Top 10 Mutări Mobila În Timisoara, Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

40 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Timisoara.

CERE 4 OFERTE
Nohaquick Trans

Nohaquick Trans

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Transport marfa, mobila, electrocasnice, moloz, având experienta de 7 ani în domeniu, dispun de personal calificat, folie stretch pentru mutarea lucrurilor dumneavoastra in siguranta, oferim la cerere montat/demontatul mobilei ce necesita transportata .
Ionel Todea

Ionel Todea

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Echipa de studenti va punem la dispozitie un Ford Transit si va putem debarasa , evacua si reloca diferite lucruri.
Adrian RADU

Adrian RADU

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Lucrez cu TINERI studenți din Africa ce au obișnuița muncii fizice, de la cărat apa (mai mulți kilometri) până eforturi fizice zilnice. Deoarece în momentul de față legea le permite lucreze DOAR 4 ore/zi caut 1 Parteneriat pentru 2020: ABOUT.ME/AdiRadu9 WhatsApp: +40~72-0303425.
ADG Ciuca Serv srl

ADG Ciuca Serv srl

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Oferim servicii complete mutari,debarasari mobila. Cu noi poti muta mobilier sau poti scapa de mobilier de care nu mai ai nevoie (mobilier,electrocasnice,diverse).
Nicu Nicu

Nicu Nicu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Mutari mobila , apartamente , electronice ,bagaje , electrocasnice , diverse lucruri si obiecte , materiale constructii si moloz in saci ,debarasari, asigur si manipulare la nevoie contra cost, cu microbuz voluminos , non-stop , preturi fara concurenta, sunati cu incredere practic transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv sambata si duminica.Persoana fizica, ieftin si sigur. Tel 0767617450
Daniel Radu

Daniel Radu

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Seriozitate promptitudine atenție la ori ce transport program flexibil asigur transportul de la încarcare pana la descărcare
Flavius  Catalin

Flavius Catalin

Mutări Mobila · Timisoara, Timiș
Transport marfa , mutari mobila bagaje , electronice si electrocasnice cutii , canapele , diverse lucruri si obiecte materiale constructii , schele metalice ridic moloz si facem debarasari , usi , mobilier , diverse Se asigura personal daca este nevoie indiferent de etaj si volum. Non stop .IEFTIN Tel ,
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Rodica S.
Mutări Mobila   27/02/2021

Doresc sa multumesc domnului Cazacu pentru serviciu oferit cu profesionalism, abilitatea tehnica dovedita la demnotare si montarea mobilei si grija cu care a manevrat obiectele. Pe drept un serviciu de 5 stele!

         
Daniela K.
Mutări Mobila   23/02/2021

Dl Cazacu a dat dovadă de profesionalism, promptitudine și respectarea termenelor stabilite. Este un transportator de încredere.

         
Dragos P.
Mutări Mobila   03/02/2021

Foarte ok si transport si manipulare. Mobilierul a ajuns la timp si fara probleme. Echipa foarte amabila si pret bun. Multumesc!

         
Johanna N.
Mutări Mobila   02/02/2021

Cand am acceptat oferta, nu ma asteptam sa se intample totul atat de profesionist SI rapid. Baietii au fost extraordinari ca eficienta, punctualitate, echipare pentru orice situatie (dulapuri instabile- imi pare rau, Claudiu :), electrocasnice care nu mai au ambalajul original etc.), profesionalism, si grad de confort legat de mutare. Relocarile sunt un lucru stresant, dar baietii s-au comportat atat de politicos, prietenos, normal, incat a fost o zi obisnuita. Aveti recomandarea mea! Multumesc!

         
Anca V.
Mutări Mobila   26/01/2021

Sunt foarte multumita de colaborare! Ma bucur ca l-am ales pe Claudiu sa gestioneze aceasta mutare in primul rand pentru ca toate lucrurile au ajuns la destinatie in buna stare dar si pentru modul in care a gestionat lucrarea! Multumesc din suflet si recomand!

         
Livia S.
Mutări Mobila   18/01/2021

Prestație excelentă, promptă - punctualitate, rapiditate, fără deteriorarea produselor transportate, preț foarte bun. Recomand fără rezerve.

         
Anca B.
Mutări Mobila   27/11/2020

Totul a decurs conform celor stabilite. Punctuali, muncitori, atenti! Le multumesc inca o data si ii recomand cu caldura!

         
Bogdan M.
Mutări Mobila   17/09/2020

Buna ziua! Foarte multumit de Domnul Nistor având un vedere modul în care am comunicat, seriozitatea de care a dat dovadă si modul de lucru. Cele bune!

Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit