Top 10 Firme de Mutari Mobila În Constanța

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

15 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Constanța.

CERE 4 OFERTE
Premyal Concept Srl

Premyal Concept Srl

Mutări Mobila · Constanta, Constanța
TRANSPORT INTERN SI EXTERN EVALUARE GRATUITA A CAPACITATII SI SIGURANTA SERIOZITATE, MANIPULARE OPTIONALA, DISPECERAT 25/24
Tohigraf

Tohigraf

Mutări Mobila · Tuzla, Constanța
Efectuam servicii de transport la nivel national prin profesionalism, atentie indreptata catre nevoile clientului, rapiditate si seriozitate la preturi imbatabile.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dumitru Burtescu
Mutări Mobila   30/07/2020

O echipa ce merita 10 stele, sunt extrem de multumit de serviciile oferite si de atentia cu care a fost mutata si transportata mobila si sticlăria. Recomand colaborarea cu incredere!

         
Ioana Tudor
Mutări Mobila   28/07/2020

Foarte mulțumit. S-au purtat cu foarte mare grijă. Au prioritizat corect. Nu au fost costuri suplimentare. Au fost eficienți.

         
Delia Bareuther
Mutări Mobila   28/07/2020

Super profesioniști! Punctuali și foarte rapizi, recomand cu mare placere! 5 stele sunt prea puține :)

         
Raluca Tincu
Mutări Mobila   25/06/2020

Recomand cu incredere serviciile oferite pentru mutare mobila. Obiectele au fost manipulate cu grija si au ajuns in stare perfecta la destinatie.Punctualitatea si seriozitatea ii caracterizeaza.Apelati cu incredere la serviciile de mutare!

         
Anca Georgescu
Mutări Mobila   06/06/2020

O echipa de oameni superbi, muncitori, profesionisti, orientati catre client. Oameni cu care as lucra oricand cu drag si cu placere, ofera servicii super calitative.

         
Cristi Florescu
Mutări Mobila   04/06/2020

Super baieti, foarte punctuali, au muncit putin mai mult la aceeasi cotatie initiala de pret. Recomand!

         
Mihai Catalin Dumitru
Mutări Mobila   22/05/2020

Primul contact a avut loc prin telefon. Am stabilit detaliile inca o data vis-a-vis de bunurile ce trebuie transportate si adrese pentru confirmare. Am stabilit, de asemenea si costul serviciului, modalitatea de platica cash, care a fost unul foarte rezonabil pentru un transport din Bucuresti-Isaccea 288 de km cu bunuri de o garsoniera de camin. Plata se face dupa ce s-a facut transportul. S-a pus la dispozitie o masina mare de transport ( atentie daca sunteti in locuri mai putin accesibile, trebuie sa confirmati daca masina poate ajunge la adresa dumneavoastra ). Alex si echipa au fost persoane foarte deschise si amabile si s-au purtat ca niste prieteni, n-a fost nevoie de un limbaj formal. In principiu ei se axeaza pe mutari mari cu multe bunuri, dar daca insa au trasee si sunteti in drum puteti primi oferta de la ei, transportand chiar si mai putine lucruri, cum am avut eu o camera de camin. Legatura in principal s-a tinut prin whatsapp cu Alex si a fost disponibil cand a fost cautat dupa validarea transportului de la primul apel. In final, bunurile au ajuns in regula si fara probleme, si serviciul a fost oferit la o zi distanta de la cerere, drept urmare 5 stelute pentru Alex si echipa lui.

         
Corina Ralea
Mutări Mobila   08/05/2020

Catalin a oferit un serviciu prompt, transportand mobila in conditii maxime de siguranta. De asemenea am avut parte de multa flexibilitate din partea lui Catalin. Recomand cu incredere!

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit