Top 10 Electricieni În Ilfov

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

60 Electricieni sunt gata în Ilfov.

CERE 3 OFERTE
Marian Gheorghe

Marian Gheorghe

Electrician · Buftea, Ilfov
In viata de zi cu zi este bine sa urmaresti si sa alegi cei mai bun pentru siguranta ta si a celor din jur. In meseria de electrician nu trebuie sa gresesti niciodata. Poate să-ți fie fatal. Asa ca deschideti bine ochii ai nu bagati in casa pe orisicine, cautati si lasati pe fiecare să-și faca meseria. Multumesc pentru intelegere si vă astept pentru orice defectiune, sau constructie electrica(in bucuresti si ilfov)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alina S.
Electrician   22/02/2021

Foarte prompt si profesionist. Am avut nevoie de ajutor la montarea unei lustre, am primit oferta la cateva ore distanta dupa ce am plasat cererea si in cateva zile am programat montajul. Totul a decurs foarte bine.

         
Alberto P.
Electrician   07/02/2021

Am fost foarte multumit de servicii ,foarte serios,m-a ajutat si cu achiziționarea materialelor,merită un 10 plus. Jos pălăria!

         
Veronica D.
Electrician   03/12/2020

Sunt mulțumită. De la primirea ofertei pana la finalizarea lucrării totul s-a desfășurat operativ, am primit detalii despre lucrare anterior începerii acesteia astfel încât sa fiu in cunoștința de cauza atunci când aceasta se va finaliza. Echipa Homerun m-a ajutat și le mulțumesc foarte mult pe aceasta cale.

         
Andra S.
Electrician   02/12/2020

Foarte multumita, extrem de serios, colaboreaza foarte bine cu clientul, intelege nevoile si apoi se apuca de munca, nu face de capul lui.

         
Georgiana A.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toata increderea. O persoană profesionistă,punctuală si amabilă. Suntem foarte mulțumiți de serviciile efectuate si il vom contacta din nou la nevoie.

         
Anca R.
Electrician   03/10/2020

Echipa serioasa, domni cu bun simt, muncitori.Au fost promti. Au facut treaba buna. Recomand cu incredere. Multumesc!

         
Alex V.
Electrician   18/09/2020

Servicii de foarte buna calitate. Punctuali, si cu bun simt. Mi-a placut ca au venit cu idei bune pentru optimizarea lucrarii din punct de vedere functional, estetic si al costului.

         
Ana B.
Electrician   12/09/2020

Promptitudine, curtoazie si profesionalism. Lucrarea a fost efectuata rapid si curat. Vom apela cu siguranta din nou la serviciile Electric Smart.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit