Top 10 Mutări Mobila În Cluj-Napoca, Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

38 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Cluj-Napoca.

CERE 4 OFERTE
Smartmoving Logistics S.R.L.

Smartmoving Logistics S.R.L.

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
În anul 2011 am început. Ca și majoritatea microintreprinderilor și noi am început de jos, oferind în principal servicii de mutări locale, în Cluj-Napoca. Prin practică am acumulat experiență, iar acum, cu câțiva ani mai târziu, le suntem recunoscători colegilor noștri dedicați (mulți sunt cu noi încă de la început) pentru seriozitatea și profesionalismul lor, ce ne-au ajutat să progresăm și să ne extindem serviciile pe plan național si internațional. De asemenea, trebuie să le mulțumim și
Dxg Logistics Srl

Dxg Logistics Srl

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Megamutări, marcă comercială al SC DXG LOGISTICS SRL oferă servicii profesionale de mutări respectiv transport național și internațional de bunuri generale pentru persoane fizice si juridice. Prin semnarea prezentei se aprobă emiterea facturii pentru serviciile de mai jos. Prezentul înscris ține loc de contract de prestări servicii. Au fost luate la cunoștință și acceptate condițiile de colaborare și plată. Plata se va face în numerar, daca nu sa specificat altfel anterior, la finalizarea lucra
Alex B.

Alex B.

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii complete, mutat mobila /relocari/transport mobila, nu ezitați sa ma contactați. Suntem o echipa de oameni harnici și serioși.
Andrei Serdean

Andrei Serdean

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Rapid,ifetin si sigur.Mutări,debarasare,manipulare mobila Cluj la cele mai mici preturi. Tel.0757411306
Ionuț Drăgan

Ionuț Drăgan

Mutări Mobila · Cluj-Napoca, Cluj
Oferim servicii de :TRANSPORT ȘI MANIPULARE MOBILA, MONTAJ, MUTĂRI BIROURI ȘI SEDII DE FIRME, DEBARASĂRI MOBILIER
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Lucica N.
Mutări Mobila   16/07/2021

Sunt foarte mulțumită de serviciul de mutare. Oamenii au fost punctuali,totul a fost încărcat și descărcat in cele mai bune condiții .

         
Mihnea S.
Mutări Mobila   28/06/2021

Foarte rapizi si eficienti. Am avut de mutat un frigider mare, o canapea si un cuier+pantofar. Au venit la ora stabilita, au incarcat tot si au descarcat tot la locatie eficient si fara incident. Recomand. Sigur voi apela din nou in viitor.

         
Anca S.
Mutări Mobila   25/06/2021

Foarte multumiti, recomandam cu caldura. Preturi decente, comunicare foarte buna, oameni draguti si foarte seriosi, ne-au fost de un real ajutor cu o mutare destul de complicata.

         
Constance S.
Mutări Mobila   16/05/2021

Sambata,15.05.2021 ,am beneficiat de serviciul de transport mobila a dlui Claudiu Nistor . Totul a decurs super profesionist si fara nici un stres :timing,ambalare,transport,amabilitate,pret.Felicitari ! Cu siguranta voi apela si alta data la serviciile sale 😊

         
Daniel B.
Mutări Mobila   03/05/2021

Echipa serioasă și un serviciu de calitate Mașina este foarte încăpătoare și curată Băieții au venit cu sculele necesare pentru a demonta unele obiecte care nu au putut fi scoase pe usa. Recomand cu mare drag !

         
Nicoleta T.
Mutări Mobila   05/04/2021

Foarte promt, si ne-a ajutat sa scoatem mobila cu chingi pe balcon. Foarte cooperanti. Suntem foarte multumiti.

         
Iulia I.
Mutări Mobila   26/03/2021

Punctuali, au acordat o foarte mare atentie obiectelor de mobilier si modului in care le-au transportat si chiar au remontat mobila la noua locatie mai bine decat era atunci cand au demontat-o. Voi apela din nou la ei daca voi mai avea nevoie.

         
Paun A.
Mutări Mobila   20/02/2021

Foarte punctuali, foarte eficienți și atenți la toate cerințele, foarte amabili si cu mult mult bun simț! Mașina foarte curată, iar prețul nu are concurență. Mutarea s-a desfășurat în 2 ore din București în Ilfov. În concluzie, sunt foarte mulțumită și îi recomand din tot sufletul! Fata cu scoici :))

Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit