Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

65 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
R & A Cortine Srl

R & A Cortine Srl

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o companie de amenajari interioare, utam lucrari ce tin de amenajari de la instalatii sanitare, electrice sau incalzire. Montaj de pardoseli calde, parchet, mocheta, linoleum etc, lucrari de zugraveli lavabil, reconditionarii de tamplarie montaj faianta si gresii. Clientii ne recomanda.
Riva Casa

Riva Casa

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Daca doriti sa va mobilati apartamentul sau casa, si doriti sa va degrevati de toate problemele privind aceasta activitate, ne ocupam noi de tot ce inseamna acest lucru, repectiv solutii decorare, furnizare, transport , montare. Va stam la dispozitie cu oferte practice si design modern de inspiratie italiana, realizate cu produse de calitate, astfel incat locuinta dvs. va deveni spatiul cel mai placut si mai primitor pentru dvs.
Alin A.

Alin A.

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Echipa serioasa utam lucrari de amenajari interioare:glet,zugravit,usi,parchet,gresie,faianta,tapet,placi decoratice,decoratiuni polistiren.etc
Dezsosimon Transilvania Builders SRL.

Dezsosimon Transilvania Builders SRL.

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Asiguram calitate in domeniul Amenajari interioare si finisaje de la A la Z , noi ne ocupam de totul: instalatie electrica Apa/canalizare Gletuit zugravit Gresie faianta Finisaje fine Reparatii Suntem recomandati de clienti multumiti. Daca sunteti interesat de serviciile noastre contactati cu incredere 0751865796 pe dl Dezso pentru oferte.Multumim
Mihai B.

Mihai B.

Amenajări Interioare · Floresti, Cluj
Cunoștințe în domeniu de peste 10 ani. Serios. Responsabil. Punctual. Și îmi place ceea ce fac. mulțumesc
BMP-SIG GRUP CONSTRUCT

BMP-SIG GRUP CONSTRUCT

Amenajări Interioare · Dej, Cluj
BMP Grup Construct SRL, societatea dispune de specialişti în construcţii cu o vastă experienţă , utând lucrări şi servicii de amenajări interioare pentru constructii rezidentiale si comerciale.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Servicii Similare
Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit