Top 10 Zugravi În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

69 Zugravi sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Gabriel Construct

Gabriel Construct

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Echipa de profesioniști calificați cu peste 15 ani experiență in tot ce inseamna decoratiuni interioare/exterioare oferim un înalt standard de calitate la cele mai rezonabile preturi.
Sc Lcen Building Srl

Sc Lcen Building Srl

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Meseriasi Constructori Constanta - cu peste 17 ani de experienta, principalul obiectiv al firmei îl reprezintă furnizarea de servicii complete de renovări interioare și amenajări interioare,renovare apartamente cu 2,3,4 camere, amenajare magazine, finisaje interioare spații comerciale, zugrăveli interioare case-vile. Un pret estimat se poate oferi si la telefon insa un pret corect final se face la fata locului in functie de ce este de facut. In raza localitatii Constanta nu se percepe taxa de
Bogdan Olar

Bogdan Olar

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
20+ ani experienta in domeniul amenajariilor interioare si exterioare. ofer calitate la cele mai inalte standarde, lucrez doar cu materiale de calitate, punctualitate si seriozitate.
Beinur Memet

Beinur Memet

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Execut decorative interioare cu experienta numai in zugraveala de 20 ani,15 ani in spania.gleturi,lavabil,stucco,tapet etc.
Andrei Alin

Andrei Alin

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Echipa noastră se bazează pe profesionalism siguranță și încredere. Avem toată plăcerea de a va fii alături și a va ajuta în a lua niște alegeri pe măsură.
Mcg Cleaning&construction

Mcg Cleaning&construction

Zugrăveli Interioare · Valu Lui Traian, Constanța
Execut zugrăveala cu pompa Airless profesională. Rapid,eficient,ieftin. Preturi pentru toate buzunarele.
Florin Enache

Florin Enache

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Promti mereu in ajutorul clientilor oferind consultanta la fiecare etapa a lucrarilor plus ofer transport materialelor
Bogdan Gabriel Irimiea

Bogdan Gabriel Irimiea

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Sunt atent la detalii, punctual si dornic de munca.(nu consum alcol) Aditional, pot aduce oameni similari in diferite proiecte. Un om ca sa aiba o viata linistita si limpede, are nevoie de un proiect, un loc de munca.
Zugraveli Interioare- George

Zugraveli Interioare- George

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Ne place sa zugravim. Aducem culoare in casa dvs., lasam curatenie si clienti multumiti in urma noastra.
Mircea Raileanu

Mircea Raileanu

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Vrei serizitate la prturi aceptabile amenajeri interioare gleduri zugravelii gledurii nu veti fii dezamagiiti
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Marian T.
Zugrav   19/05/2021

Seriozitate, promptitudine, termenele au fost respectate cu strictețe. Fără risipa de materiale. Preț manopera decent. Poate ar trebui mai multa severitate cu muncitorii pe care ii folosește. Recomand. cu str

         
Mihaela P.
Zugrav   30/04/2021

Domnul Gheorghe Costel a fost foarte eficient si priceput. A terminat zugravirea unui apartament de 3 camere in doar 3 zile, a lucrat foarte curat, foarte exact si a lasat apartamentul curat. A ales materiale de buna calitate si a fost foarte punctual. Raportul calitate - pret a fost foarte bun, serviciul prestat a avut un pret foarte corect.

         
Elena C.
Zugrav   17/04/2021

Am apelat la serviciile domnului Costel dupa ce am citit recenziile de aici. Toate sunt binemeritate. S-a dovedit a fi un om de nota 20! I-am dat cheile si intr-o zi si jumatate a terminat de zugravit garsoniera. Comunicarea a fost excelenta de la inceput pana la final. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumnealui. 👍

         
Nijim B.
Zugrav   03/02/2021

Servicii exceptionale la costuri corecte.Intradevar se acorda atentie detaliilor.Lucreaza cu placere si pasiune, este om de baza si am avut pe parcursul colaborarii incredere deplina.Lucreaza eficient, curat.Mai mult de atat, ne a gasit solutii la toate problemele ce tin de un proiect de amenajari interioare.Initial am dorit doar sa zugravim, insa inca din prima zi de interactiune ne a castigat respectul si i am incredintat tot proiectul.Dl.Vali e si un foarte bun organizator.

         
Valentin G.
Zugrav   27/01/2021

Bogdan este un profesionist, am fost impresionat de colaborarea cu el. Estimarile de pret au fost precise la virgula. Modul de comunicare a fost foarte eficient. Am apreciat foarte mult punctualitatea lui Bogdan. Legat de lucrare, totul a fost facut cu grija, totul a fost acoperit, nu a fost nevoie de nicio curatenie dupa lucrare. Mai mult, am apreciat sugestiile si pregatatirea de care a dat dovada pe parcursul discutiilor si lucrarii. Astept cu drag viitoare colaborari.

         
Alex S.
Zugrav   26/12/2020

O persoana serioasa si foarte comunicativa. Recomand cu toata increderea. Vizitati canalul lui de youtube; step by step.

         
Mana A.
Zugrav   10/12/2020

Profesionist desavarsit, foarte harnic si punctual.Puteti apela cu incredere la serviciile d-lui Florian Marinica.

         
Melania I.
Zugrav   06/11/2020

Promptitudine, integritate profesionala si foarte mult bun-simt. Lucrarea ceruta a fost realizata intr-un timp scurt si la calitate inalta. Recomand cu incredere.

Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit