Top 10 Montatori Mobila În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

32 Montatori Mobila sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Tibor David Biro

Tibor David Biro

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Salut, Nu te descurci sa montezi mobila cumpărată? Vrei sa modifici mobila ? Vrei sa repari mobila? Sună-mă 0730125681
Dr. Furniture

Dr. Furniture

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
- Experienta in domeniu de 5 ani - Scule profesionale pentru orice conditie in a realiza corespunzator lucrarea de montaj - Garantie pentru montajul efectuat
Adrian  Corbu

Adrian Corbu

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez si demontez orice fel de mobilier de la ikea, dedeman, momax, leroy merlin la cel mai mic pret. . Bucatarii, montare si decupare blat pentru chiuveta , plita , etc. Montat dormitor integral ( pat , noptiere , comode , dulapuri , vitrine ,mobilier baie, mese , scaune , etc. ) . Pretul este in functie de tipul de mobilier si numarul de piese . Montaj in Timisoara si imprejurimi . Ofer seriozitate si calitate . Cer seriozitate .Ne deplasăm rapid în orașul Timisoarai și în localitățile limit
Daniel Croitoru

Daniel Croitoru

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Un motiv pentru care un client ar trebui sa ma aleagă, ar fi acela ca sunt un om destul de meticulos și îmi place sa fac un lucru cât mai corect pentru ca clientul sa fie mulțumit.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Alina P.
Montaj Mobila   19/02/2021

Am lucrat cu Teodor pentru ansamlarea mobilei din casa (mobila Ikea si XXXLutz). Sunt foarte multumita de colaborarea cu Teodor. A lucract foarte bine, comunicarea a fost de asemenea foarte buna si a fost foarte serios si profesionist. Cu siguranta vom lucra cu el si pe viitor.

         
Marcel I.
Montaj Mobila   09/01/2021

SUPER PRO. A lucrat : curat, responsabil, cu initiativa in a face lucrul bine. Cu rabdare. Multumesc. Recomand cu toata stima.

         
Gabriela S.
Montaj Mobila   17/12/2020

Serviciu excepțional. Promptitudine, seriozitate, soluții ingenioase pentru rezolvarea unor probleme. Recomand cu multă încredere și cu mult drag. Serviciu deosebit și un preț chiar prea rezonabil de rezonabil. Apelați cu încredere.

         
Ionelia I.
Montaj Mobila   28/11/2020

Recomand! Seriozitate, profesionalism, viziune/creativitate, dexteritate, foarte atent la detalii- acestea sunt cateva dintre atributele care caracterizeaza activitatea Dlui Teodor! Recomand!

         
Alina V.
Montaj Mobila   26/11/2020

Un adevarat profesionist, punctual. Am fost foarte multumita de calitatea serviciului prestat si il recomand.

         
Deliana B.
Montaj Mobila   23/11/2020

Recomand. A lucrat foarte repede si bine. Este prima data cand apelez la un serviciu pe aceasta platforma si am avut o surpriza foarte placuta.

         
Aurora D.
Montaj Mobila   13/09/2020

Extrem de multumita se serviciile prestate: punctual, profesionist, meticulos, serios. Voi apela si in viitor la serviciile domnului Marian Cazacu.

         
Dr. B.
Montaj Mobila   12/09/2020

Operativ, preț/ calitate foarte bun. Se comportă foarte frumos. Lucrează atent și îngrijit. Recomand serviciul și persoana.

Montaj Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit