Top 10 Firme de Transport Mobila În Timiș

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

62 Firme de Transport Mobila sunt gata în Timiș.

CERE 4 OFERTE
Sc linea este mobila italiana srl

Sc linea este mobila italiana srl

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Suntem atenti la detalii, avem o experienta de 15 ani in domeniu , facem mutari de locuinte, cu demontaj, ambalat , si remontaj la modul cel mai profesionist. Montaj de mobilier Italian, german, sau alt tip de mobilier indiferent de dificultatea montajului.
G&s Trans

G&s Trans

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Echipa profesionista in domeniul Relocariilor si al Mutariilor va stam la dispozitie cu cu diferite utilitare de diferite capacitati si personal pt manipularea bunuriilor dumneavoastra .
Cosmin Maris

Cosmin Maris

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Mutari mobila , apartamente , electronice ,bagaje , electrocasnice , diverse lucruri si obiecte , materiale constructii si moloz in saci ,debarasari, asigur si manipulare la nevoie contra cost, cu microbuz voluminos , non-stop , preturi fara concurenta, sunati cu incredere practic transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv in Weekend.
Mihai Necea

Mihai Necea

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Nu e necesar pe mine dar seriozitatea si a face un lucru de calitate conteaza mai mult decât o mie de cuvinte.
Marius Marius

Marius Marius

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Mutari electrocasnice , bagaje , mutari locuinte , mutari diverse , transport marfuri si materiale , servicii de debarasari deseuri si evacuare moloz , resturi provenite din renovari si nu numai , preturi avantajoase , oameni la incarcat si descarcat la cerere . tel 0770499023
Prisneac Florin

Prisneac Florin

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Ai o problema cu obiectele vechi din casa ta,nu stii ce sa faci cu ele? Noi venim in ajutorul Dumneavoastra cu cele mai RAPIDE,SIGURE si IEFTINE servicii pentru debarasare: -Debarasari spatii precum apartamente,case,garsoniere,poduri,pivnite,spatii comerciale,birouri,etc. -Debarasarea consta in impachetarea/punerea in saci menajeri/rafie a obiectelor de care vreti sa va deabrasati. Mobilierul vechi se va desface pe bucati pentru a face mai usoara manipularea acestuia si a avea grija in
Jurca Sabin

Jurca Sabin

Transport Mobilă · Timisoara, Timiș
Transport moloz Timisoara din constructii din orice zona. Transport moloz Timisoara de la modernizari sau de la santiere. Putem garanta strangerea obiectelor in saci. Oamenii fac asta pentru voi, se preocupa de toate etapele. Transport moloz Timisoara oricare ar fi cantitate, la saci sau vrac. Transport moloz Timisoara de constructii provenite din demoloari de la reamenajari locuinte, carat reziduri vrac. Aceasta optiune este disponibil fara a tine seama de cartier al orasului. Se dedica lucrar
Nedor pro express srl

Nedor pro express srl

Transport Mobilă · Giroc, Timiș
Apeland la serviciile de transport ale firmei noastre clientii au parte de seriozitate, profesionalism, punctualitate in preluarea si livrarea marfii,experienta in domeniu, certitudinea ca marfa este livrată la destinatie intacta si in timp util.
Laurentiu Szechel

Laurentiu Szechel

Transport Mobilă · Dumbravita, Timiș
Posesor de permis cat. B ,26 de ani , tanar cu forta de munca , detin un microbuz astept oferte de transport .
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Avin A.
Transport Mobilă   31/05/2021

Profesionisti. Au ajuns la timp, au avut grija de toate obiectele. Transportul s-a realizat fara incidente neplacute, vom mai apela la aceasta echipa. Recomand.

         
Bianca D.
Transport Mobilă   15/05/2021

Personalul s-a descurcat excelent, rapizi, seriosi, asamblare si dezasamblare la nevoie, cu bun simt si preturi accesibile.

         
Bogdan J.
Transport Mobilă   29/04/2021

Au fost super profesionisti si atenti cu totul. M-au ajutat si cu dezasamblatul si impachetatul unor elemente de mobilier, si desi am subestimat initial cate pachete finale vor fi de adus au fost intelegatori si de mega ajutor. Cu siguranta voi apela la ei si pe viitor.

         
Elena P.
Transport Mobilă   03/04/2021

Cea mai înțeleaptă decizie în selectarea unei persoane pentru transport, montaj și nu numai. Risc ridicat de bunădispoziție, intuiție, umor și totodată liniște dată de siguranța execuției - de care ai nevoie atunci când hotărăști să faci schimbări în viața ta. 5 stele sunt prea puține! Îți mulțumesc!

         
Cristina A.
Transport Mobilă   28/03/2021

Multumesc! Inca un client care recomanda serviciile prestate: mutare mobila, din afara Bucurestiului, in siguranta, rapid si fara complicatii. Calitate foarte buna si seriozitate. Succes echipei in continuare!

         
Balan A.
Transport Mobilă   22/03/2021

Este un om absolut minunat. Profesionism la nivel maxim. A intrat în situație și m-a ajutat extrem de mult.

         
Bayar A.
Transport Mobilă   15/03/2021

O executie de nota 11, foarte flexibili si deschisi in a solutiona cererea clientului. Multumesc si recomand!

         
Iulia A.
Transport Mobilă   04/03/2021

Totul a decurs excelent, de la incarcat pana la descarcat. Punctuali, amabili si cu mult bun simt! Recomand!

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit