Top 10 Zugravi În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Zugrav.

181 Zugravi sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Paul M.

Paul M.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Daca aveti nevoie de o persoana pt a va renova apartamentul, pt a da o alta înfățișare pereților (glet, vopsea, tapet, rigips) și parchetului din locuința d-voastră va stau la dispoziție. Cu peste 10 ani experiența in cadrul amenajărilor interioare din Franta, aștept propunerile D-voastră in a va transforma ideile in realitate. Cu încredere. Mulțumesc.
Insidedec

Insidedec

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Avand experiența câștigată in mai multe țări din europa, imi pot adapta serviciile ușor in functie de cerintele dvs.
Sc Rm innenausbau Srl

Sc Rm innenausbau Srl

Zugraveli Interioare · Moldovenesti, Cluj
Buna ziua. Suntem o echipa cu experienta de constructii, reparatii interioare si exterioare etc. Lucram cu preturi avantajoase si timp util.
Sever C.

Sever C.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Echipa pe domenii executăm lucrări la cele mai inalte standarde . Ne reprezinta clienti mulțumiți si casele acestora.
Elisei P.

Elisei P.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Buna. Prin cea ce sunt și ce fac vreau vreau clientul sa fie mulțumit. Corectitudinea și punctualitatea pe lângă servici foarte bune ma recomanda.
Marius I.

Marius I.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Seriozitate și calitate la prețuri avantajoase Montaj parchet laminat și zugravit. Seriozitate și calitate. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați 0764262271
Cristiano K.

Cristiano K.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Sant un om cinstit im place meseria am experience 26 de an am lucrat 13 an in londra tot ca zugrav si tot ce apartine interior
Florian  P.

Florian P.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Pe lângă zugrăvit efectuez elemente de design interior cum ar fii cornise,tapet,scafe cu iluminat led instalații electrice,parchet laminat sau pvc, plinte,faianță gresie,travertin sau marmura,cu experienta in domeniu de peste 15 ani si specializare în design interior 8 ani într-o firmă de lux cu lucrări în bario de salamanca Madrid pt cunoscători.De asemenea efectuez amenajări interioare in totalitate si IZOLATII TERMICE exterioare.
Tausoareserv Srl

Tausoareserv Srl

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Sc Tausoare Com Serv srl activează pe piata construcțiilor încă din anul 1992 Constructii industriale Constructii rezidențiale ( case, duplexuri, blocuri etc) Pavaje Lucrări drumuri Închirieri utilaje Excavări Transport materiale Renovări interioare Tencuieli Zugraveli mecanizate
Remus M.

Remus M.

Zugraveli Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Execut lucrări de amenajari interioare.gresie-faianta.righips.placări polistiren.decorativa.piatra naturala
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dan Burga
Zugrav   14/02/2020

Domnul Costel este un adevarat profesionist. A lucrat cu multa grija si a fost atent la detalii. Il recomand cu incredere!

         
Adriana Dumitrescu
Zugrav   11/02/2020

Colaborarea a decurs bine, meșterul este serios, punctual și de încredere, in urma lucrarii a făcut curățenie și a aranjat mobila pe pozitie cum a găsit-o. Recomand cu încredere, pe viitor voi mai apela la ajutorul dansului.

         
Catalina Tudor
Zugrav   03/02/2020

Firma de incredere care lucreaza rapid si ordonat. Iar tot Ce au facut a fost de calitate. Recomand cu ceva mai mare placere.

         
Ioana Alexandru
Zugrav   23/12/2019

Recomand cu incredere! Servicii de calitate superioara la un pret avantajos. Dl. Valentin a dat dovada de profesionalism si seriozitate.

         
Florentina Sevacov
Zugrav   18/12/2019

Profesionist, serios, punctual, a lucrat cu mare atentie si nu a lăsat urme de lavabila in jur. Recomand!

         
Anca Predoiu
Zugrav   03/12/2019

Il recomand cu toata caldura pe dl. Valentin. Tot procesul a fost foarte facil, am comunicat foarte bine, iar dl. Valentin este punctual. Apartamentul a ramas foarte curat, nefiind nevoiti sa curatam podele, mobile sau geamuri. Pretul a fost unul foarte ok. Desi initial credeam ca procesul de zugravire este unul complicat, totul a decurs lin, lucrand cu oameni civiliati si de cuvant.

         
Popescu Elena
Zugrav   29/11/2019

Sunt foarte multumita de lucrarea efectuata de d-nul Dinu. A fost punctual la intalnirea stabilita, foarte politicos, a lucrat impecabil, a infoliat totul, vopseaua folosita a fost de foarte buna calitate, a terminat lucrarea repede. Recomand calduros!

         
Cristina Dumitru
Zugrav   22/11/2019

Domnul Oprea a livrat serviciul în termenii asumați. Cu siguranță vom mai lucra cu dumnealui în viitor.

Servicii Similare
Zugrav după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit