Top 10 Firme de Mutari Mobila În Brasov | Home Run

Top 10 Firme de Mutari Mobila În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

42 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Infinity Logistics

Infinity Logistics

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Firma cu experienta de cativa ani in domeniul de transport rutier intern si international de marfa, precum si in servicii de intermediere. Imbinand experienta fondatorului companiei cu spiritul entuziast al tanarului manager, ne-am castigat individualitatea prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine, seriozitate, atuuri pe care le consideram definitorii pentru a castiga increderea si fidelitatea clientilor.
Mutantii SRL

Mutantii SRL

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Întotdeauna am încercat să ne punem în situaţia în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi considerăm că o mutare este momentul cel mai delicat din viaţa unui om sau a unei societăţi. A te muta înseamnă să ai încredere în personalul şi societatea comercială care te va ajuta să-ţi începi activitatea de zi cu zi fără întrerupere şi timp pierdut.
Professional Movers

Professional Movers

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Prin intermediul serviciului de mutari nationale, asiguram transportul in bune conditii pentru orice tip de bunuri personale si marfuri. Pentru nevoi speciale va putem asista cu serviciul de impachetare a bunurilor dumneavoastra si va putem pune la dispozitie cutii, cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunilor de mutare, in conditiile in care doriti sa va impachetati singuri lucrurile.
RoTrans

RoTrans

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutilitarele noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.
Xmovetrans

Xmovetrans

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Activând de 12 ani pe piața serviciilor de mutare am efectuat cu succes zeci de mutări in fiecare luna atât pentru persoane fizice cat si pentru companii. Folosim personal calificat pentru operațiunile de mutare (ambalare, manipulare, asamblare dezasamblare), marea majoritate colaborând cu noi încă de la înființare.
C&C Moving

C&C Moving

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Asiguram servicii complete de transport mobila pentru persoane fizice si firme in judetul Brasov si in tara. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in conditii optime mobila dumneavoastra, atat la desazamblat cat si la montarea acesteia in noua locatie.
Best buy

Best buy

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Cei 14 ani de experienta in sfera logistica acumulati pana in prezent ne confera avantajul dezvoltarii activitatii si in domeniul depozitarii, gestionarii, manipularii si distributiei produselor finite catre beneficiari.
Daria Da

Daria Da

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Asiguram transport mobila, marfa mutări si relocări de locuințe si companii, transportam piane, pianine, asiguram personal la încărcare- descărcare ( la cerere), tâmplarii pentru demontare-remontare.
Cristi Enache

Cristi Enache

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
TRANSPORT MOBILA SI BAGAJE INTERN SI INTERNATIONAL. RELOCARI NATIONALE SI INTERNATIONALE - MUTARI MOBILA , BIROURI , LOCUINTE. SERVICII DE COLETARIE IN REGIM DE GRUPAJ SI DISTRIBUTIE IN TOATA EUROPA.
Transport Incet

Transport Incet

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Flexibilitatea si deschiderea noastra fata de nevoile clientilor au facut ca acestia sa ramana alaturi de noi in acesti 10 ani de activitate si pentru acest lucru, tin sa le multumesc inca odata.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

         
Robert Maftei
Mutări Mobila   04/04/2019

Foarte multumit! Am solicitat ajutorul pentru o mutare Iasi - Bucuresti. Au facut incarcarea/descarcarea cu grija si atentie.

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   18/02/2019

Echipa a fost foarte profesionista. Au venit exact la ora la care stabilisem, si s-au miscat foarte rapid. Cele doua electrocasnice mari pe care a trebuit sa le mut au fost manipulate cu grija, fara zgaraieturi sau socuri puternice. Toata operatiunea a durat o ora jumatate, din cate mai mult de o ora a fost drumul. Recomand!

         
Abel Raciula
Mutări Mobila   29/01/2019

Am fost foarte multumit de echipa - mutarea a decurs elnt, in ciuda unor conditii meteo deosebit de difcile (polei). La ambele locatii au fost dificultati neprevazute dar ei au gasit solutiile potrivite. Profesionali, prietenosi si rabdatori - trateaza fiecare obiect cu grija si i-au toate masurile de precautie in timpul transportului. Recomand cu incredere!

         
Eugen Popescu
Mutări Mobila   03/09/2018

Am fost foarte multumiti de lucrare. Comunicare buna, profesionisti. Mutarea s-a efectuat fara probleme, toate lucrurile neasteptate s-au rezolvat cu calm si profesionalism.

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit