Top 10 Firme de Transport Marfa În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Marfa.

55 Firme de Transport Marfa sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Vlad Hotea

Vlad Hotea

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Fac din placere și pasiune acest job, si asta duce la o performanta crescuta si la satisfacerea oricărei nevoi pe care clientul o are.
Nellu Miron

Nellu Miron

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuam transport marfa & marfuri cu caracter general, marfa ne/paletata, marfa fragila/voluminoasa, diferite electrocasnice si mobilier ( greu/voluminos/fragil/nedemontabil ) indiferent de destinatie, in conditii optime de maxima seriozitate, siguranta si promptitudine. Dispunem de autoutilitare spatioase, inchise si curate, cu volum mediu-mare de incarcare ( mc-mc-mc ). Sarcini utile cuprinse intre kg-kg-kg. Servicii eficiente de mutari/relocari sedii firma, spatii comerciale, depozite, locu
Sc Ovimex Trans Srl

Sc Ovimex Trans Srl

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Efectuăm mutări, transport pe teritoriul României cat si in tarile din Europa. Masinile sunt monitorizate GPS, clientul poate sa stie tot timpul unde este marfa sau bunurile pe care le transportam. Avem o flota de peste 20 de masini. Cele mai bune si mai sigure condiții, asigurare de marfa pentru bunurile transportate.
FlyGround Transport

FlyGround Transport

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Seriozitate. Punctualitate. Dorința de a creste și învața mereu ceva nou. Fiecare eșec e un pas mai aproape spre succes.
Traian Traian

Traian Traian

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Asigur punctualitate corectitudine și prețuri rezonabile in condiții sigure și eficiente de transport .asigur la nevoie manipulanți marfa.
Suciu Dinu-georgian Pfa

Suciu Dinu-georgian Pfa

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Pentru noi fiecare colaborator este important. Tocmai de aceea ne axam pe servicii de calitate iar marfa dumneavoastră va ajunge în timp util la destinație și în deplina siguranță. Pe tot parcursul transportului marfa este asigurată prin asigurare de marfă CMR. La cerere se poate oferi serviciul de tracking astfel dumneavoastră puteți ști în orice moment unde se afla marfa dumneavoastră și cât timp mai are pana la destinație.
CBS club business solution

CBS club business solution

Transport Marfa · Cluj-Napoca, Cluj
Buna ziua . Suntem o companie specializată in reciclarea auto. Colectam masini destinate scoateri din circulație . Facem o evaluare a masini pe vaza pozelor trimise de dumneavoastră , va oferim un preț , iar dacă sunteți multumiți de oferta noastră ne ocupam de transpor pe raza orașelor Cluj / Dej /Turda , va eliberam certificat de distrugere pentru scoaterea din evidentele primăriei ( impozit ) și radierea din circulație ( politie ). Plus va consiliem in vederea achiziționări cu programul RAB
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Radu A.
Transport Marfa   01/04/2021

Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Baietii au fost foarte atenti la mutatul mobilei. Nu au atins peretii sau sa deterioreze alte obiecte si finisaje. La locatia unde au fost mutate au demontat si remontat piese din mobilier pentru a fi siguri ca nu ating ceva, avand in vedere ca spatiul de pe casa scarii era foarte mic pentru dimensiunile mobilei. Sunt foarte multumit.

         
Liliana I.
Transport Marfa   25/03/2021

Foarte multumita! Recomand cu toata deschiderea. Promtitudine, seriozitate, servicii / personal de calitate!

         
Alexandru M.
Transport Marfa   16/03/2021

Nota 10 - Spre deosebire de altii, la ei totul a fost dupa cum am stabilit inainte, politicosi, harnici, o sa ii chem cu placere oricand am nevoie sa mut ceva.

         
Andreea A.
Transport Marfa   14/03/2021

Am fost mai mult decat multumiti de serviciile oferite. Dl Preda Dragos a fost foarte amabil, punctual si a transportat cu grija produsul de la Bucuresti pana la Medgidia. Recomand pt seriozitate, punctualitate si un pret convenabil pentru serviciul oferit. Cu siguranta voi mai apela la dansul daca voi avea nevoie de servicii de transport.

Dacă eşti un profesionist în Transport Marfa  Înregistrare Pro - Gratuit