Top 10 Montatori Mobila În Brașov

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

41 Montatori Mobila sunt gata în Brașov.

CERE 4 OFERTE
Cristian Nistor

Cristian Nistor

Montaj Mobila · Brasov, Brașov
Echipa aiMESTER va ofera servicii profesionale de montaj mobila. promptitudine, calitate, preturi negociabile
Marian Iftinoiu

Marian Iftinoiu

Montaj Mobila · Brasov, Brașov
Montez orice tip de mobilier de la orice producător intern sau internațional ( Dedeman , Jisk , IKEA , Casa Rusu , Mobexpert , Leroy Merlin)( bucătarii , paturi , dulapuri , mese , scaune , mobilier copii , baie , etc.) Montez plita electrică sau pe gaz , cuptor electric , cuptor microunde , chiuveta , mașina de spălat vase , mașina de spălat rufe , etc. Montez aplici , lustre , draperii , televizoare pe perete .
Cristian Juncu

Cristian Juncu

Montaj Mobila · Brasov, Brașov
Montez mobila,decupat blatul de bucătărie, înbinare cu frezat profesional pt. plita, chiuveta. Montaj corpuri suspendate bucatarie-living și alte mici lucrari (suspendat oglinzi, dulăpioare baie, etc).Pot demonta și remonta mobila de la o locație în alta. Experiență in domeniu montaj mobilă de 8 ani
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cosmin N.
Montaj Mobila   21/07/2021

Sunt foarte mulțumit de lucrare. A ieșit mai bine decât mă așteptam datorita ideilor mesterului. Profesionalism, seriozitate, foarte îndemânatic și experimentat

         
Kristina G.
Montaj Mobila   20/06/2021

Recomand cu incredere! Extrem de multumita de rezultatul final. Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor!

         
Vlad P.
Montaj Mobila   04/06/2021

Super profesionist, recomand, atenție la orice detaliu, bun simt, rapiditate, inovator. Recomand !!!

         
Catalin M.
Montaj Mobila   02/06/2021

Prompt și profesionist, Alexandru a lucrat foarte atent la detalii și rapid. Ne am consultat la fiecare problema apărută și mi a oferit sfaturi utile. Nu ezitați sa colaborați cu el.

         
Ramona A.
Montaj Mobila   13/04/2021

Prestatorul serviciului s-a dovedit a fi un bun profesionist, calm si cu multa răbdare. Montajul nu a fost unul simplu, insa răbdarea si experiența au dus la bun sfârșit întreaga execuție. Multumesc!

         
Ana G.
Montaj Mobila   23/03/2021

Echipa profesionista, amabili, punctuali. Au tinut foarte bine legatura cu clientul, au ajuns exact la ora stabilita, ne-au ajutat sa ducem piesele de mobilier de la etaj la mansarda si au dat dovada de ingadui ta atunci cand am realizat ca piesa de mobilier comanda nu se potrivea cu ambientul nostru (au demontat si reambalat produsul pt reute!) Ii recomandam cu caldura!

         
Ioana S.
Montaj Mobila   11/03/2021

În ciuda programului încărcat, Marian a reușit să termine lucrarea cu brio! Totul a fost făcut cu profesionalism și foarte multă atenție la detalii.

         
Beatrice M.
Montaj Mobila   10/03/2021

Foarte rapid si treaba de calitate. Pe langa montaj mobila ne a mai ajutat si cu alte lucrari inclusiv de electrica. Il voi mai contacta si data viitoare si recomand cu incredere

Montaj Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit