Top 25 Firme de Mutari Mobila | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

222 profesionişti în Mutări Mobila sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Mutari Mobila

Dtm Moving

Dtm Moving

Pentru serviciul de transport mobila alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei firme. Pentru a putea indeplinii un transport de mobila fara incident treabuie sa indeplinim urmatoarele operatiuni: - Demontarea si apoi remontarea obiectelor de mobilier; Este necesara pentru mutarea obiectelor mari de mobilier si este efectuata de
Sc Axel Transro Srl

Sc Axel Transro Srl

Cu peste 10 ani de experienta in mutari interne si internationale. De asemenea oferim servicii transport marfa , auto intern si international
Sc Fastmove Logistic Srl

Sc Fastmove Logistic Srl

FastMove Logistic - Suntem o echipa de profesionisti specializati in operatiuni de transport mobila , montat – demontat mobila si transport marfa in Bucuresti si in tara. Exigenti cu noi insine si mereu in competitie cu noul, deschisi la ideile dumneavoastra, va asiguram cele mai bune servicii raportate la calitate, rapiditate si cost de utie.
Ionel T.

Ionel T.

Echipa de studenti va punem la dispozitie un Ford Transit si va putem debarasa , evacua si reloca diferite lucruri.
Robert I.

Robert I.

Servicii de Transport NON-STOP cu asigurare de marfa (CMR) pe orice distanta. Mutari de Mobila, relocari, etc.(se asigura si manipulanti la cerere). SERIOZITATE MAXIMA.
Sc Mandexim Ind Srl

Sc Mandexim Ind Srl

Www.mandexim.ro Companie de transport si mutari mobilier in Bucuresti si oriunde in Romania la cele mai avantajoase preturi.
ADG Ciuca Serv srl

ADG Ciuca Serv srl

Oferim servicii complete mutari,debarasari mobila. Cu noi poti muta mobilier sau poti scapa de mobilier de care nu mai ai nevoie (mobilier,electrocasnice,diverse).
Transport-mobila-moloz-ploiesti.ro

Transport-mobila-moloz-ploiesti.ro

Firma Autorizată Oferim -Servicii De Transport -Mutări Mobila -Evacuare Mobila Veche -Debarasari Mobilier -Deținem personal pentru încărcat si Descărcat la orice etaj Casa -Detalii la tel o72785o74o DEȚINEM AUTO MARE DE VOLUM
Mutari Sibiu

Mutari Sibiu

Oferim servicii profesionale de mutari mobila, transport marfa cu o experienta de 10 ani in domeniu.
Euro-mob moving srl .

Euro-mob moving srl .

Lucram cu grijă suntem pe piața din 2004 avem experiență în montarea și demontarea mobilierului s-au ajustare. La cerere ambalăm in cuti diverse s-au cu folie streci,bule.
Robert S.

Robert S.

Sunt un tip serios. Garantez profesionalism si implicare .Pot fi disponibil pt mutari (manipulare,condus ctgB )
Tohigraf

Tohigraf

Efectuam servicii de transport la nivel national prin profesionalism, atentie indreptata catre nevoile clientului, rapiditate si seriozitate la preturi imbatabile.
Big Ezerion

Big Ezerion

Firma noastra presteaza servicii de transport marfa si mutari, cu asigurarea manipularii in functie de nevoile clientului. Masina dispune de lift si un volum de incarcare de 20 metri cubi.
Mamoot

Mamoot

O echipă profesionistă şi calificată îți stă la dispoziţie oricând ai nevoie Mutăm orice. De la mașina aceea de spălat pe care nu o poți mișca până la setul de cristale al bunicii. Suntem puternici, dar putem fi și delicați. Mobilierul, electrocasnicele grele și obiectele voluminoase nu se pot pune cu mușchii și utilajele noastre, așa că alege să te muți fără să te stresezi și lasă-ne pe noi să te ajutăm. Ma-moot.ro
Sc Danyrox Trans Srl

Sc Danyrox Trans Srl

DANYROX este înainte de toate, o echipă de oameni pasionați de ceea ce fac. Pasiunea ne impulsionează să abordăm sistematic fiecare proiect, să înțelegem nevoile clientului și să propunem cea mai bună soluție posibilă. Lucru esential pentru un serviciu de transport fiabil.
Sc Transexpert Adn Speed Srl

Sc Transexpert Adn Speed Srl

Oferta noastra „full service” presupune coordonarea si utia intregului proces de mutare a locuintelor de catre echipa noastra, fara nici un efort din partea dvs. Mutari apartamente Mutari garsoniere Mutari vile/ mutari case
Arcadie  S.

Arcadie S.

Suntem o echipă foarte serioasă la preturi foarte acceptabile pentru toate buzunarele . Mai multe detali la numărul de telefon afișat sunați cu incredere.
Prompt Relocation services

Prompt Relocation services

Suntem o echipa tânără cu experiență în domeniu.Oferim o gama larga de servicii printr un devotament desăvârșit și o seriozitate ce ne caracterizează.
Premyal Concept Srl

Premyal Concept Srl

TRANSPORT INTERN SI EXTERN EVALUARE GRATUITA A CAPACITATII SI SIGURANTA SERIOZITATE, MANIPULARE OPTIONALA, DISPECERAT 25/24
Buza Leontin Ciprian

Buza Leontin Ciprian

Oferim servicii de mutări pentru persoanele fizice si relocări sedii sau birouri pentru firme si transporturi rutiere de mărfuri generale intern si internațional, la cele mai avantajoase preturi si standarde ridicate de calitate! Pentru noi nu exista client "mai puțin important”, prin urmare oferim seriozitate, promptitudine, siguranță si profesionalism tuturor clienților noștri, indiferent de valoarea transportului! Se acorda discount-uri substanțiale in cazul curselor pe distante foarte mari!
Romove

Romove

Scopul nostru este de a va oferi soluții sigure si profesionale de transport mobila/marfa, mutări mobila si depozitare la cel mai bun preț de pe piață. Indiferent daca închiriați un apartament, dețineți propria dumneavoastră casa sau aveți un volum prea mare de dosare la birou care va ocupa spațiul funcțional, firma noastră va ajuta sa găsiți cea mai buna soluție. In plus, oferim servicii de ambalare si manipulare folosind echipamente proprii si echipe formate din oameni profesioniști.
Relocari Bucuresti

Relocari Bucuresti

Suntem una dinte cele mai cunoscute si de incredere companii de mutari la nivel local cat si national. Fie ca va mutati la cateva strazi distanta sau ca va mutati in alt oras sau alta tara noi acoperim intreaga gama de servicii de care aveti nevoie. Cu noi fiecare mutare pare mai usoara. Orice mutare cu noi este destinata a va scuti de orice grija sau stres in legatura cu aceasta. Va puteti baza pe angajatii nostrii sa va ghideze in intregul proces de relocare.
Eu Transport

Eu Transport

Sunteți in căutarea unei posibilități de a transporta mărfuri, mobilier si de multe ori va loviți de tiparul oamenilor avari? Nu v-ați hotărât cărei firme care face transport marfa ieftin, sa dați contractul in vederea unor transporturi după caz; mărfuri, bagaje, mobila, obiecte etc.? Alege-ne pe noi si nu mai sta cu gândul ca marfa sau obiectele tale nu vor ajunge in siguranța. Asiguram servicii de: transport marfa București, transport marfa oriunde in Romania, la cel mai mic preț.
DONLUX CONSTRUCT

DONLUX CONSTRUCT

Oferim servicii profesionale de transport marfa – relocări - mutări,  sedii firme - locuințe - efecte personale - birouri - echipamente IT, in tara si in străinătate. Va punem la dispoziție personalul necesar pentru demontare si remontare mobilier, executate la standarde de înalta calitate de echipe specializate. Asiguram protejare pe timpul transportului asigurata de materiale adaptate in funcție de fragilitatea obiectelor, atenție deosebita la fiecare obiect in parte.
Bogdan Saftoiu

Bogdan Saftoiu

Transport marfa, transport mobila, mutări mobila, oriunde, oricând, la orice ora, cu autoutilitare 3.5 t la preturi mici!! Transport orice tip de marfa, transport mobilier, electrice, electrocasnice, mobila, mutări sedii firme, relocări firme, apartamente, obiecte fragile, colete, cutii, saci, cărți, bagaje, haine, moloz. Montez demontez, mobila, mobilier etc. Ofer seriozitate si punctualitate. Efectuez și transport Internațional la preturi avantajoase.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Eugen Popescu
Mutări Mobila   03/09/2018

Am fost foarte multumiti de lucrare. Comunicare buna, profesionisti. Mutarea s-a efectuat fara probleme, toate lucrurile neasteptate s-au rezolvat cu calm si profesionalism.

         
Olimpia Miclaus
Mutări Mobila   15/08/2018

Profesionalism, punctualitate și seriozitate maxima. O relocare la 400 km excelenta! Le multumim și ii recomandam cu drag!

         
Sorin Vlad
Mutări Mobila   30/04/2018

Rapid, eficient,. corect. Mai mult nu puteam cere de la firma. Merita colaborarea cu ei si daca mai am nevoie am datele lor de contact.

         
Mihaela Vaideanu
Mutări Mobila   07/04/2018

Excelent! Foarte rapid, manipularea/impachetarea extrem de meticuloase. Oameni de nota 10, cu mult bun simt si responsabilitate. Voi recomanda!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit