Top 10 Electricieni În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

34 Electricieni sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Velectric Incorporated

Velectric Incorporated

Electrician · Constanta, Constanța
Echipa compacta dornica sa realizeze proiecte ample la Standarde si calitate germana ,electricieni formati in Germania
Adrian Preda

Adrian Preda

Electrician · Constanta, Constanța
Calitatea primeaza, domeniul electric fiind unul unde viata omului ar trebui pusa mai presus de orice. Deasemenea mi-am rezervat si imi voi rezerva timp pentru a da clientilor mei toate explicatiile necesare, inainte de a face o alegere.
Florin Roman

Florin Roman

Electrician · Constanta, Constanța
Execut lucrari de instalatii electrice: in case,vile la rosu, apartamente, schimb tablouri electrice cu protectie contra electrocutari.Schimb,inlocuiesc instalatia veche de aluminiu cu alta noua si durabila din cupru.  Execut circuite suplimentare pentru aer conditionat,cazi,cabine de dus,plite electrice,masini de spalat,boilere . 0765837905
Bestdealacf

Bestdealacf

Electrician · Constanta, Constanța
Firma - Electrician profesionist, realizez proiecte in domeniul electric in Constanta si zonele limitrofe. Tarifele noastre cu preturi avantajoase depind de dimensiunea lucrarii. Servicii oferite •Executam instalatii electrice •Montaj, reparatii tablouri electrice •Montare aparataj (prize sau intrerupatoare) •Montare corpuri de iluminat •Servicii de consultanta sau intretinere Detalii la /
Florin Jecu

Florin Jecu

Electrician · Constanta, Constanța
Inginer electrotehnist, ofer servicii de interventie rapida pentru instalatii electrice, schimbari intrerupatoare/comutatoare, corpuri de iluminat, prize, inlocuire sigurante automate, instalare electrocasnice si sisteme audio etc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alex V
Electrician   18/09/2020

Servicii de foarte buna calitate. Punctuali, si cu bun simt. Mi-a placut ca au venit cu idei bune pentru optimizarea lucrarii din punct de vedere functional, estetic si al costului.

         
Andra Bayer
Electrician   12/09/2020

Servicii exceptionale, un om extraordinar si un foarte bun profesionist, cu multa experienta atat pe partea electrica cat si in alte aspecte legate de constructii si renovari. Voi folosi cu siguranta si pe viitor serviciile domnului Nistor !

         
Emil M
Electrician   09/09/2020

Oameni serioși, civilizați, profesioniști. Ne-au făcut verificarea instalației electrice, au montat lustrele și întrerupătoarele. Recomand cu încredere!

         
Dumitrache Gabriel
Electrician   03/09/2020

Profesionist desavarsit. A gasit solutii. A lucrat curat, frumos si a respectat termenele. Foarte multumit.

         
Iulian Sirbu
Electrician   24/08/2020

Un meserias okay, si-a facut treaba in timp util si a venit cu solutii. Un tip cu care iti doresti sa lucrezi. Raport calitate pret okay.

         
Lazar Valentin
Electrician   10/08/2020

Cel mai bun, a rezolvat totul cu profesionalism si foarte repede, tarife super bune o sa mai apelez cu drag. Recomand. Multumesc mult.

         
Mihai Cimpoesu
Electrician   07/07/2020

Lucreaza eficient, bine si cu responsabilitate. Cu siguranta tot la dansul voi apela si cu alte ocazii. Recomand!

         
Iulian Popa
Electrician   27/06/2020

Astăzi s-au prezentat la lucrare foarte prompt dl. Zorila împreună cu dl. Băcăita. Au constatat în termen foarte scurt ce probleme aveam la instalația electrica a blocului după care mi-au făcut un deviz estimativ realist. Au început lucrarea început imediat și deși pe parcursul ei au apărut și alte probleme le-au rezolvat pe toate într-un timp foarte repede. Apoi instalația a fost repusă în funcțiune și nu au apărut probleme. Am fost foarte mulțumit. Recomand cu încredere. Adevărați profesioniști.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit