Top 10 Firme de Mutari Mobila În Brasov

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

55 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Brasov.

CERE 4 OFERTE
Infinity Logistics

Infinity Logistics

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Firma cu experienta de cativa ani in domeniul de transport rutier intern si international de marfa, precum si in servicii de intermediere. Imbinand experienta fondatorului companiei cu spiritul entuziast al tanarului manager, ne-am castigat individualitatea prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine, seriozitate, atuuri pe care le consideram definitorii pentru a castiga increderea si fidelitatea clientilor.
Mutantii SRL

Mutantii SRL

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Întotdeauna am încercat să ne punem în situaţia în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi considerăm că o mutare este momentul cel mai delicat din viaţa unui om sau a unei societăţi. A te muta înseamnă să ai încredere în personalul şi societatea comercială care te va ajuta să-ţi începi activitatea de zi cu zi fără întrerupere şi timp pierdut.
Professional Movers

Professional Movers

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Prin intermediul serviciului de mutari nationale, asiguram transportul in bune conditii pentru orice tip de bunuri personale si marfuri. Pentru nevoi speciale va putem asista cu serviciul de impachetare a bunurilor dumneavoastra si va putem pune la dispozitie cutii, cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunilor de mutare, in conditiile in care doriti sa va impachetati singuri lucrurile.
RoTrans

RoTrans

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutilitarele noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.
Xmovetrans

Xmovetrans

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Activând de 12 ani pe piața serviciilor de mutare am efectuat cu succes zeci de mutări in fiecare luna atât pentru persoane fizice cat si pentru companii. Folosim personal calificat pentru operațiunile de mutare (ambalare, manipulare, asamblare dezasamblare), marea majoritate colaborând cu noi încă de la înființare.
C&C Moving

C&C Moving

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Asiguram servicii complete de transport mobila pentru persoane fizice si firme in judetul Brasov si in tara. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in conditii optime mobila dumneavoastra, atat la desazamblat cat si la montarea acesteia in noua locatie.
Best buy

Best buy

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Cei 14 ani de experienta in sfera logistica acumulati pana in prezent ne confera avantajul dezvoltarii activitatii si in domeniul depozitarii, gestionarii, manipularii si distributiei produselor finite catre beneficiari.
Daria Da

Daria Da

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Asiguram transport mobila, marfa mutări si relocări de locuințe si companii, transportam piane, pianine, asiguram personal la încărcare- descărcare ( la cerere), tâmplarii pentru demontare-remontare.
Cristi Enache

Cristi Enache

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
TRANSPORT MOBILA SI BAGAJE INTERN SI INTERNATIONAL. RELOCARI NATIONALE SI INTERNATIONALE - MUTARI MOBILA , BIROURI , LOCUINTE. SERVICII DE COLETARIE IN REGIM DE GRUPAJ SI DISTRIBUTIE IN TOATA EUROPA.
Transport Incet

Transport Incet

Mutări Mobila · Brasov, Brasov
Flexibilitatea si deschiderea noastra fata de nevoile clientilor au facut ca acestia sa ramana alaturi de noi in acesti 10 ani de activitate si pentru acest lucru, tin sa le multumesc inca odata.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Andreea Birou
Mutări Mobila   25/01/2020

Recomand cu caldura! Ne-au ajutat enorm mai ales ca mutarea noastra era una urgenta si aveam multe lucruri de transportat. Baietii au sarit in ajutorul nostru lucrand chiar si in weekend cand am avut noi nevoie. Au fost foarte seriosi si prompti. Multumim din nou!

         
Rodica Ghita
Mutări Mobila   10/01/2020

Firma de mutari a fost prompta, baietii s-au miscat rapid si au fost foarte atenti cu lucrurile noastre. Suntem multumiti de experienta avuta cu firma Megacos Logistic si cu siguranta ii vom recomanda si prietenilor, iar daca pe viitor vom mai avea nevoie de astfel de servicii la ei vom apela.

         
Delia Chiricescu
Mutări Mobila   31/12/2019

Domnul Cabalau are o atitudine foarte bune, insa persoanele care au carat trebuie sa fie mai atente.

         
Nicusor Papuc
Mutări Mobila   23/12/2019

Pret corect. Amabilitate. Nu exista "nu se poate". Intr-un cuvant, excelent!!! 6 stele, nu 5. Recomand.

         
Mirela Stamate
Mutări Mobila   19/12/2019

Am fost deosebit de multumita.Ma gandeam ca iar intalnesc o persoana “delicata” dar nu a fost asa.Dl.Hambelia a dar dovada de profesionalism si punctualitate.

         
Diana Dumitrescu
Mutări Mobila   12/12/2019

Serviciile au fost de nota 10: punctualitate, foarte buna organizare, atentie sa nu se deterioreze lucrurile, totul a fost luat si asezat unde m-am mutat. Nu am crezut ca se poate si in Romania sa primesti servicii de calitate!!

         
Isabelle Stoichita
Mutări Mobila   10/12/2019

Mutarea s-a realizat foarte repede, avand in vedere ca mobila a trebuit demontata si remontata. Baietii sunt punctuali si foarte atenti cu lucrurile ce au trebuit mutate. Pretul a fost corect. Recomand cu toata increderea.

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   01/12/2019

Amnfost foarte multumit de serviciile de transport ale domnului Catalin. Au sosit la ora stabilita, si in o ora eram gata. Bunurile au fost bine asigurate in camion, si masina a fost condusa incet pana la destinatie evitand asfel eventuale rasturnari. Recomand!

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit