Top 10 Montatori Mobila În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

20 Montatori Mobila sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Cosmin Balan

Cosmin Balan

Montaj Mobila · Bragadiru, Ilfov
Oferim servicii de proiectare si consultanta, facand ca experienta clientului sa fie una cat mai placuta si ducand astfel proiectul de la idee la executie. Suntem partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata tuturor domeniilor: office, hotelier, educaţional si nu in ultimul rand, rezidential.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Roxana L.
Montaj Mobila   08/04/2021

Am fost foarte multumita de el si echipa lui. Prompt, bine informat, m-a lamurit cu unele detalii care imi scapasera din vedere si m-a ajutat si intr-o situatie neprevazuta. Are la indemana echipa la care sa apeleze pentru cerinte speciale ce tin de montajul mobilei (in cazul meu blatul de bucatarie) si te poate sfatui si in legatura cu alte tipuri de mobilier (face si mobila la comanda).

         
Paul N.
Montaj Mobila   27/03/2021

Foarte prompt si deschis. A facut o lucrare frumoasa, repede si cu foarte mult bun simt. Multumesc inca o data, cu drag am sa apelez din nou la serviciile lui cand ma am nevoie.

         
Oana M.
Montaj Mobila   24/03/2021

Recomand! Profesionalism, calitate a serviciilor oferite si promptitudine. Cu siguranta vom apela si pe viitor.

         
Diana S.
Montaj Mobila   11/03/2021

Am avut o. colaborare excelenta. Atentia la detaliu, punctualitatea si respectul fata de calitatea lucrarii au fost absolut impresionante

         
Alex I.
Montaj Mobila   06/03/2021

Un baiat de nota 100, Cu mult bun simt. Lucreaza cu foarte multa grija si foarte curat. Multumim pentru ajutor si cu siguranta vom mai apela si vom recomanda si altora serviciile lui!

         
Raluca P.
Montaj Mobila   28/12/2020

Prompt, punctual, a executat destul de repede lucrarea, calm, politicos, a lucrat atent., totul a decurs foarte bine.

         
Stefania L.
Montaj Mobila   15/12/2020

Super lucrat! Serios, profesionist, corect,lucrează curat și ieftin. Voi apela pentru viitoarele lucrări cu mare încredere.

         
Simona B.
Montaj Mobila   13/12/2020

Am apreciat punctualitatea si atitudinea profesionala. Montarea mobilei a durat o zi intreaga, s-a munci mult dar rezultatul a fost unul f bun.

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit