Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Constanta

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

18 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Constanta.

CERE 4 OFERTE
Intel House Electric

Intel House Electric

Instalatii Electrice · Constanta, Constanta
Seriozitate. Promptitudine. Calitatea lucrărilor executate, în timp cât mai scurt cu minim de deranj. Atenție la detalii.
Ergnur Instal

Ergnur Instal

Instalatii Electrice · Constanta, Constanta
Firma autorizata ANRE de tip B.Executam orice fel de instalatii electrice de joasa si medie tensiune .Oferim dirigentie de santier atat pe electrice cat si pe instalati sanitare ,termice si ventilatie . Oferim servicii de proiectare si consultanta tehnica .
Bogdan B.

Bogdan B.

Instalatii Electrice · Constanta, Constanta
Electrician cu peste 20 de ani de experienta execut orice tip de instalatie de la apartamente si case pana la cele mai complexe automatizari,camere video ,alarme , ETC .Avem mai multe echipe si putem onora orice lucrare indiferent de marime sau complexitate
Alexandru S.

Alexandru S.

Instalatii Electrice · Cernavoda, Constanta
1. Sunt perfectionist. 2. Sunt serios cand este vorba de electricitate 3. La mine nu exista in vocabular "lasa ca merge si asa" 4. Nu fac provizorate decat daca este ceva grav cu conditia in scris ca se va achizitiona ceea ce este necesar si se remediaza altfel am tot dreptul sa las totul fara tensiune. 5. Protectia muncii pe primul loc, a mea cat si a celor din juru meu.
Vice Consulting Engineering

Vice Consulting Engineering

Instalatii Electrice · Constanta, Constanta
Proiectări instalații electrice, întocmire documentație pentru obținerea Branșamentelor la utilități, autorizații și avize Executii instalații electrice și verificări periodice
Reparatii de Top

Reparatii de Top

Instalatii Electrice · Garliciu, Cluj
In contextul actual, echipa reprezintă factorul cheie pentru performanta si succes. Noi suntem o echipa de oameni profesioniști, cu experiența in domeniul reparațiilor si amenajărilor interioare si exterioare, indiferent de complexitatea lucrării, de la simple reparații la renovări totale. Echipa noastră va pune la dispoziție posibilitatea de a beneficia de o gama foarte larga de servicii, efectuate cu seriozitate si profesionalism.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Diana Morarasu
Instalatii Electrice   19/12/2019

Numai cuvinte de lauda, atit pentru platforma homerun, cit si pentru domnul Ciprian Calin. Punctualitate, seriozitate, profesionalism , putere de munca si rabdare - si a avut nevoie, caci o lucrare aparent simpla s-a dovedit a fi infinit mai complicata din cauza vechimii blocului si a instalatiei. Pretul a fost mai mult decit corect, ba chiar m-am simtit eu prost pentru ca desi a muncit din greu patru ceasuri, a cerut suma pe care o stabilisem initial. Recomand cu toata caldura!

         
Oana Buzoianu
Instalatii Electrice   23/09/2019

Profesionist de incredere. Se tine de treaba si de cuvant. In plus, are umor, a fost placut sa lucrez cu el 😊. Recomand.

         
Maria Bălașa
Instalatii Electrice   28/08/2019

Foarte profesionist ca electrician și în plus a venit punctual la ora stabilită, manierat. Sigur voi mai apela la dânsul. Recomand.

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Servicii Similare
Instalatii Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit