Top 25 Firme de Transport Marfa | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Transport Marfa.

368 profesionişti în Transport Marfa sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Transport Marfa

Suciu Dinu-Georgian pfa

Suciu Dinu-Georgian pfa

Pentru noi fiecare colaborator este important. Tocmai de aceea ne axam pe servicii de calitate iar marfa dumneavoastră va ajunge în timp util la destinație și în deplina siguranță. Pe tot parcursul transportului marfa este asigurată prin asigurare de marfă CMR. La cerere se poate oferi serviciul de tracking astfel dumneavoastră puteți ști în orice moment unde se afla marfa dumneavoastră și cât timp mai are pana la destinație.
Claudiu Adrian C.

Claudiu Adrian C.

Transport Marfa, Mobila, Electronice, Materiale.etc. Se transporta in judetul Brasov cat si in Tara. Sunt o persoana serioasa, comunicativa, corecta si foarte promta. Rog Seriozitate.
AMN-Transcom SRL

AMN-Transcom SRL

Oferim servicii de transport la preturi fara concurenta, in deplina siguranta, oricand, oriunde si pentru oricine. 0769296443 Alexandru Muntean.
Ionut C.

Ionut C.

Transport marfa de orice tip ieftin și rapid  în Brașov și în orice colt al tarii,  la orice ora din săptămâna și în weekend.  Microbuz Mercedes Sprinter foarte spațios fiind foarte ușor de încărcat, sunati-mă dacă aveți orice tip de marfă de transportat. Preturile sunt negociabile în funcție de distanță și încărcătura transportată. Vă aștept pentru colaborare.
Cristian C.

Cristian C.

Ofer seriozitate şi corectitudine. Autoutilitară platformă deschisă basculabilă şi autoutilitară pick-up 4x4 cu benă acoperită.
Sc Leinadconst srl

Sc Leinadconst srl

Buna ziua,oameni dragi. Daca doriti servicii de transport marfa in siguranta apelați cu încredere la serviciile moaste si veti descoperi punctualitate, seriozitate,amabilitate.
Alexandru-Daniel  S.

Alexandru-Daniel S.

Transport marfa,colete,mutări mobila,electrocasnice,debarasari obiecte vechi si orice alte bunuri. Asiguram transportul acestora indiferent de ora si destinatie in conditii de siguranta.
Robert Adrian B.

Robert Adrian B.

Ofer Transport marfa,livrari ,mutari,in Targu Mures si in Tara,pana la 1Tona. Masina Peugeot Expert cu dimensiuniile platformei de incarcare:Lungime 2,25 m Latime 1,66 m Inaltime 1,50 m.
Oprisor Family

Oprisor Family

Ofer transport de marfa, mobila, colete, mutari cu autoutilitare de 3,5 tone. Pretul in functie de km si durata transportului, tonaj. Rog si ofer seriozitate.
Luci C.

Luci C.

Transport marfa mutari de orice fel Arad toată tara și extern ofer siguranță și profesionalism experienta în domeniu de transport marfă de peste 9 ani mutari de la etaj mutari case apartamente transport dedeman bricostore transport materiale de construcții transport orice tip de marfă asigur la cerere oamenii la încărcat descarcat marfă ofer seriozitate maxima disponibil non-stop.
Valeriu S.

Valeriu S.

Montator mobilier/transport.15 ani experienta.Detin scule pt mobilier (montat/demontat)profesionale.Duba 15m3 .
Jianu B.

Jianu B.

Transport marfa,mobila, cutii mutari, saci de haine, electronice și electrocasnice,orice se poate transporta. Mai puțin lemne de foc și animale.
Lucian M.

Lucian M.

Transport marfa intern și internațional autoutilitare 3,5 t dotate cu stendere pt haine pe umerașe.Curse rapide pe relația Ei Îți (24 )ore .Pt mutari de mobila sau alte activități asigur la cerere manipulanți.
Sc Cartech Service Mc Srl

Sc Cartech Service Mc Srl

Avand experienta de peste 5 ani,am invatat sa fim promti si foarte seriosi lucrand cu clienti din Tara si de peste hotare
Valentin O.

Valentin O.

Transport marfa mobila bagaje in bucuresti si provincie cu mercedes sprinter de 13 metri cubii. Pentru mai multe detalii contactati-ne la nr de tel.0721-213-667 sau site web www.transport-marfa-mobila.ro
Celedonis Energie Pure

Celedonis Energie Pure

Transport intern si in imprejurimile Brasovului cu duba de 3,5t, dimensiuni: L 4,75, l 1,75, h 1,95.
S.C. PACRITEX S.R.L.

S.C. PACRITEX S.R.L.

OFER SERIOZITATE MAXIMĂ ȘI EXPERIENȚĂ DE 15 ANI ÎN ACTIVITATEA DE TRANSPORT MARFĂ. UTILIZEZ AUTOUTILITARE DE DIVERSE DIMENSIUNI CU O CAPACITATE DE PÂNĂ LA 3,5 TONE.
Teco General Express SRL

Teco General Express SRL

Detinem o experienta de +10 ani in transporturi rutiere si mutari de mobilier. Apelati cu incredere la niste profesionisti .
Alexandru S.

Alexandru S.

Transport marfa, mobila electrocasnice materiale de construcții la cel mai avantajos pret după piața va puteți convinge
A&M BLACK BEAUTY 2007

A&M BLACK BEAUTY 2007

Servicii de transport rutier marfa intern și internațional, transport mobila, Relocari sedii și apartamente . Camioane de 7,5 to dotate cu lift hidraulic și transpalet volum 36/38 mc (15/16 euro Paleti) camionete 3,5 to volum volum 22/24 mc (8/10 euro Paleti) societate cu experiența de peste 10 ani in domeniu, echipa dinamica
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Transport Marfa  Înregistrare Pro - Gratuit