Top 10 Montatori Mobila În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Montaj Mobila.

14 Montatori Mobila sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Szabolcs K.

Szabolcs K.

Montaj Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipă tânără, rapidă, corectă şi serioasă. Lucrăm la prețuri accesibile şi normale. Ne desfăşurăm activitatea în Mun. Cluj-Napoca și zona metropolitană. Vă asigurăm: - coordonarea procesului de asamblare mobilier și consilierea necesară; - asamblarea conform instrucțiunilor corespunzătoare fiecărui produs; - asigurăm materiale special pentru protecția pardoselii și a mobilei împotriva zgârieturilor; - asamblarea se consideră finalizată atunci când produsele sunt funcționale, cura
Max Construct Home Srl

Max Construct Home Srl

Montaj Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o companie tanara formata insa din specialisti cu experienta pregatiti in firme de renume producatoare de mobila si binale din lemn. Telul nostru sunt clientii fericiti si multumiti care sa ne recomande. Un lucru bine facut aduce recunoastere si recomandare.Asiguram si transportul mobilei de la producator sau vanzator acasa in Cluj Napoca.
Riva Casa

Riva Casa

Montaj Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Daca doriti sa va mobilati apartamentul sau casa, si doriti sa va degrevati de toate problemele privind aceasta activitate, ne ocupam noi de tot ce inseamna acest lucru, repectiv solutii decorare, furnizare, transport , montare. Va stam la dispozitie cu oferte practice si design modern de inspiratie italiana, realizate cu produse de calitate, astfel incat locuinta dvs. va deveni spatiul cel mai placut si mai primitor pentru dvs. Va invitam sa ne contactati : www.riva-casa.ro
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Vlad Tanase
Montaj Mobila   06/07/2020

Bun simt, educat si perfectionist. Mobila montata arata impecabil, lucreaza ff curat si este meticulos. Il recomand cu toata increderea

         
Bogdan Coldea
Montaj Mobila   04/07/2020

Szabolcs mi-a instalat o hota incorporabila si am fost foarte multumit de seriozitatea lui. A cerut un pret decent si a facut o lucrare foarte buna. A fost corect, punctual si profesionist. Recomand oricui !!

         
George Chiriac
Montaj Mobila   30/06/2020

Super profesionist, priceput si cu mult, mult bun simt. A facut o treaba excelenta desi pretul cerut a fost sub pretul pietei, il voi recomanda tuturor pe viitor.

         
Adrian Eănescu
Montaj Mobila   29/06/2020

Recomand cu toată încrederea. Punctual, bine pregătit, atent la cele mai mici detalii, totul la cel mai înalt standard

         
Stefania Craciun
Montaj Mobila   29/06/2020

Exact de ce ai nevoie cand contactezi o firma pentru a-ti usura munca. Toata lucrarea a iesit perfect, foarte punctuali si gasesc usor solutii. Felicitari pentru calitatea serviciilor oferite!

         
Dana Ionut
Montaj Mobila   26/06/2020

Profi&serios,pret foarte bun, lucreaza cu grija si este o persoana f placuta. Recomand cu toata increderea!

         
Ileana Stavrica
Montaj Mobila   20/06/2020

Meticulos, atent la detalii, atent la manevrarea pieselor de mobilier. Recomand si multumesc pentru lucrari!

         
Cristina Otet
Montaj Mobila   10/06/2020

Am facut cea mai buna alegere. Dl Narcis este super profesionist si de încredere, foarte atent la detalii si preocupat ca lucrarea sa iasa perfect. Recomand cu incredere si voi apela la dumnealui si pe viitor.

Montaj Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Montaj Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit