Top 10 Firme de Mutari Mobila În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

58 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
FlyGround Transport

FlyGround Transport

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Seriozitate. Punctualitate. Dorința de a creste și învața mereu ceva nou. Fiecare eșec e un pas mai aproape spre succes.
MegaMutari

MegaMutari

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Mutarea​​ ​​poate​​ ​​deveni​​ ​​o​​ ​​slujbă​​ ​​adevărată.​​ ​​Într-adevăr,​​ ​​există​​ ​multe​​ ​​aspecte​​ și factori​​ ​​de​​ ​​luat​​ ​​în​​ ​​considerare.​​ ​​Organizarea​​ ​​dvs.​​ ​​poate​​ ​​fi​​ ​​dificilă​​ și​​ ​este​​ ​​o​​ ​​sursă​​ ​​de mare​​ ​​stres,​​ ​​dar​​ ​​cu​​ ​​sprijinul​​ ​​unei​​ ​​companii​​ ​​specializate​​ ​​puteți​​ ​​face​​ ​​acest​​ ​​moment mai​​ ​​senin​​ ​​și​​ ​​mai​​ ​​ușor​​ ​​de​​ ​​administrat.
Infinity Logistics

Infinity Logistics

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Firma cu experienta de cativa ani in domeniul de transport rutier intern si international de marfa, precum si in servicii de intermediere. Imbinand experienta fondatorului companiei cu spiritul entuziast al tanarului manager, ne-am castigat individualitatea prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine, seriozitate, atuuri pe care le consideram definitorii pentru a castiga increderea si fidelitatea clientilor.
Transport Fun

Transport Fun

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Serviciile companiei noastre se axeaza in principal pe eficientizarea si optimizarea transportului de marfa la nivelul Clujului, dat fiind ca acest fapt reduce considerabil tarifele practicate si in acelasi timp si timpii de transport, fiind stiut faptul ca traficul intr-un oras mare ca si Clujul se desfasoara cu dificultate, mai ales la orele de varf.
Transport de Marfa si Mutari

Transport de Marfa si Mutari

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
PFA, transport la preturi de criza diferite marfuri (mobila electrocasnice mutari bagaje etc) intern si international la orice ora din zi sau noapte inclusiv in weekend-uri transportul se efectuiaza cu duba marca Peugeot Boxer 1,4 t lungime 2,5 inaltime 1,7 latime 1,8 capacitate 8 m cubi contact 
Mobila pe Roti

Mobila pe Roti

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de transport marfa, mobila, materiale de constructii si bagaje in Cluj Napoca, Floresti (jud. Cluj, national si international) la preturi mici si cu echipa experimentata servicii de mutari mobila in Cluj, relocari firme, sedii si birouri in judetul Cluj.
Florin Potra

Florin Potra

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Transport intern si extern. Transport mobila. Mutări. Relocări. Transport marfa. Montaj. Oferim Transportam mobila sau marfa cu dube oriunde in tara sau străinătate. Va faceți cumpărăturile, noi transportam si montam. Se oferă factura si chitanța.
ATU Mutari

ATU Mutari

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Mutarile pot fi un stres mare sau puteti sa ne lasati pe noi sa va ajutam. Firme sau sedii de birouri, apartamente sau case, depozite sau institutii? Experienta ne recomanda.
Mutari Cluj

Mutari Cluj

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Transport cu autoutilitare spatioase, acoperite si curate mobilier, electrocasnice, materiale de constructie, bagaje in Cluj Napoca, Floresti si national.
MGC Trans

MGC Trans

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Noi nu suntem PROFESIONISTI! Noi doar ne facem bine treaba!!! Transport Mobila ieftin!
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Ionut Frincu
Mutări Mobila   02/02/2020

Promptitudine, seriozitate și implicare. Cu siguranță voi mai apela la serviciile oferite de Florin.

         
Mihaela Scarlat
Mutări Mobila   28/01/2020

Sunt profesionisti. Ofera seriozitate, lucreaza curat si cu mare grija pentru obiectele pe care le muta. Ii recomand cu incredere. Multumesc pentru serviciu oferit!

         
Andreea Birou
Mutări Mobila   25/01/2020

Recomand cu caldura! Ne-au ajutat enorm mai ales ca mutarea noastra era una urgenta si aveam multe lucruri de transportat. Baietii au sarit in ajutorul nostru lucrand chiar si in weekend cand am avut noi nevoie. Au fost foarte seriosi si prompti. Multumim din nou!

         
Rodica Ghita
Mutări Mobila   10/01/2020

Firma de mutari a fost prompta, baietii s-au miscat rapid si au fost foarte atenti cu lucrurile noastre. Suntem multumiti de experienta avuta cu firma Megacos Logistic si cu siguranta ii vom recomanda si prietenilor, iar daca pe viitor vom mai avea nevoie de astfel de servicii la ei vom apela.

         
Delia Chiricescu
Mutări Mobila   31/12/2019

Domnul Cabalau are o atitudine foarte bune, insa persoanele care au carat trebuie sa fie mai atente.

         
Nicusor Papuc
Mutări Mobila   23/12/2019

Pret corect. Amabilitate. Nu exista "nu se poate". Intr-un cuvant, excelent!!! 6 stele, nu 5. Recomand.

         
Mirela Stamate
Mutări Mobila   19/12/2019

Am fost deosebit de multumita.Ma gandeam ca iar intalnesc o persoana “delicata” dar nu a fost asa.Dl.Hambelia a dar dovada de profesionalism si punctualitate.

         
Diana Dumitrescu
Mutări Mobila   12/12/2019

Serviciile au fost de nota 10: punctualitate, foarte buna organizare, atentie sa nu se deterioreze lucrurile, totul a fost luat si asezat unde m-am mutat. Nu am crezut ca se poate si in Romania sa primesti servicii de calitate!!

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit