Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Constanța

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

50 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Constanța.

CERE 3 OFERTE
Adrian Preda

Adrian Preda

Instalații Electrice · Constanta, Constanța
Calitatea primeaza, domeniul electric fiind unul unde viata omului ar trebui pusa mai presus de orice. Deasemenea mi-am rezervat si imi voi rezerva timp pentru a da clientilor mei toate explicatiile necesare, inainte de a face o alegere.
Laurentiu Popescu

Laurentiu Popescu

Instalații Electrice · Constanta, Constanța
Inginer electrician ut instalatii electrice de joasa tensiune,modificari in instalatii electrice,tablouri electrice,inlocuire prize,intrerupatoare,comutatoare,conectare de circuite dedicate noi,montaj sisteme supraveghere video si antiefractie.Ofer seriozitate si preturi acceptabile.
Intel House Electric

Intel House Electric

Instalații Electrice · Constanta, Constanța
Seriozitate. Promptitudine. Calitatea lucrărilor executate, în timp cât mai scurt cu minim de deranj. Atenție la detalii.
Bogdan Badiu

Bogdan Badiu

Instalații Electrice · Constanta, Constanța
Electrician cu peste 20 de ani de experienta execut orice tip de instalatie de la apartamente si case pana la cele mai complexe automatizari,camere video ,alarme , ETC .Avem mai multe echipe si putem onora orice lucrare indiferent de marime sau complexitate
Ergnur Instal

Ergnur Instal

Instalații Electrice · Constanta, Constanța
Firma autorizata ANRE de tip B.Executam orice fel de instalatii electrice de joasa si medie tensiune .Oferim dirigentie de santier atat pe electrice cat si pe instalati sanitare ,termice si ventilatie . Oferim servicii de proiectare si consultanta tehnica .
GREEN NET EVOLUTION SRL

GREEN NET EVOLUTION SRL

Instalații Electrice · Constanta, Constanța
Dacă ești în căutarea unei firme autorizate ANRE, a unui colaborator serios, a unu profesionist, a unei echipe cu care să îți duci la capăt proiectul, solutia este GREEN NET EVOLUȚION
Alexandru Sarpe

Alexandru Sarpe

Instalații Electrice · Cernavoda, Constanța
1. Sunt perfectionist. 2. Sunt serios cand este vorba de electricitate 3. La mine nu exista in vocabular "lasa ca merge si asa" 4. Nu fac provizorate decat daca este ceva grav cu conditia in scris ca se va achizitiona ceea ce este necesar si se remediaza altfel am tot dreptul sa las totul fara tensiune. 5. Protectia muncii pe primul loc, a mea cat si a celor din juru meu.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Catana I.
Instalații Electrice   12/01/2021

Foarte prompți, tehnicianul a lucrat foarte îngrijit și a găsit soluția optima de montare. Comunicarea cu departamentul facturare excelenta!Sunteți prima optiune Va mulțumesc!

         
Stefan H.
Instalații Electrice   08/01/2021

Peste asteptarile mele, Dl, Marius nu numai ca a facut o treaba foarte buna dar a adus si un plus de valoare procesului de renovare a apartamentului. Se poate observa foarte bine experienta si profesionalismul in lucrarea efectuata, sunt foarte incantat.

         
Adina S.
Instalații Electrice   03/01/2021

Foarte multumita de rezultat! Dl. Munteanu a evaluat lucrarea si a venit cu sugestii si recomandari de ordin tehnic si de siguranta, pe baza planului de modificari de la arhitect. Echipa a lucrat profesionist, curat si a gasit solutii la situatii neprevazute, aparute in timpul lucrarii. Recomand cu mare caldura, e o echipa de nota 10!

         
Victor M.
Instalații Electrice   26/12/2020

Dl Ghebaura este superprofesionist ( este inginer de profesie) ! Foarte serios, a respectat termenele, a lucrat foarte curat si ingrijit. S-a ocupat personal de procurarea materialelor si de executia lucrarii. Recomand cu incredere, mai ales celor pretentiosi.

         
Mihaela-elena B.
Instalații Electrice   25/12/2020

Lucrare realizată foarte bine. A ținut cont de cerințele noastre, a propus îmbunătățiri la planul inițial și a reușit sa se încadreze bine în timp. Suntem foarte mulțumiți.

         
Gabriel P.
Instalații Electrice   18/12/2020

Foarte multumit de calitatea lucrarii si viteza de lucru. Electricianul, un profesionist desavarsit, mi-a dat toate explicatiile necesare in timpul lucrarii, efectuind in acelasi timp o lucrare de calitate. Recomand cu incredere!

         
Aurelian N.
Instalații Electrice   27/11/2020

Lucrarea ce a fost executata denota promptitudine ,experiența ,lucru de buna calitate grija de client .RECOMAND CU SUCCES!!!

         
Alexandru B.
Instalații Electrice   13/11/2020

Sunt foarte multumit de lucrare, foarte prompt, serios si mi-a oferit o solutie alternativa la problema care pana la urma s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Recomand cu caldura!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit