Top 10 Firme de Relocare În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Relocare.

44 Firme de Relocare sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
AtuMoving

AtuMoving

Relocare · Cluj-Napoca, Cluj
1. Experienta in America. 2. 4 ani pe piata din Cluj-Napoca 3. Sute de mutari rezolvate cu succes. 4. Avem doar clienti multumiti. 5. Oferim sfaturi pentru a usura desfasurarea mutarii. 6. Dam preturile corect.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Roxana A.
Relocare   16/07/2021

Am avut o experienta foarte buna cu Claudiu si echipa lui, recomand cu caldura oricui ar putea avea nevoie!

         
Ana B.
Relocare   30/06/2021

Serviciul de mutare a fost excelent. Baietii au fost prompti, s-au miscat repede, pachetele au ajuns in stare foarte buna, la destinatie . Ii recomand cu mare drag.

         
Daniel M.
Relocare   30/06/2021

Seriozitate și promptitudine! Serviciu de relocare impecabil. Organizarea și realizarea pachetajului mărfurilor transportate = super! Comunicare excepțională! Raportul dintre calitatea serviciilor și prețul acestora = super OK. Recomand un OM care oferă astfel de servicii! Mulțumesc Marian!

         
Ionut G.
Relocare   18/06/2021

Am fost foarte multumit de serviciul furnizat! Promptitudinea si disponibilitatea sunt punctul lor forte.

         
George S.
Relocare   11/06/2021

Parerea generala: e foarte dificil sa faci lucrurile sa fie simple. Exista si exceptii (fericite), ca in cazul de fata. Parafrazand o expresie celebra, "A venit, a vazut, a facut treaba" foarte bine, la ora convenita, cu calm, fara sa dea rasol. Multumesc lui si lui Zoli! P.S. Dupa livrare, desi era tarziu si trebuia sa plece la Tulcea (drum de vreo 4 ore), a mai ramas 15 min. sa verifice de ce nu functioneaza masina de spalat a unor oameni nevoiasi. E asa de simplu sa ajuti. Totul e sa vrei!

         
Elena G.
Relocare   30/05/2021

Va mulțumesc pentru ajutor! Servicii impecabile și profesionalism 100%. O comunicare ușoară și mult bun simt, am fost foarte relaxata cu felul în care a decurs întreg procesul. Am mutat lucruri de la București, într-un sat de lângă Iași. Spor în toate și drumuri bune!

         
Roxana P.
Relocare   14/05/2021

Seriozitate, politete, serviciu prompt, zambete, rapiditate, manipulare cu grija a bagajelor. A fost peste asteptarile mele legate de transportul bagajelor :) Totul a fost PERFECT! Stiu unde sa apelez urmatoarea data cand va fi nevoie. Multumesc, Dragos & echipei!

         
Mihaela G.
Relocare   12/05/2021

Echipa profesionista. Baietii sunt f politicosi, punctuali, la minut, rapizi. Iar masina e mare, incapatoare. Preturi decente. Ii recomand cu drag

Dacă eşti un profesionist în Relocare  Înregistrare Pro - Gratuit