Top 10 Firme de Transport Mobila În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

65 Firme de Transport Mobila sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Dxg Logistics Srl

Dxg Logistics Srl

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Megamutări, marcă comercială al SC DXG LOGISTICS SRL oferă servicii profesionale de mutări respectiv transport național și internațional de bunuri generale pentru persoane fizice si juridice. Prin semnarea prezentei se aprobă emiterea facturii pentru serviciile de mai jos. Prezentul înscris ține loc de contract de prestări servicii. Au fost luate la cunoștință și acceptate condițiile de colaborare și plată. Plata se va face în numerar, daca nu sa specificat altfel anterior, la finalizarea lucra
Green Pack Line Srl

Green Pack Line Srl

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Daca esti in cautarea unei firme profesioniste de transport marfa pe raza municipiului Cluj Napoca sau oriunde in tara sau Europa va stam la dispozitie. Oferim servicii complexe si complete de: transport marfa cluj, transport mobila cluj, mutari, relocari si debarasari, la preturi avantajoase.
Cristian Hadarean

Cristian Hadarean

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Transport mobila sau orice e nevoie Vrei să transporti ceva si nu ai cu ce? apelează cu încredere la serviciile noastre.
ASD

ASD

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Firma cu experienta in domeniu efectuam mutari apartamente .case .birouri .debarasari mobila veche .montaj +demontaj mobila .punctualitate si seriozitatea prin asta ne diferentiem de alti si preturi negociabile in functie de complexitatea lucrari
Mariblu Spedition Srl

Mariblu Spedition Srl

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
SIGURANTA SI PROMPTITUDINE. Angajamentul nostru reprezinta obligatia fata de modul in care ne desfasuram activitatea. Feedback-ul dumneavoastra ne ajuta sa transformam valorile firmei in actiuni concrete. Intelegand importanta transportarii rapide si in siguranta a bunurilor dumneavoastra, oferim o gama comprehensiva de servicii la cel mai bun raport calitate-pret.
-

-

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Intelegand importanta transportarii rapide si in siguranta a bunurilor dumneavoastra, oferim o gama comprehensiva de servicii la cel mai bun raport calitate-pret. La cerere, asiguram impachetarea si infolierea bunurilor dumneavoastra Ne caracterizam prin: – respectarea si satisfacerea nevoilor clientilor nostrii; – planificare si organizare; – mentinerea unei legaturi permanente cu clientii; – siguranta si promptitudine Pe plan intern, activitatea se desfasoara in toata tara. Colabo
Smartmoving Logistics Srl

Smartmoving Logistics Srl

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
SMARTMOVING LOGISTICS SRL este firma de mutari clujeana care va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii: - mutari locuinte, - mutari birouri si utilaje grele, - relocari sedii firme, - transport de marfa, - depozitare. Activitatea noastra se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei si in Uniunea Europeana. Apeland la SMARTMOVING, beneficiati de servicii de mutare complete, de la impachetarea lucrurilor, protejarea mobilierului si electrocasnicelor, manipularea tuturor obiectelor p
Sc. Sandy&mire Srl

Sc. Sandy&mire Srl

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuam servicii de transport marfa, mobila, materiale de construcții, colete, cutii, electronice și electrocasnice cu auto de 3,5t la preturi avantajoase. Oferim transport local,național și internațional.La cererea clientului asiguram și manipulanti.
Adrian Banciu

Adrian Banciu

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii complete de mutari mobila si transport marfa in Cluj Napoca si imprejurimi: Floresti, Baciu, Apahida
Sc Call med center srl

Sc Call med center srl

Transport Mobilă · Cluj-Napoca, Cluj
Preturi accesibile,punctualitate,manipulanti cu experienta,dube de transport mari,seriozitate si profesionalism
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cristina S.
Transport Mobilă   26/04/2021

Am fost incantata de promptitudine, punctualitate, eficienta si maniera excelenta in care au fost manipulate piesele de mobilier si bagajele! Recomand cu drag!

         
Alina U.
Transport Mobilă   17/04/2021

Extrem de mulțumită! Oameni serioși, profesioniști, recomand cu toată încrederea! Pianina mea a ajuns in cele mai bune și sigure condiții la noua căsuța. Cu siguranță vom apela la ei și pe viitor!

         
Elena P.
Transport Mobilă   03/04/2021

Cea mai înțeleaptă decizie în selectarea unei persoane pentru transport, montaj și nu numai. Risc ridicat de bunădispoziție, intuiție, umor și totodată liniște dată de siguranța execuției - de care ai nevoie atunci când hotărăști să faci schimbări în viața ta. 5 stele sunt prea puține! Îți mulțumesc!

         
Daniel C.
Transport Mobilă   31/03/2021

Foarte serios, recomand cu cadura! A venit exact la ora agreata, a lucrat rapid si eficient! Daca aveti nevoie de transport, apelati cu incredere!

         
Ioana N.
Transport Mobilă   15/03/2021

Un prestatie de nota 10. Seriozitate, punctualitate, grija fata de bunurile transportate si mult bun simt! Sincer, am fost uimita!

         
Bayar A.
Transport Mobilă   15/03/2021

O executie de nota 11, foarte flexibili si deschisi in a solutiona cererea clientului. Multumesc si recomand!

         
Raluca P.
Transport Mobilă   04/03/2021

Profesionalism, flexibilitate, modestie si preturi corecte. Il recomand pe Claudiu oricand si doar cu el voi mai lucra de acum incolo. Suntem super incantati avand experienta unei mutari cu echipa lui. Ne-au ajutat sa ne mutam dintr-un apartament de 4 camere, cu multe lucruri/cutii/ virgule care au facut sa nu fie tocmai usoara mutarea. RECOMAND

         
Luca P.
Transport Mobilă   04/03/2021

Echipa a avut grija ca toate piesele de mobilier sa fie infoliate , iar transportul mobilei, imprimantei s a desfasurat in maxima siguranta. Recomand cu incredere.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit