Top 10 Firme de Mutari Mobila În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

49 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Nohaquick Trans

Nohaquick Trans

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Transport marfa, mobila, electrocasnice, moloz, având experienta de 7 ani în domeniu, dispun de personal calificat, folie stretch pentru mutarea lucrurilor dumneavoastra in siguranta, oferim la cerere montat/demontatul mobilei ce necesita transportata .
Nicu Nicu

Nicu Nicu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Mutari mobila , apartamente , electronice ,bagaje , electrocasnice , diverse lucruri si obiecte , materiale constructii si moloz in saci ,debarasari, asigur si manipulare la nevoie contra cost, cu microbuz voluminos , non-stop , preturi fara concurenta, sunati cu incredere practic transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv sambata si duminica.Persoana fizica, ieftin si sigur. Tel 0767617450
Flavius Holiartoc

Flavius Holiartoc

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Ofer o calitate superioara acestor servici de transport. Experienta in prestari servici de transport de peste 3 ani
Ionut Tudor

Ionut Tudor

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Ofer seriozitate, promptitudine, respect fata de client și foarte bine organizat întru cât clientul sa fie mulțumit de serviciile pe care le ofer.
Daniel Radu

Daniel Radu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Seriozitate promptitudine atenție la ori ce transport program flexibil asigur transportul de la încarcare pana la descărcare
Adrian RADU

Adrian RADU

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Lucrez cu TINERI studenți din Africa ce au obișnuița muncii fizice, de la cărat apa (mai mulți kilometri) până eforturi fizice zilnice. Deoarece în momentul de față legea le permite lucreze DOAR 4 ore/zi caut 1 Parteneriat pentru 2020: ABOUT.ME/AdiRadu9 WhatsApp: +40~72-0303425.
Flavius  Catalin

Flavius Catalin

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Transport marfa , mutari mobila bagaje , electronice si electrocasnice cutii , canapele , diverse lucruri si obiecte materiale constructii , schele metalice ridic moloz si facem debarasari , usi , mobilier , diverse Se asigura personal daca este nevoie indiferent de etaj si volum. Non stop .IEFTIN Tel ,
ADG Ciuca Serv srl

ADG Ciuca Serv srl

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Oferim servicii complete mutari,debarasari mobila. Cu noi poti muta mobilier sau poti scapa de mobilier de care nu mai ai nevoie (mobilier,electrocasnice,diverse).
Ionel Todea

Ionel Todea

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Echipa de studenti va punem la dispozitie un Ford Transit si va putem debarasa , evacua si reloca diferite lucruri.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulia I.
Mutări Mobila   26/03/2021

Punctuali, au acordat o foarte mare atentie obiectelor de mobilier si modului in care le-au transportat si chiar au remontat mobila la noua locatie mai bine decat era atunci cand au demontat-o. Voi apela din nou la ei daca voi mai avea nevoie.

         
Anna S.
Mutări Mobila   10/03/2021

Servicii profesioniste, amabilitate, responsabilitate si orientare catre client. Recomand cu incredere.

         
Daniela K.
Mutări Mobila   23/02/2021

Dl Cazacu a dat dovadă de profesionalism, promptitudine și respectarea termenelor stabilite. Este un transportator de încredere.

         
Dragos P.
Mutări Mobila   03/02/2021

Foarte ok si transport si manipulare. Mobilierul a ajuns la timp si fara probleme. Echipa foarte amabila si pret bun. Multumesc!

         
Corina C.
Mutări Mobila   24/01/2021

Sunt mulțumită de cum au decurs lucrurile. Claudiu a fost punctual, a avut grijă să păstreze lucrurile intacte și am colaborat frumos. Recomand.

         
Iulia T.
Mutări Mobila   16/12/2020

Am sunat intr-o zi de sambata la aceasta firma pentru ca aveam nevoie sa mut 4 corpuri de mobila destul de grele. Intr-o ora au ajuns pentru a se apuca de treaba. Sotul meu (el a fost acasa) a fost impresionat de cat de repede s-au miscat si cat de atent au lucrat. Ii recomand si cu siguranta cand o sa am nevoie de astfel de servicii o sa apelez in continuare la ei.

         
Loredana P.
Mutări Mobila   08/12/2020

Suntem foarte mulțumiți! Am avut multe lucruri de luat, din 3 locații diferite din București, de transportat la Brasov iar Claudiu a fost foarte comunicativ și deschis, a ajutat cu soluții, s-a oferit sa ne vedem înainte, sa ne asigurăm că încape toata mobila... o echipă tare faină, atenta cu lucrurile, merită toate laudele! Recomand cu multă încredere!

         
Oana S.
Mutări Mobila   07/12/2020

Il recomand pe Catalin de la Fidel Speed. Am colaborat foarte bine. A fost punctual, rapid in manipulare, eficient in depozitarea in masina a tuturor corpurilor de mobilier si a bagajelor. Daca voi mai avea nevoie de servicii de mutare cu siguranta voi apela tot la el.

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit