Top 10 Firme de Transport Mobila În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

80 Firme de Transport Mobila sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Sc linea este mobila italiana srl

Sc linea este mobila italiana srl

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Suntem atenti la detalii, avem o experienta de 15 ani in domeniu , facem mutari de locuinte, cu demontaj, ambalat , si remontaj la modul cel mai profesionist. Montaj de mobilier Italian, german, sau alt tip de mobilier indiferent de dificultatea montajului.
G&s Trans

G&s Trans

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Echipa profesionista in domeniul Relocariilor si al Mutariilor va stam la dispozitie cu cu diferite utilitare de diferite capacitati si personal pt manipularea bunuriilor dumneavoastra .
Cosmin Maris

Cosmin Maris

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Mutari mobila , apartamente , electronice ,bagaje , electrocasnice , diverse lucruri si obiecte , materiale constructii si moloz in saci ,debarasari, asigur si manipulare la nevoie contra cost, cu microbuz voluminos , non-stop , preturi fara concurenta, sunati cu incredere practic transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv in Weekend.
Marius Marius

Marius Marius

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Mutari electrocasnice , bagaje , mutari locuinte , mutari diverse , transport marfuri si materiale , servicii de debarasari deseuri si evacuare moloz , resturi provenite din renovari si nu numai , preturi avantajoase , oameni la incarcat si descarcat la cerere . tel 0770499023
Prisneac  Florin

Prisneac Florin

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Ai o problema cu obiectele vechi din casa ta,nu stii ce sa faci cu ele? Noi venim in ajutorul Dumneavoastra cu cele mai RAPIDE,SIGURE si IEFTINE servicii pentru debarasare: -Debarasari spatii precum apartamente,case,garsoniere,poduri,pivnite,spatii comerciale,birouri,etc. -Debarasarea consta in impachetarea/punerea in saci menajeri/rafie a obiectelor de care vreti sa va deabrasati. Mobilierul vechi se va desface pe bucati pentru a face mai usoara manipularea acestuia si a avea grija in
Jurca Sabin

Jurca Sabin

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Transport moloz Timisoara din constructii din orice zona. Transport moloz Timisoara de la modernizari sau de la santiere. Putem garanta strangerea obiectelor in saci. Oamenii fac asta pentru voi, se preocupa de toate etapele. Transport moloz Timisoara oricare ar fi cantitate, la saci sau vrac. Transport moloz Timisoara de constructii provenite din demoloari de la reamenajari locuinte, carat reziduri vrac. Aceasta optiune este disponibil fara a tine seama de cartier al orasului. Se dedica lucrar
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cornelia D.
Transport Mobilă   24/02/2021

Personal amabil, masina incapatoare. A durat cam mult transportul (un traseu de 3,5 ore a fost parcurs in 5 ore)

         
Armand N.
Transport Mobilă   22/02/2021

Totul a decurs normal. Un pic problema de punctualitate dar in rest foarte bine. Mobila infoliata si transportata cu grija. Preturi decente. Multumesc.

         
Daniel S.
Transport Mobilă   19/02/2021

Am rămas plăcut impresionat de atenția la detalii și grija pentru obiectele pe care le-am mutat. Toate au fost protejate cu folii și cartoane de către domnul Cazacu. Am experienta a 5 mutari similare și pot spune că domnul Cazacu ar trebui să le țină un curs despre atenția către client.

         
Iulia T.
Transport Mobilă   27/01/2021

Sunt foarte multumita, solicitarea mea a fost rezolvata in siguranta si rapid, de adevarati profesionisti. Sigur voi mai colabora cu aceasta firma.

         
Ana P.
Transport Mobilă   31/12/2020

Dl. Nistor este o persoana foarte serioasa, am reușit sa beneficiez de serviciul de transport într-un timp foarte scurt, totul conform înțelegerii avute și la un preț corect. Domnul a dat dovada de flexibilitate în ceea ce privește ora la care am putut stabili transportul. Îl recomand cu încredere și sigur vom apela la serviciile dumnealui când va mai fi cazul.

         
Roxana S.
Transport Mobilă   29/12/2020

Serviciul a fost prompt si la un pret rezonabil. Dl Cazacu este un profesionist. A fost punctual si grijuliu cu manipularea mobilei. Am fost foarte multumita.

         
Gheorghe D.
Transport Mobilă   20/11/2020

Om serios. M-a ajutat cu o mutare intre Brasov si Iasi. Si-a facut treaba ca un adevarat profesionist. Recomand.

         
Ruxandra I.
Transport Mobilă   17/11/2020

Am fost foarte multumita de servicii, de seriozitate si promptitudine. Voi apela cu siguranta si pe viitor. Coletul a ajuns cu bine la destinatie. Echipa s-a ocupat de impachetat si infoliat, m-au tinut la curent si m-au anuntat imediat de a ajuns. Va multumesc! Recomand.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit