Top 10 Montatori Mobila În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

37 Montatori Mobila sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Tibor David Biro

Tibor David Biro

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Salut, Nu te descurci sa montezi mobila cumpărată? Vrei sa modifici mobila ? Vrei sa repari mobila? Sună-mă 0730125681
I.I.barta emeric

I.I.barta emeric

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Xcutam toate tipurile de montaje mobilier . Firma noastra este colaboratoare pt zona de vest cu SomProduct
Adrian Corbu

Adrian Corbu

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez si demontez orice fel de mobilier de la ikea, dedeman, momax, leroy merlin la cel mai mic pret. . Bucatarii, montare si decupare blat pentru chiuveta , plita , etc. Montat dormitor integral ( pat , noptiere , comode , dulapuri , vitrine ,mobilier baie, mese , scaune , etc. ) . Pretul este in functie de tipul de mobilier si numarul de piese . Montaj in Timisoara si imprejurimi . Ofer seriozitate si calitate . Cer seriozitate .Ne deplasăm rapid în orașul Timisoarai și în localitățile limit
Dr. Furniture

Dr. Furniture

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
- Experienta in domeniu de 5 ani - Scule profesionale pentru orice conditie in a realiza corespunzator lucrarea de montaj - Garantie pentru montajul efectuat
Ciprian Dan

Ciprian Dan

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez mobila la o firma mare și cu tradiție in timisoara . In timpu liber produc și montez mobila la comanda sau doar montaje.
Alexandru Sala

Alexandru Sala

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Cu o experienta de peste cinci ani în fabricarea mobilierului la comanda Ofer o gama larga de servicii profesionale. Montez mobilier și realizez mobilier la comanda. Ofer seriozitate,punctualitate și atenția la detaliile care fac diferenta. Montajul se realizează cu scule profesionale .
Samuel Ganea

Samuel Ganea

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Lucrez într-un atelier de mobila la comanda, dețin informații utile pentru orice client și reușesc sa ajut clienții indiferent de cereri. Absolvent al liceului de arhitectura și diploma de proiectant designer. Execut mobila la comanda iar pe lângă aceasta montez si extra.
Daniel Croitoru

Daniel Croitoru

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Un motiv pentru care un client ar trebui sa ma aleagă, ar fi acela ca sunt un om destul de meticulos și îmi place sa fac un lucru cât mai corect pentru ca clientul sa fie mulțumit.
Daniel Iriza

Daniel Iriza

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Echipa profesionista de montatori is pune la dispozitie pentru dumneavoastra serviciile,aveti o mobila si nu stiti sa o asamblati?nu e o problema noi va ajutam
Andrei Ionescu

Andrei Ionescu

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez cat si efectuez orice tip de mobilier din pal si mdf potrivit cerintelor si dimensiunilor dumneavoastra. Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Vlad P.
Montaj Mobila   04/06/2021

Super profesionist, recomand, atenție la orice detaliu, bun simt, rapiditate, inovator. Recomand !!!

         
Alexandru N.
Montaj Mobila   02/06/2021

Dani este un profesionist desăvârșit. Foarte profesional, a montat extraordinar de rapid o mulțime de corpuri(paturi , dulapuri, mese, rafturi, etc). Si ca sa fie totul complet, a avut prețul cel mai mic dintre toți montatorii contactați! Recomand cu caldura.

         
Lidia G.
Montaj Mobila   13/05/2021

Foarte pasionat, dedicat și serios! Totul a decurs extrem de rapid și plăcut. Mulțumim încă o dată pt profesionalism! 😊

         
Ioan C.
Montaj Mobila   21/04/2021

Un bun profesionist. Lucrare de calitate și executată repede. Sunt foarte mulțumită. Recomandat cu încredere. Apreciez că deși tânăr este un bun profesionist.

         
Flavius C.
Montaj Mobila   28/03/2021

Servicii de cea mai bună calitate, foarte mare atenție la detalii și rapiditate. Ține cont tot timpul de părerea clientului și găsește întotdeauna soluții pentru a se adapta. Mulțumesc mult pentru ajutor!

         
Diana S.
Montaj Mobila   11/03/2021

Am avut o. colaborare excelenta. Atentia la detaliu, punctualitatea si respectul fata de calitatea lucrarii au fost absolut impresionante

         
Alex I.
Montaj Mobila   06/03/2021

Un baiat de nota 100, Cu mult bun simt. Lucreaza cu foarte multa grija si foarte curat. Multumim pentru ajutor si cu siguranta vom mai apela si vom recomanda si altora serviciile lui!

         
Alina P.
Montaj Mobila   19/02/2021

Am lucrat cu Teodor pentru ansamlarea mobilei din casa (mobila Ikea si XXXLutz). Sunt foarte multumita de colaborarea cu Teodor. A lucract foarte bine, comunicarea a fost de asemenea foarte buna si a fost foarte serios si profesionist. Cu siguranta vom lucra cu el si pe viitor.

Montaj Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit