Top 10 Firme de Mutari Mobila În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

50 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Nohaquick Trans

Nohaquick Trans

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Transport marfa, mobila, electrocasnice, moloz, având experienta de 7 ani în domeniu, dispun de personal calificat, folie stretch pentru mutarea lucrurilor dumneavoastra in siguranta, oferim la cerere montat/demontatul mobilei ce necesita transportata .
Ionel Todea

Ionel Todea

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Echipa de studenti va punem la dispozitie un Ford Transit si va putem debarasa , evacua si reloca diferite lucruri.
Nicu Nicu

Nicu Nicu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Mutari mobila , apartamente , electronice ,bagaje , electrocasnice , diverse lucruri si obiecte , materiale constructii si moloz in saci ,debarasari, asigur si manipulare la nevoie contra cost, cu microbuz voluminos , non-stop , preturi fara concurenta, sunati cu incredere practic transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv sambata si duminica.Persoana fizica, ieftin si sigur. Tel 0767617450
Flavius Holiartoc

Flavius Holiartoc

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Ofer o calitate superioara acestor servici de transport. Experienta in prestari servici de transport de peste 3 ani
Ionut Tudor

Ionut Tudor

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Ofer seriozitate, promptitudine, respect fata de client și foarte bine organizat întru cât clientul sa fie mulțumit de serviciile pe care le ofer.
Daniel Radu

Daniel Radu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Seriozitate promptitudine atenție la ori ce transport program flexibil asigur transportul de la încarcare pana la descărcare
Adrian Radu

Adrian Radu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Lucrez cu TINERI studenți din Africa ce au obișnuița muncii fizice, de la cărat apa (mai mulți kilometri) până eforturi fizice zilnice. Deoarece în momentul de față legea le permite lucreze DOAR 4 ore/zi caut 1 Parteneriat pentru 2020: ABOUT.ME/AdiRadu9 WhatsApp: +40~72-0303425.
Flavius Catalin

Flavius Catalin

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Transport marfa , mutari mobila bagaje , electronice si electrocasnice cutii , canapele , diverse lucruri si obiecte materiale constructii , schele metalice ridic moloz si facem debarasari , usi , mobilier , diverse Se asigura personal daca este nevoie indiferent de etaj si volum. Non stop .IEFTIN Tel ,
ADG Ciuca Serv srl

ADG Ciuca Serv srl

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Oferim servicii complete mutari,debarasari mobila. Cu noi poti muta mobilier sau poti scapa de mobilier de care nu mai ai nevoie (mobilier,electrocasnice,diverse).
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Gianina E.
Mutări Mobila   22/07/2021

Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de dul Marian Cazacu. Este un profesionist, ne-a asigurat inclusiv montajul in ambele locatii iar pianina cu mecanism cladic si mobila a ajuns in stare perfecta. Dul Marian este foarte amabil si atent la detalii si face in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Il recomand cu incredere si daca voi mai avea nevoie de servicii de transport cu siguranta tot la dumnealui voi apela.

         
Mihnea S.
Mutări Mobila   28/06/2021

Foarte rapizi si eficienti. Am avut de mutat un frigider mare, o canapea si un cuier+pantofar. Au venit la ora stabilita, au incarcat tot si au descarcat tot la locatie eficient si fara incident. Recomand. Sigur voi apela din nou in viitor.

         
Alexandru P.
Mutări Mobila   01/06/2021

Servicii absolut impecabile. Prompti, masina mare, foarte atenti la obiectele transportate si in acelasi timp incredibil de rapizi in procesul de ambalare. Foarte transparenti la pret, a ramas cel agreat desi am avut 2 rugaminti suplimentare, pentru care altii ar fi putut cere bani in plus. Recomand fara ezitare.

         
Oana V.
Mutări Mobila   23/04/2021

Un serviciu profesionist, rapid cu o echipa de oameni amabili și responsabili. Suntem extrem de mulțumiți și recunoscători și recomandam aceasta echipa cu drag.

         
Diana A.
Mutări Mobila   15/04/2021

Promptitudine, seriozitate. Lucrează cu atenție și sunt deschisi micilor improvizații cu amabilitate (a fost nevoie sa astepte câteva ore pentru a descărca și totul a decurs ok). Recomand.

         
Iulia I.
Mutări Mobila   26/03/2021

Punctuali, au acordat o foarte mare atentie obiectelor de mobilier si modului in care le-au transportat si chiar au remontat mobila la noua locatie mai bine decat era atunci cand au demontat-o. Voi apela din nou la ei daca voi mai avea nevoie.

         
Ana A.
Mutări Mobila   16/03/2021

Am fost super multumita, totul a decurs super repede, intr-o ora am ajuns la noua locatie si cu lucrurile mutate, nimic nu a fost deteriorat sau spart.

         
Daniela K.
Mutări Mobila   23/02/2021

Dl Cazacu a dat dovadă de profesionalism, promptitudine și respectarea termenelor stabilite. Este un transportator de încredere.

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit