Top 10 Firme de Transport Mobila În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

60 Firme de Transport Mobila sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
SC LGA LOGISTIC. Srl

SC LGA LOGISTIC. Srl

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Siguranța,rapiditatea, profesionalismul sunt pe primul loc în compania noastră. Facem tot posibilul ca clientul sa fie mulțumit pentru a apela la noi și a doua oara sau de ce nu sa ne recomande și altora. Tarifele se stabilesc întotdeauna în funcție de cerințele clienților si în funcție de distanta timpul de execuție al transportului plus avem cele mai reale costuri de pe piața. Va mulțumim și va așteptăm să apelați la serviciile noastre.
Cristea R Gheorghe PFA

Cristea R Gheorghe PFA

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Oferim Servicii Mutari non stop cu autoutilitara de 3.5 t la preturi mici in Brașov sau in tara .Mutari mobila,electrice/electrocasnice,diverse bunuri,materiale de constructi,mutari locuinte,relocari sedii firme etc.Montam si demontam mobila. DISPUNEM si de personal pentru manipulare mobila.Avem preturi foarte Mici. Baieti seriosi si de incredere. Dimensiuni masina 4.15/2.15/2.15 Posibilitate incarcare lift 750kg. Se ofera factură fiscală.
Susu

Susu

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Servicii transport marfa. Autoutilitara Ford Transit 2018, cu prelata, incarcare laterala, volum 21mc(L4.33, l2.15, h2.15). Sarcica utila 1700kg
Lift Girafa.SRL

Lift Girafa.SRL

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Echipa Lift Girafa , aduce un serviciu inedit pe piata din Romania , un lift exterior pentru ridicarea oricarui produs rapid si fara a se deteriora in locuinta/sediul tau , chiar daca acesta se afla la etajuri superioare. Suntem echipa ta profesionista , apeleaza si indata venim .
A&S ROYAL SRL

A&S ROYAL SRL

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Suntem o echipa de profesioniști,serioși și avem toate cele necesare pentru a face fata oricărei situatii
Clinciu Radu Ionut

Clinciu Radu Ionut

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Salut, numele meu este Radu sunt persoana calma si ordonata,detin 2 dube,ce va pot ajuta la orice ora doriti dumneavoastra.Ca si experieta,am peste 6 ani lucrati in Franta pentru o firma frantuzeasca ce are ca principal domeniu de activitate,déménagement,transport si logistica".
Valentin Dublea

Valentin Dublea

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Sunt un bun prieten al societății foarte atent la cererile clienților care si cum vor dorii cu ajutorul pusului in practica pentru clientul nostru.Va multumim
Razvan Muscalu

Razvan Muscalu

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Ce nu va trebuie, aruncam noi. Cel mai important este sa stii cu ce se confrunta clientul. Am trecut si noi prin asta, fiecare la randul lui a avut nevoie de un astfel de serviciu. Cum procedam? Simplu. Impreuna cu dumneavoastra programam si edificam efortul privitor la debarasare/ mutare. In cazul in care debarasarea presupune eliberarea unei case nou cumparate, iar bunurile existente nu mai sunt folositoare, serviciul presupune mai intai o constatare si o discutie pe tema eliberarii bunurilo
Baban Vlad

Baban Vlad

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Prestez servicii de calitate si respect timpii de lucru. Marfa se livreaza rapid si usor . Dispun de peste 3 resurse de care ma ajut in timpul transportului. Sunt serious.
Cătălin  Nicu

Cătălin Nicu

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Transport marfa mobila și mutări de locuințe în Brașov și în toată tara la cele mai bune preturi de pe piață.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina A.
Transport Mobilă   28/03/2021

Multumesc! Inca un client care recomanda serviciile prestate: mutare mobila, din afara Bucurestiului, in siguranta, rapid si fara complicatii. Calitate foarte buna si seriozitate. Succes echipei in continuare!

         
Raluca P.
Transport Mobilă   04/03/2021

Profesionalism, flexibilitate, modestie si preturi corecte. Il recomand pe Claudiu oricand si doar cu el voi mai lucra de acum incolo. Suntem super incantati avand experienta unei mutari cu echipa lui. Ne-au ajutat sa ne mutam dintr-un apartament de 4 camere, cu multe lucruri/cutii/ virgule care au facut sa nu fie tocmai usoara mutarea. RECOMAND

         
Iulia A.
Transport Mobilă   04/03/2021

Totul a decurs excelent, de la incarcat pana la descarcat. Punctuali, amabili si cu mult bun simt! Recomand!

         
Mihaela D.
Transport Mobilă   24/02/2021

Recomand !!! Profesionalism, rapiditate, atentie si atitudine proactiva sunt cateva din insusirile care-i recomanda pe Claudiu si colaboratorul rau. P.s: pret foarte bun!!!

         
Madalina P.
Transport Mobilă   24/02/2021

Totul a decurs fara probleme. M-au intrebat la fiecare obiect unde sa il puna exact. cu siguranta voi mai apela la serviciile lor daca voi mai avea nevoie.

         
Armand N.
Transport Mobilă   22/02/2021

Totul a decurs normal. Un pic problema de punctualitate dar in rest foarte bine. Mobila infoliata si transportata cu grija. Preturi decente. Multumesc.

         
Elena T.
Transport Mobilă   22/02/2021

Domnul Claudiu Nistor m-a ajutat cu mutarea mai multor electrocasnice. Am fost placut surprinsa de calitatea serviciilor prestate, de promptitudinea cu care a raspuns si venit sa ocupe de mutare (in mai putin de 24h a venit pentru ca sa se ocupe de mutare, iar mutarea efectiva a facut-o in mai putin de o ora), de amabilitatea deosebita si de bunul simt general cu care a tratat serviciul. Am apreciat ca dlui nu umfla preturile nejustificat precum alti contractori, pretul fiind de bun simt,

         
Laura D.
Transport Mobilă   17/02/2021

Recomand cu incredere. Foarte prompti, amabili si extrem de eficienti. Au realizat totul intr un timp scurt si au fost atenti la detalii.

Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit