Top 10 Firme de Transport Mobila În Ilfov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Transport Mobila.

43 Firme de Transport Mobila sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Florin G.

Florin G.

Transport Mobila · Dragomiresti-Vale, Ilfov
OFERIM SERVICII DE : . Transport orice fel de marfa . Transport Materiale de constructii . Transport scândură, popi din lemn etc. . Transport țeava, fier. . Transport Mobila si Moloz . Ridicare Moloz din Apartamente . Va curatam Apartamentele de mobila veche . Mutări de mobila dintr-un apartament in altul . Disponibil in Bucuresti si judetele apropriate Mai multe detalii la telefon Preturi negociabile pentru orice buzunar. Hai sa facem treaba . Cerem si oferim seriozitate, punctualitat
Israel Galvez

Israel Galvez

Transport Mobila · Peris, Ilfov
Servicii profesionale la prețuri economice - Toți bani câștigați prin serviciile oferite se folosesc pentru susținerea in totalitate a unei fundații de ajutor umanitar.
Daniel C.

Daniel C.

Transport Mobila · Dobroesti, Ilfov
Producem transport de buna calitat,cu mare grija la obiectele clientilor si in special la cele fragile.
Sc Xmovetrans Srl

Sc Xmovetrans Srl

Transport Mobila · Chitila, Ilfov
Activand de 13 ani pe piata serviciilor de mutare am efectuat cu succes zeci de mutari in fiecare luna atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Folosim personal calificat pentru operatiunile de mutare (ambalare, manipulare, asamblare dezasamblare), marea majoritate colaborand cu noi inca de la infiintare.
GinaProd

GinaProd

Transport Mobila · Ciorogarla, Ilfov
Transport marfuri generale,fara ADR sau frigorific,cu duba cu lift hidraulic. Sarcina utila este de , tone,cu volum de mc. Se elibereaza factura pentru transport in Bucuresti si Romania.
DONLUX CONSTRUCT

DONLUX CONSTRUCT

Transport Mobila · Mogosoaia, Ilfov
Oferim servicii profesionale de transport marfa – relocări - mutări,  sedii firme - locuințe - efecte personale - birouri - echipamente IT, in tara si in străinătate. Va punem la dispoziție personalul necesar pentru demontare si remontare mobilier, executate la standarde de înalta calitate de echipe specializate. Asiguram protejare pe timpul transportului asigurata de materiale adaptate in funcție de fragilitatea obiectelor, atenție deosebita la fiecare obiect in parte.
Global Relocation Services

Global Relocation Services

Transport Mobila · Magurele, Ilfov
Efectuam mutari atat pentru persoane fizice cat si pentru firme. De asemenea, oferim servicii de depozitare si punem la dispozitie echipamentul necesar pentru orice tip de mutare.
Yal Spedition

Yal Spedition

Transport Mobila · Popesti Leordeni, Ilfov
Cu o experienta de peste 6 ani in care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, compania noastra de transport rutier Popesti Leordeni si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Miculescu Ion Andrei
Transport Mobila   03/11/2019

Excelent. Punctual,operativ,serios,bun cunoscator,amabil Cu siguranta voi apela la serviciile lui in viitor

         
Alina Camara
Transport Mobila   17/09/2019

Prompt, rapid - mutarea a durat doar o ora cu transport la noua locatie, eficient si foarte cooperant.

         
Cristina Bulai
Transport Mobila   02/08/2019

Foarte multumita de colaborare. Serviciu prestat cu proptitudine si profesionalism. Multumesc pentru ajutor!

         
Florin Caras
Transport Mobila   08/07/2019

Un serviciu exceptional si ireprosabil! Mobila mutata cu grija si fara nicio zgarietura, echipa profesionista si de incredere! Totul s-a desfasurat conform planului initial, la timp si in orarul comunicat. Expertiza, corectitudine si profesionalism desavarsite!

         
Fatma Ioana
Transport Mobila   06/04/2019

Mutarea a decurs conform asteptarilor !!! Cel mai bun serviciu pe care l-am intalnit. Recomand cu toata increderea !

         
Adrian Harabula
Transport Mobila   12/01/2019

Cei de la Clt Express au făcut foarte ușoară relocarea și s-au descurcat excelent în ciuda tuturor lucrurilor neprevăzute ce au mai apărut. Comunicarea a fost foarte bună pe parcursul procesului. Mulțumesc mult!

         
Geanina BOBOCEA
Transport Mobila   21/12/2018

Sunt foarte multumita de serviciu. Transportatorul a fost foarte comunicativ si intelegator. Am avut de transportat obiecte de locuinta Iasi-Bucuresti. Transportul a decurs bine si bunurile au ajuns in siguranta la destinatie.

         
DANA PAVEL
Transport Mobila   31/08/2018

Buna ziua, imi pare rau ca v-am incurcat, dar nu am mai avut nevoie de serviciile dvs. din motive personale, asa ca nu pot sa fac o evaluare daca nu m-am folosit de serviciile dvs.

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit