Top 10 Montaj Mobila În Timisoara, Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

31 Montatori Mobila sunt gata în Timisoara.

CERE 4 OFERTE
Tibor David Biro

Tibor David Biro

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Salut, Nu te descurci sa montezi mobila cumpărată? Vrei sa modifici mobila ? Vrei sa repari mobila? Sună-mă 0730125681
I.I.barta emeric

I.I.barta emeric

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Xcutam toate tipurile de montaje mobilier . Firma noastra este colaboratoare pt zona de vest cu SomProduct
Dr. Furniture

Dr. Furniture

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
- Experienta in domeniu de 5 ani - Scule profesionale pentru orice conditie in a realiza corespunzator lucrarea de montaj - Garantie pentru montajul efectuat
Ciprian Dan

Ciprian Dan

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez mobila la o firma mare și cu tradiție in timisoara . In timpu liber produc și montez mobila la comanda sau doar montaje.
Alexandru Sala

Alexandru Sala

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Cu o experienta de peste cinci ani în fabricarea mobilierului la comanda Ofer o gama larga de servicii profesionale. Montez mobilier și realizez mobilier la comanda. Ofer seriozitate,punctualitate și atenția la detaliile care fac diferenta. Montajul se realizează cu scule profesionale .
Adrian Corbu

Adrian Corbu

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez si demontez orice fel de mobilier de la ikea, dedeman, momax, leroy merlin la cel mai mic pret. . Bucatarii, montare si decupare blat pentru chiuveta , plita , etc. Montat dormitor integral ( pat , noptiere , comode , dulapuri , vitrine ,mobilier baie, mese , scaune , etc. ) . Pretul este in functie de tipul de mobilier si numarul de piese . Montaj in Timisoara si imprejurimi . Ofer seriozitate si calitate . Cer seriozitate .Ne deplasăm rapid în orașul Timisoarai și în localitățile limit
Samuel Ganea

Samuel Ganea

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Lucrez într-un atelier de mobila la comanda, dețin informații utile pentru orice client și reușesc sa ajut clienții indiferent de cereri. Absolvent al liceului de arhitectura și diploma de proiectant designer. Execut mobila la comanda iar pe lângă aceasta montez si extra.
Daniel Croitoru

Daniel Croitoru

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Un motiv pentru care un client ar trebui sa ma aleagă, ar fi acela ca sunt un om destul de meticulos și îmi place sa fac un lucru cât mai corect pentru ca clientul sa fie mulțumit.
Daniel Iriza

Daniel Iriza

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Echipa profesionista de montatori is pune la dispozitie pentru dumneavoastra serviciile,aveti o mobila si nu stiti sa o asamblati?nu e o problema noi va ajutam
Andrei Ionescu

Andrei Ionescu

Montaj Mobila · Timisoara, Timiș
Montez cat si efectuez orice tip de mobilier din pal si mdf potrivit cerintelor si dimensiunilor dumneavoastra. Pentru orice intrebare nu ezitati sa ma contactati.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cosmin N.
Montaj Mobila   21/07/2021

Sunt foarte mulțumit de lucrare. A ieșit mai bine decât mă așteptam datorita ideilor mesterului. Profesionalism, seriozitate, foarte îndemânatic și experimentat

         
Kristina G.
Montaj Mobila   20/06/2021

Recomand cu incredere! Extrem de multumita de rezultatul final. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor!

         
Vlad P.
Montaj Mobila   04/06/2021

Super profesionist, recomand, atenție la orice detaliu, bun simt, rapiditate, inovator. Recomand !!!

         
Catalin M.
Montaj Mobila   02/06/2021

Prompt și profesionist, Alexandru a lucrat foarte atent la detalii și rapid. Ne am consultat la fiecare problema apărută și mi a oferit sfaturi utile. Nu ezitați sa colaborați cu el.

         
Ramona A.
Montaj Mobila   13/04/2021

Prestatorul serviciului s-a dovedit a fi un bun profesionist, calm si cu multa răbdare. Montajul nu a fost unul simplu, insa răbdarea si experiența au dus la bun sfârșit întreaga execuție. Multumesc!

         
Ana G.
Montaj Mobila   23/03/2021

Echipa profesionista, amabili, punctuali. Au tinut foarte bine legatura cu clientul, au ajuns exact la ora stabilita, ne-au ajutat sa ducem piesele de mobilier de la etaj la mansarda si au dat dovada de ingadui ta atunci cand am realizat ca piesa de mobilier comanda nu se potrivea cu ambientul nostru (au demontat si reambalat produsul pt reute!) Ii recomandam cu caldura!

         
Ioana S.
Montaj Mobila   11/03/2021

În ciuda programului încărcat, Marian a reușit să termine lucrarea cu brio! Totul a fost făcut cu profesionalism și foarte multă atenție la detalii.

         
Beatrice M.
Montaj Mobila   10/03/2021

Foarte rapid si treaba de calitate. Pe langa montaj mobila ne a mai ajutat si cu alte lucrari inclusiv de electrica. Il voi mai contacta si data viitoare si recomand cu incredere

Montaj Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit