Top 10 Firme de Transport Mobila În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

60 Firme de Transport Mobila sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
SC LGA LOGISTIC. Srl

SC LGA LOGISTIC. Srl

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Siguranța,rapiditatea, profesionalismul sunt pe primul loc în compania noastră. Facem tot posibilul ca clientul sa fie mulțumit pentru a apela la noi și a doua oara sau de ce nu sa ne recomande și altora. Tarifele se stabilesc întotdeauna în funcție de cerințele clienților si în funcție de distanta timpul de execuție al transportului plus avem cele mai reale costuri de pe piața. Va mulțumim și va așteptăm să apelați la serviciile noastre.
Alexandru Sintion

Alexandru Sintion

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Sunt la dispozitia dumneavoastra cu o auto-utilitara (basculabila) de maxim 3,5t. Indiferent de vreme, incarcatura sau destinatie, va puteti baza ca marfa va ajunge in conditii bune si in timp util la destinatie.
Lift Girafa.SRL

Lift Girafa.SRL

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Echipa Lift Girafa , aduce un serviciu inedit pe piata din Romania , un lift exterior pentru ridicarea oricarui produs rapid si fara a se deteriora in locuinta/sediul tau , chiar daca acesta se afla la etajuri superioare. Suntem echipa ta profesionista , apeleaza si indata venim .
A&S ROYAL SRL

A&S ROYAL SRL

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Suntem o echipa de profesioniști,serioși și avem toate cele necesare pentru a face fata oricărei situatii
Clinciu Radu Ionut

Clinciu Radu Ionut

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Salut, numele meu este Radu sunt persoana calma si ordonata,detin 2 dube,ce va pot ajuta la orice ora doriti dumneavoastra.Ca si experieta,am peste 6 ani lucrati in Franta pentru o firma frantuzeasca ce are ca principal domeniu de activitate,déménagement,transport si logistica".
Valentin Dublea

Valentin Dublea

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Sunt un bun prieten al societății foarte atent la cererile clienților care si cum vor dorii cu ajutorul pusului in practica pentru clientul nostru.Va multumim
Razvan Muscalu

Razvan Muscalu

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Ce nu va trebuie, aruncam noi. Cel mai important este sa stii cu ce se confrunta clientul. Am trecut si noi prin asta, fiecare la randul lui a avut nevoie de un astfel de serviciu. Cum procedam? Simplu. Impreuna cu dumneavoastra programam si edificam efortul privitor la debarasare/ mutare. In cazul in care debarasarea presupune eliberarea unei case nou cumparate, iar bunurile existente nu mai sunt folositoare, serviciul presupune mai intai o constatare si o discutie pe tema eliberarii bunurilo
Baban Vlad

Baban Vlad

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Prestez servicii de calitate si respect timpii de lucru. Marfa se livreaza rapid si usor . Dispun de peste 3 resurse de care ma ajut in timpul transportului. Sunt serious.
Cătălin Nicu

Cătălin Nicu

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Transport marfa mobila și mutări de locuințe în Brașov și în toată tara la cele mai bune preturi de pe piață.
Marıus-florın Dumitru

Marıus-florın Dumitru

Transport Mobilă · Brasov, Brașov
Imi respect clienți, sunt mereu la dispoziția lor, iar daca este nevoie sa ii ajut o fac cu plăcere.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Claudia P.
Transport Mobilă   13/07/2021

Excellent, prompt, banii ceruti sunt in limite rezonabile. Cu siguranta, il voi recomanda tuturor pentru calitatea exceptionala a serviciilor.

         
Bogdan J.
Transport Mobilă   29/04/2021

Au fost super profesionisti si atenti cu totul. M-au ajutat si cu dezasamblatul si impachetatul unor elemente de mobilier, si desi am subestimat initial cate pachete finale vor fi de adus au fost intelegatori si de mega ajutor. Cu siguranta voi apela la ei si pe viitor.

         
Cristina S.
Transport Mobilă   26/04/2021

Am fost incantata de promptitudine, punctualitate, eficienta si maniera excelenta in care au fost manipulate piesele de mobilier si bagajele! Recomand cu drag!

         
Andreea N.
Transport Mobilă   13/04/2021

Am avut o comunicare foarte buna pe tot parcursul, baietii care au venit au fost foarte draguti si s-au miscat foarte repede.

         
Ioana N.
Transport Mobilă   15/03/2021

Un prestatie de nota 10. Seriozitate, punctualitate, grija fata de bunurile transportate si mult bun simt! Sincer, am fost uimita!

         
Mihaela D.
Transport Mobilă   24/02/2021

Recomand !!! Profesionalism, rapiditate, atentie si atitudine proactiva sunt cateva din insusirile care-i recomanda pe Claudiu si colaboratorul rau. P.s: pret foarte bun!!!

         
Cornelia D.
Transport Mobilă   24/02/2021

Personal amabil, masina incapatoare. A durat cam mult transportul (un traseu de 3,5 ore a fost parcurs in 5 ore)

         
Laura D.
Transport Mobilă   17/02/2021

Recomand cu incredere. Foarte prompti, amabili si extrem de eficienti. Au realizat totul intr un timp scurt si au fost atenti la detalii.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit