Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

156 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
DANMAR CHANGE INTERORS

DANMAR CHANGE INTERORS

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o firma noua pe piața dar cu activitate în lucru de finisaje de 10 anii acum stam la dispoziția dumneavoastră pentru a va face toate plăcerile și calitatea lucrului nostrupentru confofortul dumneavoastră
Arpad Molnar

Arpad Molnar

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Meserias cu vechime de peste 20 ani în amenajări interioare. Montat gresie si faianta, parchet, zugravit, gletuit, amenajări apartamente noi la cheie inclusiv prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat și obiectele sanitare. Preturi negociabile la calitate mare.
Beniamin Părău

Beniamin Părău

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Designer de interior realizez lucrări de: -Montaj profile metalice, rigips, măști rigips -Montaj parchet, plinte, praguri de trecere -Montaj gresie/faianță -Zugrăveli cu vopsele lavabile, stucco, tapet Lucrez cu responsabilitate și ofer garanția lucrului bine făcut. Sunt anti-alcool și nefumător.
Tibi Bodnar

Tibi Bodnar

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Se oferă servicii de buna calitate material -manopera. Se pot uta amenajări interioare, demolări pereti, pereti de ghips carton pe structura metalică, finisaje la alb, tavane false și casetate, instalații electrice și termice. Contactați-ma pentru mai multe detalii.
Marius Strango

Marius Strango

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de calitate diverse precum si consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru nevoile fiecaruia
Vasile Călian

Vasile Călian

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Vrei să renovezi casa, apartamentul mă poți contacta cu incredere pentru mobila, zugrăvit, parchet,tapet,montat usi ,orice ce ține de amenajări interioare.
Claudiu Hoca

Claudiu Hoca

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Pt ca stiu lucra, am lucrat 12 ani în italia in constructii si 3 ani în germania tot in construti si 1 la cj in constructii.
Riva Casa

Riva Casa

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Daca doriti sa va mobilati apartamentul sau casa, si doriti sa va degrevati de toate problemele privind aceasta activitate, ne ocupam noi de tot ce inseamna acest lucru, repectiv solutii decorare, furnizare, transport , montare. Va stam la dispozitie cu oferte practice si design modern de inspiratie italiana, realizate cu produse de calitate, astfel incat locuinta dvs. va deveni spatiul cel mai placut si mai primitor pentru dvs.
Dezsosimon Transilvania Builders SRL.

Dezsosimon Transilvania Builders SRL.

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Asiguram calitate in domeniul Amenajari interioare si finisaje de la A la Z , noi ne ocupam de totul: instalatie electrica Apa/canalizare Gletuit zugravit Gresie faianta Finisaje fine Reparatii Suntem recomandati de clienti multumiti. Daca sunteti interesat de serviciile noastre contactati cu incredere 0751865796 pe dl Dezso pentru oferte.Multumim
Alin Adrian

Alin Adrian

Amenajări Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Echipa serioasa utam lucrari de amenajari interioare:glet,zugravit,usi,parchet,gresie,faianta,tapet,placi decoratice,decoratiuni polistiren.etc
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
George G.
Amenajări Interioare   22/04/2021

Un adevarat profesionist, iar in plus un om foarte bun, de incredere. Vom apela la Mihai cu siguranta pentru orice lucrare, si il vom recomanda mai departe.

         
Alexandru S.
Amenajări Interioare   12/03/2021

Lucrează prompt, curat, foarte atent la cerințele tale. Execuție impecabilă, la un înalt nivel calitativ. Preț absolut ok. Recomand cu toată încrederea. Alexandru S.

         
Diana P.
Amenajări Interioare   05/03/2021

Am executat montaj usi de lemn cu dnul Dinu Costel si am fost placut surprinsa : un domn serios, competent care in olus lucreaza si repede. In concluzie, m-am hotarat deja sa tenovez tot apartamentul cu dumnealui

         
Cristi U.
Amenajări Interioare   17/02/2021

Denisa a fost foarte implicata in proiect, avand grija ca ideile pe care le-am discutat sa prinda viata de o maniera coerenta. Am comunicat foarte bine de-alungul amenajarii. A participat activ in achizitionarea tuturor elementelor atat online cat si prin vizite facute impreuna in magazine.

         
Corina C.
Amenajări Interioare   16/12/2020

O echipa serioasa, lucrari de o calitate perfecta, o atentie deosebita asupra finisajelor. Recomand cu incredere!

         
Ramona S.
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian M.
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna K.
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Amenajări Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit