Top 10 Firme de Mutari Mobila În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

54 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Livia S.
Mutări Mobila   18/01/2021

Prestație excelentă, promptă - punctualitate, rapiditate, fără deteriorarea produselor transportate, preț foarte bun. Recomand fără rezerve.

         
Iulia T.
Mutări Mobila   16/12/2020

Am sunat intr-o zi de sambata la aceasta firma pentru ca aveam nevoie sa mut 4 corpuri de mobila destul de grele. Intr-o ora au ajuns pentru a se apuca de treaba. Sotul meu (el a fost acasa) a fost impresionat de cat de repede s-au miscat si cat de atent au lucrat. Ii recomand si cu siguranta cand o sa am nevoie de astfel de servicii o sa apelez in continuare la ei.

         
Loredana P.
Mutări Mobila   08/12/2020

Suntem foarte mulțumiți! Am avut multe lucruri de luat, din 3 locații diferite din București, de transportat la Brasov iar Claudiu a fost foarte comunicativ și deschis, a ajutat cu soluții, s-a oferit sa ne vedem înainte, sa ne asigurăm că încape toata mobila... o echipă tare faină, atenta cu lucrurile, merită toate laudele! Recomand cu multă încredere!

         
Anca B.
Mutări Mobila   27/11/2020

Totul a decurs conform celor stabilite. Punctuali, muncitori, atenti! Le multumesc inca o data si ii recomand cu caldura!

         
Romeia C.
Mutări Mobila   11/10/2020

Recomand. Sunt parolisti, profesionisti, seriosi, rapizi, dedicati,foarte atenti. Pret foarte avantajos. Tot pe iei i-asi alege daca ar fi sa repet mutarea!!

         
Madalina M.
Mutări Mobila   12/09/2020

Priceputi, atenti, politicosi, organizati, stiu ce fac, fac bine ce fac si muncesc mult. Recomand tuturor.

         
Carmen D.
Mutări Mobila   24/07/2020

Apreciez foarte mult promtitudinea si seriozitatea acestor domni! Foarte bine organizati , indemanatici, rapizi si de mare ajutor. Mobila si toate obiectele au ajunt in stare perfecta la destinatie. Recomand cu incredere!

         
Ionut P.
Mutări Mobila   03/07/2020

Punctual, eficient, cu modestie si cu mult bun simt. Recomand cu incredere atat aici cat si cunostintelor mele. Multumesc, Cornel!

Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit