Top 10 Firme de Transport Marfa În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Marfa.

38 Firme de Transport Marfa sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
George  Iacob

George Iacob

Transport Marfa · Voluntari, Ilfov
■Transport marfa, ■Mutări, ■Relocari la cererea clientului. Suntem o echipă specializată în a oferii servicii de calitate, la preturi accesibile tuturor. ~~●Pentru închiriere-* Camionetă 7.5t, 39mc, 15 pal, lift și liza. Multumesc George Iacob
Alexandru Soglu

Alexandru Soglu

Transport Marfa · Chiajna, Ilfov
Transport marfa, mobila electrocasnice materiale de construcții la cel mai avantajos pret după piața va puteți convinge
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Bogdan P.
Transport Marfa   06/05/2021

Calitate, profesionalism, corectitudine, punctualitate si lista poate continua. O echipa proactiva care m-a ajutat cu mutarea obiectelor dintr-un spatiu de birouri in alt spatiu. Recomand cu incredere!

         
Ramona L.
Transport Marfa   25/04/2021

colaborare super ușoară si promta , profesionalism ,respecta programarea si super mulțumiți ca si manipulaza marfa pana unde ai nevoie.recomand

         
Marian-valentin I.
Transport Marfa   24/04/2021

Desi pretul a fost foarte ridicat si eu am ramas cu bani putini soferul a fost foarte ok,m-a ajutat si sper sa fie inceputul unei lungi colaborari profesionale!!👌👌👌

         
Sorin L.
Transport Marfa   17/04/2021

Sunt foarte multumit de colaborarea pe care am avut-o cu d-nul Dragos Preda si il recomand cu incredere si altora. Avantaje: foarte cinstit (am transportat valori de la Bucuresti la Vama Veche si nu a lipsit nimic), pret corect, punctual si atitudine pozitiva! Este o placere sa stii ca bati palma si nu trebuie sa iti mai faci nicio grija. Ce bine daca am avea astfel de oameni peste tot! Felicitari si multumesc inca o data! Sorin Luca (0764 602 458)

         
Georgiana M.
Transport Marfa   15/04/2021

Echipa serioasa de transport mobila/bagaje. Au manipulat cu grija obiectele protejandule cu propria folie. Recomand cu încredere!!!

         
Radu A.
Transport Marfa   01/04/2021

Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Baietii au fost foarte atenti la mutatul mobilei. Nu au atins peretii sau sa deterioreze alte obiecte si finisaje. La locatia unde au fost mutate au demontat si remontat piese din mobilier pentru a fi siguri ca nu ating ceva, avand in vedere ca spatiul de pe casa scarii era foarte mic pentru dimensiunile mobilei. Sunt foarte multumit.

         
Liliana I.
Transport Marfa   25/03/2021

Foarte multumita! Recomand cu toata deschiderea. Promtitudine, seriozitate, servicii / personal de calitate!

         
Alexandru M.
Transport Marfa   16/03/2021

Nota 10 - Spre deosebire de altii, la ei totul a fost dupa cum am stabilit inainte, politicosi, harnici, o sa ii chem cu placere oricand am nevoie sa mut ceva.

Dacă eşti un profesionist în Transport Marfa  Înregistrare Pro - Gratuit