Top 10 Zugravi În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

160 Zugravi sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Alex Irimias

Alex Irimias

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o socetate. Oferim servicii de finisaje interioare și exterioare,design alegerea materialelor și produselor de înaltă calitate oferim clienților consultanta, seriozitate,calitate.Clientul care dorește o colaborare cu socetatea noastră trebuie sa fie foarte mulțumit de calitatea prestata
Elisei Petric

Elisei Petric

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Buna. Prin cea ce sunt și ce fac vreau vreau clientul sa fie mulțumit. Corectitudinea și punctualitatea pe lângă servici foarte bune ma recomanda.
Max Construct Home Srl

Max Construct Home Srl

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Experienta de 30 de ani in domeniul lucrarilor de renovari si finisaje interioare.Executam lucrari de tencuieli, glet, zugraveli, vopsitorii , montaj gresie, faianta, parchet laminat.
Sc Rm innenausbau Srl

Sc Rm innenausbau Srl

Zugrăveli Interioare · Moldovenesti, Cluj
Buna ziua. Suntem o echipa cu experienta de constructii, reparatii interioare si exterioare etc. Lucram cu preturi avantajoase si timp util.
Florian  Pop

Florian Pop

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Pe lângă zugrăvit efectuez elemente de design interior cum ar fii cornise,tapet,scafe cu iluminat led instalații electrice,parchet laminat sau pvc, plinte,faianță gresie,travertin sau marmura,cu experienta in domeniu de peste 15 ani si specializare în design interior 8 ani într-o firmă de lux cu lucrări în bario de salamanca Madrid pt cunoscători.De asemenea efectuez amenajări interioare in totalitate si IZOLATII TERMICE exterioare.
Cristiano Kovacs

Cristiano Kovacs

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Sant un om cinstit im place meseria am experience 26 de an am lucrat 13 an in londra tot ca zugrav si tot ce apartine interior
Tausoarecomserv

Tausoarecomserv

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o firma de constructi cu o experiență de peste 25 ani ,care oferă servicii de finisaje a caselor ,blocurilor ,halelor . Dispunem de echipamente de ultima generatie cu care putem reduce timpul uției ,materialului si a manoperei.
PFA DUMITRESCU

PFA DUMITRESCU

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
20 de ani de activitate in amenajari interioare ,colaborator cu firme de tapet din Cluj execut :montaj tapet de orice tip ( 3D , vlies , vinyl , fototapet , glitter , fiberglass , etc ): zugraveli ,STUCCO ; montaj decoratiuni polistiren . Calitate profesionalism, seriozitate. Aștept colaborare interesate de colaborare sau persoane fizice care doresc lucrari profy.
Paul Muresan

Paul Muresan

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Daca aveti nevoie de o persoana pt a va renova apartamentul, pt a da o alta înfățișare pereților (glet, vopsea, tapet, rigips) și parchetului din locuința d-voastră va stau la dispoziție. Cu peste 10 ani experiența in cadrul amenajărilor interioare din Franta, aștept propunerile D-voastră in a va transforma ideile in realitate. Cu încredere. Mulțumesc.
Claudiu Nonica

Claudiu Nonica

Zugrăveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Echipa serioasa. Executam zugrăveli interioare și EXTERIOARE CHIAR ȘI SCĂRI DE BLOC. cu pompa profesionala de suflat lavabil GRACO. Executam și GLETURI, DECORATIVE, TERMOSISTEM, ȘI ALTE AMENAJĂRI INTERIOARE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ela Nicolae
Zugrav   10/09/2020

Am fost mulțumită de serviciile prestate. Domnul Dinu a fost punctual, a lucrat bine, repede și foarte îngrijit și la un preț rezonabil. O sa mai apelez când am nevoie.

         
Maria Doce
Zugrav   01/09/2020

Dl Valentin a fost punctual, super- rapid si supereficient, a oferit servicii excelente, si-a depasit cu mult obligatiile, f cinstit, corect, o personalitate placuta.

         
Mara Erhan
Zugrav   05/08/2020

Dl Cristi lucreaza f curat si cinstit, e harnic si daca doriti e o placere si de vorbit cu dlui! Lucrarea a iesit foarte bine. Recomand

         
Nicolae Nazaru
Zugrav   25/07/2020

Lucrarea a fost desfasurata in conditii bune, intr-un timp rapid si cu rezultate satisfacatoare. Florin e un tip responsabil si usor abordabil care lucreaza cu pasiune.

         
Emilia Vladuti
Zugrav   20/07/2020

Seriozitate și eficiență.Eventualele imperfecțiuni au fost remediate imediat. Echipa este muncitoare, punctuala și foarte rapida.Peretii camerei pentru care i-am angajat, au fost făcuti de la 0 și totul în 5 zile. Recomand!!

         
Lazaroae Mihail
Zugrav   07/07/2020

Totul la superlativ! Am agreat oferta, ne-am consultat, am stabilit finisajele si i-am predat apartamentul pentru lucrare. Si-a coordonat exemplar echipa si a executat fara cusur toata lucrarea! Ne-am vazut saptamanal pe parcursul lucrarii iar la final am fost foarte multumit. Recomand pretentiosilor, celor care nu vor batai de cap si sunt obisnuiti sa primeasca totul la cheie! Bravo!

         
İleana Stoica
Zugrav   02/07/2020

Sint foarte , foarte nultumita de serviciul Si profesialismul domnului Silviu Draghici, cu multa placere de recomandat . Cu multe multumiri

         
Popa Florentina
Zugrav   22/06/2020

A lucrat foarte bine, este foarte serios, a venit zi de zi si a terminat exact cand a spus. Sunt foarte multumita.

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit