Top 10 Electricieni În Constanta

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

16 Electricieni sunt gata în Constanta.

CERE 4 OFERTE
Laurentiu P.

Laurentiu P.

Electrician · Constanta, Constanta
Electrician autorizat ANRE fac lucrari de proiectare si realizare de instalatii electrice,inlocuire panouri siguranta,sisteme atiefractie etc.
Florin R.

Florin R.

Electrician · Constanta, Constanta
Execut lucrari de instalatii electrice: in case,vile la rosu, apartamente, schimb tablouri electrice cu protectie contra electrocutari.Schimb,inlocuiesc instalatia veche de aluminiu cu alta noua si durabila din cupru.  Execut circuite suplimentare pentru aer conditionat,cazi,cabine de dus,plite electrice,masini de spalat,boilere .
Velectric Incorporated

Velectric Incorporated

Electrician · Constanta, Constanta
Echipa compacta dornica sa realizeze proiecte ample la Standarde si calitate germana ,electricieni formati in Germania
Florin J.

Florin J.

Electrician · Constanta, Constanta
Inginer electrotehnist, ofer servicii de interventie rapida pentru instalatii electrice, schimbari intrerupatoare/comutatoare, corpuri de iluminat, prize, inlocuire sigurante automate, instalare electrocasnice si sisteme audio etc
Daniel B.

Daniel B.

Electrician · Constanta, Constanta
Buna ziua. Ma numesc Bolat Daniel si sunt electrician din anul 1995., am facut liceiul no.1 cu profil electric ,instalati electrice navale, pina an anul 2005 am lucrat an portul constanta si din 2006 lucrez ca electrician reparati nave.an timpul liber ut instalati electrice si automatizari pt clienti seriosi.
Iulian A.

Iulian A.

Electrician · Constanta, Constanta
Sunt o persoana serioasa cu o experienta de peste 15 ani în construcții ,am optat pentru munca pe cont propriu ca si electrician pentru că sunt calificat si îmi place cea ce fac .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Elena Ignat
Electrician   10/01/2020

Recomand, a venit repede, in aceeasi zi in care am facut solicitarea, si a rezolvat rapid problema pe care o aveam cu o lampa care cand se aprindea, cand se stingea.

         
Irina Vilceanu
Electrician   21/12/2019

Domnul a fost punctual, serios si priceput. Sunt multumita de cum arata toate. Vom mai colabora cu siguranta.

         
Elena Anghel
Electrician   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Ana Turos
Electrician   21/11/2019

Foarte amabil, a lucrat cu atenție și a găsit soluții ingenioase pentru ca lucrarea să fie cât mai estetică. Recomand cu toată încrederea!

         
Haldean Gabriela
Electrician   19/11/2019

Un meserias foarte bun. A gasit imediat cauza problemei si s-a rezolvat cu costuri minime. Recomand acest electrician pentru seriozitate si punctualitate

         
Cristian Velicu
Electrician   11/11/2019

A fost o experienta foarte placuta sa lucrez cu acest om. Foarte corect , punctual , lucreaza profesionist si rezultatele sunt pe masura . Recomand cu multa caldura .Voi apela la dansul si cu alta ocazie

         
Doina Dumitrescu
Electrician   08/11/2019

Sunt foarte multumita de serviciul furnizat. A fost realizat cu profesionalism si rapiditate, iar comunicarea cu dl. Carata a fost foarte buna.

         
Mocanu Ana Maria
Electrician   07/11/2019

Super ok, am avut de făcut instalația electrica la baie și bucătărie, după vocea de la telefon părea copil.., era un tânăr ok, educat,, serios și super cuminte, nu ca cei din ziua de azi.. A lucrat repede și bine, îl recomand din toată inima și mă bucur că mai există tineri ca el care muncesc cinstit și își fac părinții mândri. #Respect. Recomand din toată inima.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit