Top 10 Firme de Transport Mobila În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

46 Firme de Transport Mobila sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Petrus Hruscovschi

Petrus Hruscovschi

Transport Mobilă · Copaceni, Ilfov
Experienta de peste 15 ani in domeniul transportului auto ,relocari,firme,particulari detin autoutilitara,asigur personal calificat demomtare/montare.manipulare mobilier
Sc Xmovetrans Srl

Sc Xmovetrans Srl

Transport Mobilă · Chitila, Ilfov
Activand de 13 ani pe piata serviciilor de mutare am efectuat cu succes zeci de mutari in fiecare luna atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Folosim personal calificat pentru operatiunile de mutare (ambalare, manipulare, asamblare dezasamblare), marea majoritate colaborand cu noi inca de la infiintare.
Daniel Cojocaru

Daniel Cojocaru

Transport Mobilă · Dobroesti, Ilfov
Producem transport de buna calitat,cu mare grija la obiectele clientilor si in special la cele fragile.
Israel Galvez

Israel Galvez

Transport Mobilă · Peris, Ilfov
Servicii profesionale la prețuri economice - Toți bani câștigați prin serviciile oferite se folosesc pentru susținerea in totalitate a unei fundații de ajutor umanitar.
George Duca

George Duca

Transport Mobilă · Ciorogarla, Ilfov
● Disponibilitate 12h/24 ● Promptitudine și profesionalism ● Ești om de nota 90% sunt om de 100 %
GinaProd

GinaProd

Transport Mobilă · Ciorogarla, Ilfov
Transport marfuri generale,fara ADR sau frigorific,cu duba cu lift hidraulic. Sarcina utila este de , tone,cu volum de mc. Se elibereaza factura pentru transport in Bucuresti si Romania.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina S.
Transport Mobilă   26/04/2021

Am fost incantata de promptitudine, punctualitate, eficienta si maniera excelenta in care au fost manipulate piesele de mobilier si bagajele! Recomand cu drag!

         
Alina U.
Transport Mobilă   17/04/2021

Extrem de mulțumită! Oameni serioși, profesioniști, recomand cu toată încrederea! Pianina mea a ajuns in cele mai bune și sigure condiții la noua căsuța. Cu siguranță vom apela la ei și pe viitor!

         
Elena P.
Transport Mobilă   03/04/2021

Cea mai înțeleaptă decizie în selectarea unei persoane pentru transport, montaj și nu numai. Risc ridicat de bunădispoziție, intuiție, umor și totodată liniște dată de siguranța execuției - de care ai nevoie atunci când hotărăști să faci schimbări în viața ta. 5 stele sunt prea puține! Îți mulțumesc!

         
Daniel C.
Transport Mobilă   31/03/2021

Foarte serios, recomand cu cadura! A venit exact la ora agreata, a lucrat rapid si eficient! Daca aveti nevoie de transport, apelati cu incredere!

         
Ioana N.
Transport Mobilă   15/03/2021

Un prestatie de nota 10. Seriozitate, punctualitate, grija fata de bunurile transportate si mult bun simt! Sincer, am fost uimita!

         
Bayar A.
Transport Mobilă   15/03/2021

O executie de nota 11, foarte flexibili si deschisi in a solutiona cererea clientului. Multumesc si recomand!

         
Raluca P.
Transport Mobilă   04/03/2021

Profesionalism, flexibilitate, modestie si preturi corecte. Il recomand pe Claudiu oricand si doar cu el voi mai lucra de acum incolo. Suntem super incantati avand experienta unei mutari cu echipa lui. Ne-au ajutat sa ne mutam dintr-un apartament de 4 camere, cu multe lucruri/cutii/ virgule care au facut sa nu fie tocmai usoara mutarea. RECOMAND

         
Luca P.
Transport Mobilă   04/03/2021

Echipa a avut grija ca toate piesele de mobilier sa fie infoliate , iar transportul mobilei, imprimantei s a desfasurat in maxima siguranta. Recomand cu incredere.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit