Top 10 Firme de Transport Mobila În Constanta

Obține 4 Oferte de preţ pentru Transport Mobila.

14 Firme de Transport Mobila sunt gata în Constanta.

CERE 4 OFERTE
Valmar cargo srl

Valmar cargo srl

Transport Mobila · Mangalia, Constanta
Buna ziua , Oferim servicii de Transport Mobilă/Marfă/Diverse . La cerere oferim servicii de manipulare . La cerere Oferim servicii de montare/demontare mobilă Asigurare Marfă de Euro Oferim si cerem seriozitate . Va multumim . Valmar Cargo srl Tel : Mail :
Champions Moving

Champions Moving

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Oferim clientilor nostri o mare varietate de servicii ce vin in intampinarea nevoilor aparute. Personalul nostru calificat va poate oferi: impachetare cu materiale speciale si de calitate, montare si demontare mobilier, manipulare, incarcare, transport, mutari door-to-door oriunde in tara. Fie ca discutam despre mutari rezidentiale, mutari corporate, mutari nationale sau mutari internationale, serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate!
Professional Movers

Professional Movers

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Prin intermediul serviciului de mutari nationale, asiguram transportul in bune conditii pentru orice tip de bunuri personale si marfuri. Pentru nevoi speciale va putem asista cu serviciul de impachetare a bunurilor dumneavoastra si va putem pune la dispozitie cutii, cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunilor de mutare, in conditiile in care doriti sa va impachetati singuri lucrurile.
Mutari Constanta

Mutari Constanta

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Pentru ca am invatat cat de importanta este o lucrare facuta ca la carte. O mutare nu trebuie sa fie o activitate stresanta, cu noi ajungeti "acasa" in cel mai scurt timp posibil. Lucrurile dumneavostra nici nu vor simti schimbarea, asa de silentiosi putem fi, o mutare cu personal specializat totul pentru o experienta cat mai placuta
Yal Spedition

Yal Spedition

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Cu o experienta de peste 6 ani in care si-a spus cuvantul cu brio in randurile clientilor din ce in ce mai multi, multumiti fiind de promptitudinea serviciilor oferite, compania noastra de transport rutier Popesti Leordeni si-a largit semnificativ activitatea si in reteaua logistica pe care o detinem.
TransportPe.Net

TransportPe.Net

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Mutari mobila in tara, cu plecare din Bucuresti catre orice destinatie. Daca va mutati in alta localitate din Romania, va putem ajuta. Va punem la dispozitie masina si personal. Solicitati pretul la numarul de mai sus, acesta se stabileste in functie de numarul de kilometri si de cate persoane aveti nevoie.
Axal Group

Axal Group

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Servicii complete de relocare, mutare si transport in judetul Constanta si in tara pentru persoane fizice si juridice. Firma dispune de personal calificat, dotari superioare si asistenta tehnica in consilierea intregului proces de relocare, mutare si transport.
CMD Europrest

CMD Europrest

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Cu fiecare mutare efectuata devenim mai priceputi. Aveam un feedback pozitiv din partea clientilor, iar acest lucru rezulta si din faptul ca suntem recomandati de acestia drept cea mai buna firma de mutari din Constanta!
Asigur Transport

Asigur Transport

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Suntem o firma de transport marfa si mutari mobila din Bucuresti cu program Non Stop. Asiguram transport de marfuri in toata tara, la preturi de la 1 leu/km.
Athias Gabriel

Athias Gabriel

Transport Mobila · Constanta, Constanta
Transport marfa si mobila , la cerere am si personal pentru relocări, carat mobila
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Miculescu Ion Andrei
Transport Mobila   03/11/2019

Excelent. Punctual,operativ,serios,bun cunoscator,amabil Cu siguranta voi apela la serviciile lui in viitor

         
Alina Camara
Transport Mobila   17/09/2019

Prompt, rapid - mutarea a durat doar o ora cu transport la noua locatie, eficient si foarte cooperant.

         
Cristina Bulai
Transport Mobila   02/08/2019

Foarte multumita de colaborare. Serviciu prestat cu proptitudine si profesionalism. Multumesc pentru ajutor!

         
Florin Caras
Transport Mobila   08/07/2019

Un serviciu exceptional si ireprosabil! Mobila mutata cu grija si fara nicio zgarietura, echipa profesionista si de incredere! Totul s-a desfasurat conform planului initial, la timp si in orarul comunicat. Expertiza, corectitudine si profesionalism desavarsite!

         
Fatma Ioana
Transport Mobila   06/04/2019

Mutarea a decurs conform asteptarilor !!! Cel mai bun serviciu pe care l-am intalnit. Recomand cu toata increderea !

         
Adrian Harabula
Transport Mobila   12/01/2019

Cei de la Clt Express au făcut foarte ușoară relocarea și s-au descurcat excelent în ciuda tuturor lucrurilor neprevăzute ce au mai apărut. Comunicarea a fost foarte bună pe parcursul procesului. Mulțumesc mult!

         
Geanina BOBOCEA
Transport Mobila   21/12/2018

Sunt foarte multumita de serviciu. Transportatorul a fost foarte comunicativ si intelegator. Am avut de transportat obiecte de locuinta Iasi-Bucuresti. Transportul a decurs bine si bunurile au ajuns in siguranta la destinatie.

         
DANA PAVEL
Transport Mobila   31/08/2018

Buna ziua, imi pare rau ca v-am incurcat, dar nu am mai avut nevoie de serviciile dvs. din motive personale, asa ca nu pot sa fac o evaluare daca nu m-am folosit de serviciile dvs.

Servicii Similare
Transport Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit