Top 10 Firme de Mutari Mobila În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

50 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Dxg Logistics Srl

Dxg Logistics Srl

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Megamutări, marcă comercială al SC DXG LOGISTICS SRL oferă servicii profesionale de mutări respectiv transport național și internațional de bunuri generale pentru persoane fizice si juridice. Prin semnarea prezentei se aprobă emiterea facturii pentru serviciile de mai jos. Prezentul înscris ține loc de contract de prestări servicii. Au fost luate la cunoștință și acceptate condițiile de colaborare și plată. Plata se va face în numerar, daca nu sa specificat altfel anterior, la finalizarea lucra
Amarena Trans Express Srl

Amarena Trans Express Srl

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
0752816138, Firma de Transport mobila, mutari mobila, transport marfa, mutari firme, debarasari mobila, mutari locuinte, transport bagaje, cu autoutilitare 3.5 t la cele mai avantajoase preturi, dispunem și de manipulați cu experienta, oriunde & oricând.
Andrei S.

Andrei S.

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Rapid,ifetin si sigur.Mutări,debarasare,manipulare mobila Cluj la cele mai mici preturi. Tel.0757411306
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Aurelia Burlacu
Mutări Mobila   12/06/2020

10 stele pentru baieti. Rar intalnesti oameni care sa isi faca treaba cu atat de multa grija si daruire. Multumesc din suflet pentru ajutorul acordat.

         
Simona Covrig
Mutări Mobila   06/06/2020

Super baietii! Multumesc! M-au ajutat cu mutatul. Prompti, flexibili si foarte atenti in manipularea & transportul obiectelor. Ii recomand cu mare drag! 5*

         
Andreea Hosu
Mutări Mobila   24/05/2020

Am fost foarte mulțumită de serviciile domnului Dan. Este un domn respectuos, punctual si foarte amabil. Recomand cu drag!

         
Mihai Catalin Dumitru
Mutări Mobila   22/05/2020

Primul contact a avut loc prin telefon. Am stabilit detaliile inca o data vis-a-vis de bunurile ce trebuie transportate si adrese pentru confirmare. Am stabilit, de asemenea si costul serviciului, modalitatea de platica cash, care a fost unul foarte rezonabil pentru un transport din Bucuresti-Isaccea 288 de km cu bunuri de o garsoniera de camin. Plata se face dupa ce s-a facut transportul. S-a pus la dispozitie o masina mare de transport ( atentie daca sunteti in locuri mai putin accesibile, trebuie sa confirmati daca masina poate ajunge la adresa dumneavoastra ). Alex si echipa au fost persoane foarte deschise si amabile si s-au purtat ca niste prieteni, n-a fost nevoie de un limbaj formal. In principiu ei se axeaza pe mutari mari cu multe bunuri, dar daca insa au trasee si sunteti in drum puteti primi oferta de la ei, transportand chiar si mai putine lucruri, cum am avut eu o camera de camin. Legatura in principal s-a tinut prin whatsapp cu Alex si a fost disponibil cand a fost cautat dupa validarea transportului de la primul apel. In final, bunurile au ajuns in regula si fara probleme, si serviciul a fost oferit la o zi distanta de la cerere, drept urmare 5 stelute pentru Alex si echipa lui.

         
Corina Ralea
Mutări Mobila   08/05/2020

Catalin a oferit un serviciu prompt, transportand mobila in conditii maxime de siguranta. De asemenea am avut parte de multa flexibilitate din partea lui Catalin. Recomand cu incredere!

         
Bianca Andrianu
Mutări Mobila   06/05/2020

Profesionist, prompt, ofera un pret corect, este foarte de treaba si amabil. Il recomand cu mare drag :)

         
Rodica Popa
Mutări Mobila   06/05/2020

Recomand cu toata sinceritatea aceasta firma. Am doar cuvinte de apreciere- profesionalism, seriozitate, punctualitate, respect, rabdare, si mult bun simt! Am intalnit o echipa de oameni deosebiti, educati, cum rar se mai intalnesc in ziua de astazi. Va multumesc, domnilor!!

         
RAMONA ILIE
Mutări Mobila   04/04/2020

Recomand din suflet. Servicii profesionale. Ne-a ajutat mai mult decat ne-am inteles la inceput. Il recomand dpdv profesional si ca persoana. Multumim din suflet pentru tot ajutorul. Ramona Ilie

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit