Top 10 Montatori Mobila În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

22 Montatori Mobila sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Cristian Nistor

Cristian Nistor

Montaj Mobila · Brasov, Brașov
Echipa aiMESTER va ofera servicii profesionale de montaj mobila. promptitudine, calitate, preturi negociabile
Cristian Juncu

Cristian Juncu

Montaj Mobila · Brasov, Brașov
Montez mobila,decupat blatul de bucătărie, înbinare cu frezat profesional pt. plita, chiuveta. Montaj corpuri suspendate bucatarie-living și alte mici lucrari (suspendat oglinzi, dulăpioare baie, etc).Pot demonta și remonta mobila de la o locație în alta. Experiență in domeniu montaj mobilă de 8 ani
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Petronela Tanasa
Montaj Mobila   28/10/2020

A fost foarte punctual, atent la toate detaliile, a venit cu idei noi care chiar au imbunatatit ceea ce gandiseram noi initial. Ne place foarte mult cum a iesit! Nota 10+. Vom colabora in continuare. ;)

         
Alexandra Foarfa
Montaj Mobila   16/10/2020

Totul a fost in regula. Dansu a venit la timp si a lucrat curat. Montajul a fost facut in parametrii stabiliti de client.

         
Luiza Patrunjel
Montaj Mobila   14/10/2020

Foarte mulțumită! Punctual, corect, lucrează curat, amabil cu clientul, a făcut o treabă foarte buna. Cu siguranță îl voi recomanda și voi mai apela la serviciile lui.

         
Aurora Dumitru
Montaj Mobila   13/09/2020

Extrem de multumita se serviciile prestate: punctual, profesionist, meticulos, serios. Voi apela si in viitor la serviciile domnului Marian Cazacu.

         
Madalina Milita
Montaj Mobila   31/08/2020

La superlativ. Organizat, meticulos, sigur pe ceea ce face, cu experienta, amabil si foarte rabdator. Recomand tuturor.

         
Cornel Jecu
Montaj Mobila   26/08/2020

Nu sunt genul de om care sa folosesc periuta. Insa daca am fi mai multi oameni ca acest tanar in tara asta, cu siguranta, viitorul ar fi cu mult mai bun. In primul rand profesionist, atent la detalii, cu mult bun simt. Dressingul pe care l-am luat avea pentru mine mai multe mistere decat Parisul. A sosit exact la ora pe care mi-a comunicat-o telefonic, a zambit si apoi dressingul a inceput sa capete forma. O persoana de incredere, care vine in intampinarea asteptarilor clientilor. Pastrez numarul de telefon si-l voi recomanda tuturor amicilor. Am votat 5 stele si-l recomand cu caldura de dl Cornel. Iti multumesc si aici Cornele. Mult

         
Alin Fazakas
Montaj Mobila   11/08/2020

Un om foarte muncitor, serios si respectos. Lucreaza repede, bine si pe un pret corect. Il recomand cu caldura. I-am salvat numarul si voi apela cu incredere la dansul si pe viitor, garantat!

         
Monica Tanase
Montaj Mobila   09/08/2020

Raspuns prompt, foarte respectuos si lucrare efectuata rapid. Singura mea recomandare ar fi, ca la mutare de mobilier cum a fost cazul nostru, sa mai aduceti pe cineva sa va ajute. Multumim pentru ajutor!

Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit