Top 10 Firme de Mutari Mobila În Ilfov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

28 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
DONLUX CONSTRUCT

DONLUX CONSTRUCT

Mutări Mobila · Mogosoaia, Ilfov
Oferim servicii profesionale de transport marfa – relocări - mutări,  sedii firme - locuințe - efecte personale - birouri - echipamente IT, in tara si in străinătate. Va punem la dispoziție personalul necesar pentru demontare si remontare mobilier, executate la standarde de înalta calitate de echipe specializate. Asiguram protejare pe timpul transportului asigurata de materiale adaptate in funcție de fragilitatea obiectelor, atenție deosebita la fiecare obiect in parte.
Global Relocation Services

Global Relocation Services

Mutări Mobila · Magurele, Ilfov
Efectuam mutari atat pentru persoane fizice cat si pentru firme. De asemenea, oferim servicii de depozitare si punem la dispozitie echipamentul necesar pentru orice tip de mutare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   01/12/2019

Amnfost foarte multumit de serviciile de transport ale domnului Catalin. Au sosit la ora stabilita, si in o ora eram gata. Bunurile au fost bine asigurate in camion, si masina a fost condusa incet pana la destinatie evitand asfel eventuale rasturnari. Recomand!

         
Despina Paunescu
Mutări Mobila   27/11/2019

Pentru echipa care mi-a mutat mobila am numai cuvinte de laudă. Sunt oameni harnici si isi duc treaba până la capăt. Multumesc mult!

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

         
Robert Maftei
Mutări Mobila   04/04/2019

Foarte multumit! Am solicitat ajutorul pentru o mutare Iasi - Bucuresti. Au facut incarcarea/descarcarea cu grija si atentie.

         
Sofia Turp
Mutări Mobila   05/03/2019

Sunt mulțumită de serviciile dlui Neacsu. A venit la ora stabilită, a incarcat rapid, a desfacut mobilierul care necesita acest lucru, a urcat totul la etajul 3 (fara lift), pe o scara in spirala destul de ingusta. Recomand.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit