot forma echipă.
Iulian Mihăilă

Iulian Mihăilă

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
25 de ani experiența in acest domeniul,atat,in țară cat și in strainate,foarte serios,respect deosebit față de client, ut lucrări de calitate superioară,comunicativ.
Sandel Stambol

Sandel Stambol

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Echipa tânără serioși execută următoarele lucrări gleturi văruieli gresiei faianță rigips tavane casetate parchet laminat izolație termică montări uși instalați sanitare instalați electrice orice tinerii și dispuși de muncă
Claudiu Zaharescu

Claudiu Zaharescu

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Zugrav ut lucrari de amenajări interioare: Stucco,Cadoro velvet,Marco Polo,Tapet, Baghete decorative,Parchet,glet, reparatii,var lavabil, Cer și ofer seriozitate.Fara vicii. Zaharescu Claudiu
Gică  Tincu

Gică Tincu

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Nu mă simt diferit Mă cred un meseriaș bun Si am foarte mare încrede in mine si in tot ceea ce fac.
Dan Haidau

Dan Haidau

Zugrăveli Interioare · Iasi, Iași
Meserias cu o experienta de 18ani in domeniul amenajarilor si renovarilor, ut lucrari:tencuieli,gleturi de umplere,gleturi de finisaj,zugraveli,montaj:tapet,parchet,rigips,sape,izolatii termice,decorative,vopsitorii,ofer si cer seriozitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Monica M.
Zugrav   26/02/2021

Dl. IONUT este un om de un profesionalism rar intalnit. Am ramas profund impresionata de calitatea lucrarilor, de implicarea acestui om, de devotamentul cu care se implica in orice activitate, de seriozitatea cu care efectuează lucrarea si de acuratetea serviciilor prestate. Il recomand cu mare caldura. Este un om de toata increderea!

         
Ramona M.
Zugrav   27/10/2020

De curand am finalizat o lucrare de renovare a apartamentului impreuna cu Bogdan Sava si sunt foarte multumita de cum am colaborat atat cu el cat si cu celalat coleg al sau,Gabriel. Necesarul de materiale si timpul de executie au fost estimate foarte aproape de realitate, iar rezultatul final a corespuns asteptarilor: lucrare finalizata la timp, mod de lucru curat si ingrijit, atentie la detalii si seriozitate. Recomand cu mare drag aceasta echipa,

         
Andreea M.
Zugrav   23/10/2020

Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Punctual, dinamic, foarte atent la detalii! Recomand 100% serviciile domnului Dinu Valentin! 10+ pentru lucrare!

         
Ionut A.
Zugrav   16/09/2020

Foarte multumit de calitatea lucrarii (zugravit apartament cu 3 camere + 1 balcon inchis care avea mucegai). A izolat toata casa, a zugravit pereti, tavane, reparatii unde a fost cazul, iar balconul decojit si refacut, in 2 zile si jumatate, lucrat de dimineata pana seara tarziu. De la prima interactiune pana la final, punctual, serios si ft priceput in ceea ce face. Vi-l recomand pt ca foarte greu gasesti oameni seriosi in acest domeniu.

         
Camelia C.
Zugrav   08/09/2020

Numai cuvinte de lauda. Lucrul a fost realizat cu atentie, foarte receptivi la orice remarca, comunicare excelenta. Nu regret deloc faptul ca v-am ales. Cu siguranta va voi recomanda si altor persoane. Bravo!

         
Maura C.
Zugrav   20/08/2020

Dl. Alin este a executat lucrarea impecabil si la termen. A efectuat inclusiv mici reparatii prin casa din propria initiativa. Este serios si dedicat profesiei! Il recomand cu incredere!

         
Bogdan A.
Zugrav   09/08/2020

Calitate foarte buna a executiei, lucrare executata foarte curat, seriozitate, promptitudine, pret corect. Recomand cu caldura.

         
Emilia V.
Zugrav   20/07/2020

Seriozitate și eficiență.Eventualele imperfecțiuni au fost remediate imediat. Echipa este muncitoare, punctuala și foarte rapida.Peretii camerei pentru care i-am angajat, au fost făcuti de la 0 și totul în 5 zile. Recomand!!

Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit