Top 10 Firme de Relocare În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Relocare.

38 Firme de Relocare sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
AtuMoving

AtuMoving

Relocare · Cluj-Napoca, Cluj
1. Experienta in America. 2. 4 ani pe piata din Cluj-Napoca 3. Sute de mutari rezolvate cu succes. 4. Avem doar clienti multumiti. 5. Oferim sfaturi pentru a usura desfasurarea mutarii. 6. Dam preturile corect.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Oana Z.
Relocare   21/03/2021

Nu exista suficiente cuvinte pentru a mulțumi echipei pentru tot ajutorul acordat. Punctuali, amabili, săritori și corecți. Recomand cu cea mai mare încredere și cu siguranță vom mai apela ori de câte ori este nevoie.

         
Razvan P.
Relocare   20/03/2021

Au fost punctuali si s-au miscat repede. Lucrurile au ajuns in siguranta la noua locatie. Pretul a fost unul just. Ii recomand pentru orice fel de mutare, camionul este foarte incapator.

         
Elisabeta T.
Relocare   09/03/2021

Sunt foarte mulțumita de serviciile prestate, a fost foarte rapid și profesionist. Îi mulțumesc mult, voi apela în continuare la seriile lui. Recomand cu foarte multa căldură. Sper ca am rămas prieteni.

         
Jalba N.
Relocare   06/03/2021

Echipa foarte buna!!! Cel mai bun pret de pe piața, au oferit cutii de împachetare, foarte serioși, comunicativi, prompți și plini de viața!! A fost o plăcere sa ii cunosc! Foarte omenosi!!! Nu ezitați sa ii contactați! Servicii excelente!

         
Radu T.
Relocare   04/03/2021

Foarte multumit, baietii s-au tinut de program, au fost punctuali si au manevrat cu grija obiectele/mobila.

         
Bianca S.
Relocare   28/02/2021

O echipa de profesioniști! Foarte punctuali, harnici si rapizi. Toate bagajele au ajuns în stare perfecta la destinație chiar mai rapid decât ne așteptăm. Mii de mulțumiri domnului Eugen care a transformat mutarea intr-o experienta plăcută! :)

         
Gheorghe P.
Relocare   15/02/2021

Firma este profesionista. Relocarea s-a facut mult mai repede decat m-am asteptat. Cu toate ca mobila a fost voluminoasa si casa scarii ingusta nu au deteriorat nimic. Mobila a ajuns in noua locatie fara zgarieturi. Recomand aceasta firma!

         
Simona N.
Relocare   12/02/2021

Extrem de amabili de bun simt și rapizi . Într-o singura zi au demontat și carat toată mobila unui apartament cu 3 camere . Merita 10 stele.

Dacă eşti un profesionist în Relocare  Înregistrare Pro - Gratuit