Top 10 Zugravi În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

207 Zugravi sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Elisei Petric

Elisei Petric

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Buna. Prin cea ce sunt și ce fac vreau vreau clientul sa fie mulțumit. Corectitudinea și punctualitatea pe lângă servici foarte bune ma recomanda.
Franiuc KDP

Franiuc KDP

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Profesioniști in domeniu, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, in țara și in strainatate Franiuc KDP va oferă servicii de calitate, corectitudine și garantie pentru orice lucrare. Începând de la demolari(transport moloz) , instalatii electrice, sanitare, termice, finisaje și sape, gresie și faianța, parchet și zugravit /decorații și curatenie generală , ne ocupam de tot și administram aprovizionarea cu materialele necesare. Multă sănătate
Marius Ionut

Marius Ionut

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Seriozitate și calitate la prețuri avantajoase Montaj parchet laminat și zugravit. Seriozitate și calitate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați 0764262271
Marius  Ionut

Marius Ionut

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Ofer servicii de calitate in primul rând și doresc ca fiecare client sa fie mulțumit la finalul lucrării .
Beniamin  Bujorean

Beniamin Bujorean

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Experienta in finisaje, zugraveli, vopsele in Anglia.Ma concentrez pe calitate cat mai bună. Fara scursuri, fara coaja de portocala, lucrat, ca pentru mine.
Alpinbistbolog srl

Alpinbistbolog srl

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Va oferim gama larga de servicii amenajari interioare: zugraveli interioare, tencuiala, vopsitorie, glet, faianta, gresie, tarkett, pardoseala etc. Avem echipa profesionista cu experiente peste 12 ani in domeniu. Va deplasam in toata tara.
Rs Connect

Rs Connect

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii all inclusive, ne ocupam de tot ce inseamna cumparat materiale si transportat, la sfarsitul lucrarii totul ramane curat, suntem peofesionistii pe care ti doresti.
Paul Muresan

Paul Muresan

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Daca aveti nevoie de o persoana pt a va renova apartamentul, pt a da o alta înfățișare pereților (glet, vopsea, tapet, rigips) și parchetului din locuința d-voastră va stau la dispoziție. Cu peste 10 ani experiența in cadrul amenajărilor interioare din Franta, aștept propunerile D-voastră in a va transforma ideile in realitate. Cu încredere. Mulțumesc.
Claudiu Nonica

Claudiu Nonica

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Echipa serioasa. Executam zugrăveli interioare și EXTERIOARE CHIAR ȘI SCĂRI DE BLOC. cu pompa profesionala de suflat lavabil GRACO. Executam și GLETURI, DECORATIVE, TERMOSISTEM, ȘI ALTE AMENAJĂRI INTERIOARE
Valentin Predună

Valentin Predună

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Salutare. Sunt un decorator profesionist, pun în operă vopsele decorative profesionale de la mai multe branduri: Giorgio Graesan, Oikos, SanMarco, Ucic, Casati, Caparol si altele. Contați pe simțul meu artistic și pe vasta mea experiență ce însumează peste 22 de ani. Aștept să fiu provocat.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ramona G.
Zugrav   17/02/2021

Recomand! A dat dovada de profesionalism in lucrarea executata, si-a respectat cuvantul in ceea ce priveste programarea si timpul alocat si, nu in ultimul rand, pretul a fost ok.

         
Constantin I.
Zugrav   10/02/2021

Sunt foarte multumit de lucrare. Dupa diferenta de la ce a fost in apartament la cum arata acum. Instalatie electrica si sanitara de cupru montate de la 0, usi montate, balcon schimbat tot de la 0, bai si bucatarie cu gresie si faianta, dormitoare, hol si sufragerie finisate + parchet si pretul chiar a fost ok tinand cont si de munca depusa. Recomand cu incredere si apreciez tot ce a facut ptr mine plus ca a avut cheia pe mana tot timpul la apartament!!!

         
Madalina C.
Zugrav   10/02/2021

Recomand, foarte prompt, lucrarea a iesit conform asteptarilor. Am comunicat foarte bine cu dumnealui.

         
Valentin G.
Zugrav   27/01/2021

Bogdan este un profesionist, am fost impresionat de colaborarea cu el. Estimarile de pret au fost precise la virgula. Modul de comunicare a fost foarte eficient. Am apreciat foarte mult punctualitatea lui Bogdan. Legat de lucrare, totul a fost facut cu grija, totul a fost acoperit, nu a fost nevoie de nicio curatenie dupa lucrare. Mai mult, am apreciat sugestiile si pregatatirea de care a dat dovada pe parcursul discutiilor si lucrarii. Astept cu drag viitoare colaborari.

         
Corneliu R.
Zugrav   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

         
Simona P.
Zugrav   06/11/2020

Foarte serios, a lucrat curat, îngrijit, cu atenție la detalii și in timpul estimat inițial. Recomand fără nicio ezitare!

         
Ela N.
Zugrav   10/09/2020

Am fost mulțumită de serviciile prestate. Domnul Dinu a fost punctual, a lucrat bine, repede și foarte îngrijit și la un preț rezonabil. O sa mai apelez când am nevoie.

         
Camelia C.
Zugrav   08/09/2020

Numai cuvinte de lauda. Lucrul a fost realizat cu atentie, foarte receptivi la orice remarca, comunicare excelenta. Nu regret deloc faptul ca v-am ales. Cu siguranta va voi recomanda si altor persoane. Bravo!

Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit