Top 10 Firme de Renovari Interioare În Cluj

Obține 5 Oferte de preţ pentru Renovari Interioare.

115 Firme de Renovari Interioare sunt gata în Cluj.

CERE 5 OFERTE
Marca Iluminis

Marca Iluminis

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Iluminis este o companie care ofera servicii complete pentru amenajari de interior: de la proiectare, la finisaje, gresie si parchet precum si instalatii, toate le poti face cu noi la un standard de calitate ridicat.
Dan L.

Dan L.

Renovari Interioare · Calarasi, Cluj
Sunt foarte pretentios eu cu mine insumi.Sunt atent la toate detaliile tehnice si in general sunt minutios.Pot prezenta lucrari de referinta,poze si lucrari reale efectuate in Cluj si imprejurimi. De obicei lucrez singur, ut instaletii termice / sanitare si electrice, ut bai de la A la Z,in general renovari case/apartamente sau apartamente noi si case.Execut si sarpante,foisoare si barbeque pentru curte. Lucrez calitativ dar si tin la pret. De obicei sunt cautat pentru a lucra,iar acum am ap
Hans & Dorin Zugraveli

Hans & Dorin Zugraveli

Renovari Interioare · Turda, Cluj
Executam lucrari profesionale controlate si executate de Maistru Zugrav cu experienta de 30 de Ani pe teritoriul Germaniei am ale ca sa imi desfasor activitatea aici in zona Clujului pentru ca Romania e o tara deosebit de frumoasa .
Alin C.

Alin C.

Renovari Interioare · Baciu, Cluj
Ofer calitate in zugrăvit montat parchet faianța gresie tapet vopsitorie seriozitate prețuri de piața negociabile
Tamás Zoltan K.

Tamás Zoltan K.

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru ca sunt tanar lucrez repede sí fac treaba de calitate cum primesc asa predau ín sensul ca un meserias Facebook curat dupa el sí plusz ca meseriasi batrani nu mai au rabdare si uni dintre ei au probleme sí világkupa alcolu
Daniel D.

Daniel D.

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Experienta tâmplărie lemn masiv și pal 24 ani.Mobila,orice fel tip parchet, raschetare finisare, uși interior montaj. Da 4 ani montaj uși, geamuri Pvc și aluminiu.
Mammoth tower

Mammoth tower

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o societate in plină ascensiune. Oferim servicii de instalații electrice, instalații sanitare, finisaje interioare și exterioare, design și partea cea mai importantă, consultanță în alegerea materialelor și a produselor de înaltă calitate. Avem o echipă târâră și deschisa la nou. Orice provocare, e un nou inceput.
Iosif C.

Iosif C.

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Execut lucrari de finisaje pe raza municipiului Cluj-Napoca, faianta-gresie, glet, lavabil, parchet, rigips, cornișe, polistiren etc.
Patrick Cst Design

Patrick Cst Design

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Amenajari interioare de la A la Z cu garanție pe toate lucrările efectuate, mai multe prezentări foto/video găsiți pe Facebook la :Cst amenajări interioare/exterioare
Beniamin A.

Beniamin A.

Renovari Interioare · Cluj-Napoca, Cluj
Ofer servicii de renovare:gletuit, zugrăvit, parchet, tencuit. Asigur și servicii de decupaje interioare/ eterioare, demolari în cadrul renovărilor.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Radu Neagoe
Renovari Interioare   05/02/2020

Perfect! Au preluat de la fosta echipa de muncitori un dezastru si a iesit ce trebuie. Comunicativi, am inteles si am planificat impreuna toate etapele lucrarii.

         
ANCA BOICU
Renovari Interioare   30/01/2020

Foarte punctual, comunicativ, respecta programul de liniste, masoara bine si precis. Un om care lucreaza foarte frumos si curat!

         
Catalin Mandu
Renovari Interioare   25/01/2020

Pret calitate okay, super profesionisti, ce au promis ca fac asta au si facut.Lucrarea a fost predata la timp si au lucrat curat. Recomand!

         
Anca Lisnic
Renovari Interioare   02/12/2019

Lucrarea a fost utata in timp util, curat si la un nivel ridicat de calitate si profesionalism. Comunicarea cu Bogdan e fost buna, am primit sfaturi utile legate de materialele care trebuiesc folosite si calitatea acestora.

         
Elena Anghel
Renovari Interioare   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Daniela Petrescu
Renovari Interioare   06/11/2019

Lucrarea este de calitate, iar mesterul foarte serios, respectand cerintele si incadrandu-se in termenul stabilit.

         
Dimitri Dimitri
Renovari Interioare   25/09/2019

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Ilie. Este un adevarat profesionist, de la oferta, comunicare, punctualitate, modul in care a lucrat, este foarte atent la detalii, iar totul in urma lui este foarte curat dupa ce termina lucrarea. Il recomand cu toata convingerea!

         
Stefan Dragan
Renovari Interioare   12/09/2019

PROs: Ca și meșter este cel mai bun/inteligent/precis cu care am lucrat până acum din cei 5 care au lucrat la apartamentul meu. Are o ambiție exagerată în a face treaba bine, Instalația de apă făcută incredibil de bine și de ordonat. CONs: Nu prea îi place să facă operații care implică multă muncă și un câștig foarte mic. Pentru lucrări mai ciudate e bine să consulți și opinia unui inginer constructor. La lucrarea mea, a venit multe zile târziu sau a stat puține ore / zi (probleme personale).

Servicii Similare
Renovari Interioare după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Renovari Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit