Top 10 Electricieni În Ilfov

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

60 Electricieni sunt gata în Ilfov.

CERE 3 OFERTE
Marius Ene

Marius Ene

Electrician · Berceni, Ilfov
Execut lucrari de  instalatii electrice, interventii în Bucureşti şi  Ilfov, pentru urmatoarele tipuri de defectiuni si puneri in funcțiune: -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare, etc.
Cezar Andarache

Cezar Andarache

Electrician · Bragadiru, Ilfov
Electrician autorizat cu experienta rezolv la preturi negociabile, toate problemele electrice care pot aparea intr-o locuinta sau spatiu comercial: inlocuire intrerupatoare, inlocuire instaltie electrica, montare tablouri electrice, inlocuire becuri, schimbare instalatie electrica, consultatie de specialitate in functie de nevoile si posibilitatile financiare ale clientului. Rezultatul unei lucrari facuta gresit, de catre o persoana necalificata , fara experienta, poate duce la un scurt-circ
Marian Gheorghe

Marian Gheorghe

Electrician · Buftea, Ilfov
In viata de zi cu zi este bine sa urmaresti si sa alegi cei mai bun pentru siguranta ta si a celor din jur. In meseria de electrician nu trebuie sa gresesti niciodata. Poate să-ți fie fatal. Asa ca deschideti bine ochii ai nu bagati in casa pe orisicine, cautati si lasati pe fiecare să-și faca meseria. Multumesc pentru intelegere si vă astept pentru orice defectiune, sau constructie electrica(in bucuresti si ilfov)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Emanuel J.
Electrician   27/04/2021

Foarte prompți, au lucrat rapid și au lăsat curat in urma lor. Cu siguranța voi apela la ei pe viitor.

         
Florin S.
Electrician   05/04/2021

Foarte profesionist. Recomand. Am avut nevoie de o schimbare de tablou de siguranțe. Răspunsul a fost prompt și concentrat pe nevoile clientului.

         
Tatiana D.
Electrician   28/03/2021

Recomand si o sa mai apelez cand am nevoie de un electrician bun. Este foarte punctual si atent la detalii, mi-a si reparat una din lustrele comandate deoarece a venit defecta.

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

         
Flavius C.
Electrician   11/03/2021

Un profesionist, punctual, fără surprize, totul s-a desfășurat fără probleme și foarte repede. Se poate adapta foarte ușor în funcție de cerințele clientului.

         
Teodora C.
Electrician   10/03/2021

Un profesionist desăvârșit . Foarte comunicativ, a venit la timp, am ținut legătura prin telefon, foarte prompt. Cu siguranță numai pe dânsul îl voi contacta când am nevoie de ajutor. Nota 10+

         
Mariana I.
Electrician   23/02/2021

Incantata de serviciul prompt si responsabil de care am beneficiat, desi lucrarile n-au fost usoare. Dl Marian a dat dovada de inalt profesonalism, seriozitate, intelegere si respect pentru lucrul bine facut. Il recomand oricui doreste o lucrare prompta si de calitate.

         
Denisa B.
Electrician   12/02/2021

Am fost foarte mulțumită de domnul Munteanu Costel , un om de cuvânt . Am intampinat o problema neașteptată datorita celor care au fabricat lustra

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit