Top 10 Firme de Mutari Mobila În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

46 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
FlyGround Transport

FlyGround Transport

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Seriozitate. Punctualitate. Dorința de a creste și învața mereu ceva nou. Fiecare eșec e un pas mai aproape spre succes.
MegaMutari

MegaMutari

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Mutarea​​ ​​poate​​ ​​deveni​​ ​​o​​ ​​slujbă​​ ​​adevărată.​​ ​​Într-adevăr,​​ ​​există​​ ​multe​​ ​​aspecte​​ și factori​​ ​​de​​ ​​luat​​ ​​în​​ ​​considerare.​​ ​​Organizarea​​ ​​dvs.​​ ​​poate​​ ​​fi​​ ​​dificilă​​ și​​ ​este​​ ​​o​​ ​​sursă​​ ​​de mare​​ ​​stres,​​ ​​dar​​ ​​cu​​ ​​sprijinul​​ ​​unei​​ ​​companii​​ ​​specializate​​ ​​puteți​​ ​​face​​ ​​acest​​ ​​moment mai​​ ​​senin​​ ​​și​​ ​​mai​​ ​​ușor​​ ​​de​​ ​​administrat.
Infinity Logistics

Infinity Logistics

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Firma cu experienta de cativa ani in domeniul de transport rutier intern si international de marfa, precum si in servicii de intermediere. Imbinand experienta fondatorului companiei cu spiritul entuziast al tanarului manager, ne-am castigat individualitatea prin calitatea serviciilor oferite, promptitudine, seriozitate, atuuri pe care le consideram definitorii pentru a castiga increderea si fidelitatea clientilor.
Transport Fun

Transport Fun

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Serviciile companiei noastre se axeaza in principal pe eficientizarea si optimizarea transportului de marfa la nivelul Clujului, dat fiind ca acest fapt reduce considerabil tarifele practicate si in acelasi timp si timpii de transport, fiind stiut faptul ca traficul intr-un oras mare ca si Clujul se desfasoara cu dificultate, mai ales la orele de varf.
Transport de Marfa si Mutari

Transport de Marfa si Mutari

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
PFA, transport la preturi de criza diferite marfuri (mobila electrocasnice mutari bagaje etc) intern si international la orice ora din zi sau noapte inclusiv in weekend-uri transportul se efectuiaza cu duba marca Peugeot Boxer 1,4 t lungime 2,5 inaltime 1,7 latime 1,8 capacitate 8 m cubi contact 
Mobila pe Roti

Mobila pe Roti

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de transport marfa, mobila, materiale de constructii si bagaje in Cluj Napoca, Floresti (jud. Cluj, national si international) la preturi mici si cu echipa experimentata servicii de mutari mobila in Cluj, relocari firme, sedii si birouri in judetul Cluj.
Florin Potra

Florin Potra

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Transport intern si extern. Transport mobila. Mutări. Relocări. Transport marfa. Montaj. Oferim Transportam mobila sau marfa cu dube oriunde in tara sau străinătate. Va faceți cumpărăturile, noi transportam si montam. Se oferă factura si chitanța.
ATU Mutari

ATU Mutari

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Mutarile pot fi un stres mare sau puteti sa ne lasati pe noi sa va ajutam. Firme sau sedii de birouri, apartamente sau case, depozite sau institutii? Experienta ne recomanda.
Mutari Cluj

Mutari Cluj

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Transport cu autoutilitare spatioase, acoperite si curate mobilier, electrocasnice, materiale de constructie, bagaje in Cluj Napoca, Floresti si national.
MGC Trans

MGC Trans

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Noi nu suntem PROFESIONISTI! Noi doar ne facem bine treaba!!! Transport Mobila ieftin!
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Diana Dumitrescu
Mutări Mobila   12/12/2019

Serviciile au fost de nota 10: punctualitate, foarte buna organizare, atentie sa nu se deterioreze lucrurile, totul a fost luat si asezat unde m-am mutat. Nu am crezut ca se poate si in Romania sa primesti servicii de calitate!!

         
Isabelle Stoichita
Mutări Mobila   10/12/2019

Mutarea s-a realizat foarte repede, avand in vedere ca mobila a trebuit demontata si remontata. Baietii sunt punctuali si foarte atenti cu lucrurile ce au trebuit mutate. Pretul a fost corect. Recomand cu toata increderea.

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   01/12/2019

Amnfost foarte multumit de serviciile de transport ale domnului Catalin. Au sosit la ora stabilita, si in o ora eram gata. Bunurile au fost bine asigurate in camion, si masina a fost condusa incet pana la destinatie evitand asfel eventuale rasturnari. Recomand!

         
Despina Paunescu
Mutări Mobila   27/11/2019

Pentru echipa care mi-a mutat mobila am numai cuvinte de laudă. Sunt oameni harnici si isi duc treaba până la capăt. Multumesc mult!

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit