Top 10 Firme de Mutari Mobila În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

48 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Smartmoving Logistics S.R.L.

Smartmoving Logistics S.R.L.

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
În anul 2011 am început. Ca și majoritatea microintreprinderilor și noi am început de jos, oferind în principal servicii de mutări locale, în Cluj-Napoca. Prin practică am acumulat experiență, iar acum, cu câțiva ani mai târziu, le suntem recunoscători colegilor noștri dedicați (mulți sunt cu noi încă de la început) pentru seriozitatea și profesionalismul lor, ce ne-au ajutat să progresăm și să ne extindem serviciile pe plan național si internațional. De asemenea, trebuie să le mulțumim și
Andrei Serdean

Andrei Serdean

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Rapid,ifetin si sigur.Mutări,debarasare,manipulare mobila Cluj la cele mai mici preturi. Tel.0757411306
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniela K.
Mutări Mobila   23/02/2021

Dl Cazacu a dat dovadă de profesionalism, promptitudine și respectarea termenelor stabilite. Este un transportator de încredere.

         
Paun A.
Mutări Mobila   20/02/2021

Foarte punctuali, foarte eficienți și atenți la toate cerințele, foarte amabili si cu mult mult bun simț! Mașina foarte curată, iar prețul nu are concurență. Mutarea s-a desfășurat în 2 ore din București în Ilfov. În concluzie, sunt foarte mulțumită și îi recomand din tot sufletul! Fata cu scoici :))

         
Dragos P.
Mutări Mobila   03/02/2021

Foarte ok si transport si manipulare. Mobilierul a ajuns la timp si fara probleme. Echipa foarte amabila si pret bun. Multumesc!

         
Johanna N.
Mutări Mobila   02/02/2021

Cand am acceptat oferta, nu ma asteptam sa se intample totul atat de profesionist SI rapid. Baietii au fost extraordinari ca eficienta, punctualitate, echipare pentru orice situatie (dulapuri instabile- imi pare rau, Claudiu :), electrocasnice care nu mai au ambalajul original etc.), profesionalism, si grad de confort legat de mutare. Relocarile sunt un lucru stresant, dar baietii s-au comportat atat de politicos, prietenos, normal, incat a fost o zi obisnuita. Aveti recomandarea mea! Multumesc!

         
Anca V.
Mutări Mobila   26/01/2021

Sunt foarte multumita de colaborare! Ma bucur ca l-am ales pe Claudiu sa gestioneze aceasta mutare in primul rand pentru ca toate lucrurile au ajuns la destinatie in buna stare dar si pentru modul in care a gestionat lucrarea! Multumesc din suflet si recomand!

         
Livia S.
Mutări Mobila   18/01/2021

Prestație excelentă, promptă - punctualitate, rapiditate, fără deteriorarea produselor transportate, preț foarte bun. Recomand fără rezerve.

         
Cristian P.
Mutări Mobila   12/11/2020

Oferta de pret cinstita (printre cele mai bune), si servicii practic perfecte. Mutarea a decurs rapid, organizat si cu mare atentie la toate obiectele indiferent de marime sau forma.

         
Mara N.
Mutări Mobila   30/09/2020

O experienta placuta, punctualitate, comunicare buna, profesionalism, recomand cu drag si incredere!

Servicii Similare
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit