Top 10 Montatori Mobila În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

14 Montatori Mobila sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Alcomar

Alcomar

Montaj Mobila · Bragadiru, Ilfov
Asigur montaj mobilier la preturi avantajoase. Garantez promptitudine, profesionalism si grija pentru mobilierul dumneavoastra.
Ciprian Calota-Coseru

Ciprian Calota-Coseru

Montaj Mobila · Chiajna, Ilfov
Inginer in prelucrarea lemnului,cu o experienta de peste 15 ani,punctual,atent la detalii si ambitios,execut lucrari de montaj mobilier divers pentru intreaga locuinta.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
LAURENTIU CINTIAN
Montaj Mobila   26/09/2020

Am montat ieri, 25.09.2020, mobilier de living, hol, baie si va asigur ca este un profesionist desavarsit. Lucrarile au fost efectuate de o calitate exceptionala. Vi-l recomand, cu siguranta, nu veti regreta!

         
CONSTANTA ROMAN
Montaj Mobila   15/09/2020

Promptitudine ,seriozitate, profesionalism in doar trei cuvinte. Sincer, nu ma așteptăm sa găsesc și sa rezolv ce aveam de făcut , atât de repede, pentru ca eram presata de timp și am fost înțeleasă. Mulțumesc mult!

         
Aurora Dumitru
Montaj Mobila   13/09/2020

Extrem de multumita se serviciile prestate: punctual, profesionist, meticulos, serios. Voi apela si in viitor la serviciile domnului Marian Cazacu.

         
Dr. Radu BĂLĂNEAN
Montaj Mobila   12/09/2020

Operativ, preț/ calitate foarte bun. Se comportă foarte frumos. Lucrează atent și îngrijit. Recomand serviciul și persoana.

         
Raluca Sari Eddine
Montaj Mobila   31/08/2020

Prompt. Serios. Recomand. Lucreaza super bine. Suntem foarte multumiti. Multumesc pentru serviciu.

         
Cornel Jecu
Montaj Mobila   26/08/2020

Nu sunt genul de om care sa folosesc periuta. Insa daca am fi mai multi oameni ca acest tanar in tara asta, cu siguranta, viitorul ar fi cu mult mai bun. In primul rand profesionist, atent la detalii, cu mult bun simt. Dressingul pe care l-am luat avea pentru mine mai multe mistere decat Parisul. A sosit exact la ora pe care mi-a comunicat-o telefonic, a zambit si apoi dressingul a inceput sa capete forma. O persoana de incredere, care vine in intampinarea asteptarilor clientilor. Pastrez numarul de telefon si-l voi recomanda tuturor amicilor. Am votat 5 stele si-l recomand cu caldura de dl Cornel. Iti multumesc si aici Cornele. Mult

         
Andra Giucă
Montaj Mobila   25/08/2020

Great job! Mulțumesc Radu pentru o treabă excelentă și bravo celor care au creat această platformă. :)

         
Alin Fazakas
Montaj Mobila   11/08/2020

Un om foarte muncitor, serios si respectos. Lucreaza repede, bine si pe un pret corect. Il recomand cu caldura. I-am salvat numarul si voi apela cu incredere la dansul si pe viitor, garantat!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit