Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Ilfov

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

78 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Ilfov.

CERE 3 OFERTE
Daniel Floricică

Daniel Floricică

Instalații Electrice · Gradistea, Ilfov
Pentru ca sunt tanar cu experienta de 17 ani in domeniu in tara si strainatate si execut lucrări de calitate cu durata pe viata
Ionut Toma

Ionut Toma

Instalații Electrice · Jilava, Ilfov
Sunt un electrician autorizat ,pe piața sunt mai bine de 7 ani .Detin cunoștințe de montaj și pentru suport tv.
Daniel Nedea

Daniel Nedea

Instalații Electrice · Jilava, Ilfov
Am experienta in domeniul horeca reparati servis industria textila reparati generatoare abur mese calcat instalati secti croitorie instalati case apartamente cu o vechime in munca de 20 ani
Pfa Apetrei Florian

Pfa Apetrei Florian

Instalații Electrice · Branesti, Ilfov
Electrician autorizat ANRE Automatizări releistica sau plc Programare plc Ladder sau C++ Instalații domotice Instalații industriale Masuratori PRAM
S.C. Smart Lighting Evolution S.R.L.

S.C. Smart Lighting Evolution S.R.L.

Instalații Electrice · Voluntari, Ilfov
Vă oferim servicii profesioniste de întreținere a sistemelor electrice ale clădirii. JOASĂ TENSIUNE (380/220V) • Revizii grupuri generatoare, sisteme de curenți slabi, tablouri electrice • Propuneri de automatizare • Verificări profilactice cu termoviziune (nereglementate, recomandate anual) • Verificări periodice ale instalațiilor de împământare (PRAM)(cf. ITM, o dată la 6 luni) • Montaj sisteme electrice • Înlocuire echipamente defecte și reparații (componente tablouri, sisteme de ilumina
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Adrian M.
Instalații Electrice   18/04/2021

Prezență plăcută si foarte amabil.S-a remarcat prin punctualitate,profesionalism si seriozitate,recomand cu incredere !

         
Szekely L.
Instalații Electrice   17/04/2021

Lucrarea a decurs foarte bine.Nu ma pricep dar s-a văzut ca este un profesionist mai ales ca a folosit aparat de tăiat pereți cu aspirator și fiind o casa deja locuita noi nu am fost afectați deloc de praf.Recomand cu încredere.

         
Urs C.
Instalații Electrice   27/03/2021

Sunt foarte multumiita. Prompt, efficient si foarte amabil. Recomand 100%. Voi mai reveni pe viitor.

         
Adrian H.
Instalații Electrice   21/03/2021

Am avut o problemă cu instalația electrică în casă, ulterior mi-am dat seama că e un pic mai complicat. Era un contact întrerupt pe undeva, iar domnul Elvis a verificat între doze contactul între fiecare fază, un proces foarte meticulos și dificil. La final am făcut inginerie inversă la toată rețeaua din casă. Voi mai apela, cu siguranță! Foarte mulțumit!

         
Stoian I.
Instalații Electrice   19/02/2021

Lucrarea a fost executata conform normelor,incadrata in termenul stabilit!Sunt foarte multumit de lucrarea in sine,recomand cu incredere!

         
Mihaela-elena B.
Instalații Electrice   25/12/2020

Lucrare realizată foarte bine. A ținut cont de cerințele noastre, a propus îmbunătățiri la planul inițial și a reușit sa se încadreze bine în timp. Suntem foarte mulțumiți.

         
Eliza F.
Instalații Electrice   18/12/2020

Domn Arcadie, este un bun profesionist. Lucrarea a fost executata conform cerintelor. Comunicare si sprijin solid din partea lui. Recomand cu incredere.

         
Adrian E.
Instalații Electrice   05/11/2020

Electrician de incredere! Eram sceptic sa aleg de aici pe cineva sa-mi faca instalatia electrica la un apartament de 2 camere. L-am ales pe Alex si sunt foarte multumit de ce a facut. Am stiut de la inceput cum vreu instalatia electrica iar colaborarea a decurs exemplar. Recomand si eu alaturi de celalalte persoane care au mai scris aici.

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit