Top 10 Zugravi În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

59 Zugravi sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Anvex Romania

Anvex Romania

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Echipa Anvex executa lucrari de amenajari interioare:Zugravit,gresie si faeanta ,parchet,decorative,tapet.
Beinur Memet

Beinur Memet

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Execut decorative interioare cu experienta numai in zugraveala de 20 ani,15 ani in spania.gleturi,lavabil,stucco,tapet etc.
Anvex Romania

Anvex Romania

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Cu o experiență demonstrată în domeniul construcțiilor, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi cele mai bune soluții de design interior, tencuieli, rigips pe structura, armare cu plasa, gleturi sau tinci, placari gresie și faianta, marmura, decorativa interior, parchet, tapet, varuire, etc. Fie ca e vorba de proiecte rezidentiale de mici dimensiuni sau mai complexe de mari dimensiuni, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Mai multe detalii p
Mcg Cleaning&construction

Mcg Cleaning&construction

Zugrăveli Interioare · Valu Lui Traian, Constanța
Execut zugrăveala cu pompa Airless profesională. Rapid,eficient,ieftin. Preturi pentru toate buzunarele.
Florin Enache

Florin Enache

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Promti mereu in ajutorul clientilor oferind consultanta la fiecare etapa a lucrarilor plus ofer transport materialelor
Mircea Raileanu

Mircea Raileanu

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Vrei serizitate la prturi aceptabile amenajeri interioare gleduri zugravelii gledurii nu veti fii dezamagiiti
Costica Sandu

Costica Sandu

Zugrăveli Interioare · Navodari, Constanța
Lucrez aproape perfect, sunt o persoana serioasă, nu lipsesc niciodată de la munca și pun accent mare pe calitate
Gabriel Construct

Gabriel Construct

Zugrăveli Interioare · Constanta, Constanța
Echipa de profesioniști calificați cu peste 15 ani experiență in tot ce inseamna decoratiuni interioare/exterioare oferim un înalt standard de calitate la cele mai rezonabile preturi.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Simona P.
Zugrav   06/11/2020

Foarte serios, a lucrat curat, îngrijit, cu atenție la detalii și in timpul estimat inițial. Recomand fără nicio ezitare!

         
Melania I.
Zugrav   06/11/2020

Promptitudine, integritate profesionala si foarte mult bun-simt. Lucrarea ceruta a fost realizata intr-un timp scurt si la calitate inalta. Recomand cu incredere.

         
Ana D.
Zugrav   14/10/2020

Recomand! Am fost foarte mulțumită. In 9 ore au terminat de zugrăvit un apartament de 2 camere (50m2), Foarte sociabili și profesioniști. Au reparat micile imperfecțiuni ale pereților apoi au aplicat o lavabila de foarte buna calitate. Totul a rămas curat. De menționat este și faptul ca domnul Dinu a venit imediat ce l-am chemat. Au renovat mai repede decât as fi crezut. Puncte forte: seriozitate, punctualitate, profesionalism. O sa apelez de câte ori o sa fie nevoie și o sa recomand și altora.

         
Pawel D.
Zugrav   21/09/2020

Sunt multumit de lucrarea facuta de Bogdan: mi-a zugravit apartamentul, a fost eficient, a lucrat bine si a lasat foarte curat dupa ce a terminat. Il recomand!

         
Ela N.
Zugrav   10/09/2020

Am fost mulțumită de serviciile prestate. Domnul Dinu a fost punctual, a lucrat bine, repede și foarte îngrijit și la un preț rezonabil. O sa mai apelez când am nevoie.

         
Ovidiu B.
Zugrav   02/09/2020

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Cristi Popa.Voi mai apela la serviciile acestuia . Un adevarat profesionist. A venit intotdeauna la ora programata, a respectat ceea ce am stabilit ca timp si bani si cel mai important : iti da solutii profesioniste care ne ajuta, pe noi, nepriceputii, sa nu mai cadem in capcana unora care nu sunt meseriasi. Imi pare rau ca nu l am intalnit mai demult pe domnul Cristi Popa si nu am stiut de acest site. Recomand cu incredere.

         
Maria D.
Zugrav   01/09/2020

Dl Valentin a fost punctual, super- rapid si supereficient, a oferit servicii excelente, si-a depasit cu mult obligatiile, f cinstit, corect, o personalitate placuta.

         
Livia M.
Zugrav   28/08/2020

Desi nu am reusit sa facem lucrarea din motive ce au tinut strict de noi, am apreciat abordarea, comunicarea, detaliile oferite si faptul ca s-a tinut de cuvant. Multumim!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit