Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Moloz.

163 Firme de Transport Moloz sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Firme de Transport Moloz

Alcomar

Alcomar

Reprezint o firma de transport noua, dar in continua dezvoltare, caracterizata prin promptitudine, corectitudine , indreptare catre client si nevoile sale. Impreuna cu o echipa tanara am reusit sa facem fata oricaror provocari.
Alexandru Sintion

Alexandru Sintion

Sunt la dispozitia dumneavoastra cu o auto-utilitara (basculabila) de maxim 3,5t. Indiferent de vreme, incarcatura sau destinatie, va puteti baza ca marfa va ajunge in conditii bune si in timp util la destinatie.
Alexandru Marin

Alexandru Marin

Va scapam de Moloz de la domiciliu in Galati materiale de constructie,gunoi rezultat din: demolari,renovari,redecorari,mobila veche in caz asiguram si echipa de baieti pentru coborarea sacilor din apartament si urcarea lor in camion,transportul se efectueaza la rampa de gunoi al Jud,Galati.0743921798
Marius Marius

Marius Marius

Transport marfa , transportam orice , mutari mobila , transport persoane fizice , bagaje , relocari, electrocasnice ,diverse obiecte , se asigura manipulare , oferim si servicii de debarasare si ridic moloz , mobila veche , usi ferestre, diverse, non - stop . Tel 0770 499 023
Flavius Catalin

Flavius Catalin

Ridic moloz indiferent de cantitate , debaresez curti , poduri , beciuri , ridic mobila veche , debarasari apartamente , va scapam indiferent de ce numai aveti nevoie cu sau fara personal la incarcat , preturi in functie de cantiate si volum , negociabil. Tel 0723544481
Sc Moloz-Bucuresti srl

Sc Moloz-Bucuresti srl

Suntem o firma care activeaza pe piata Transport Moloz Bucuresti si Debarasare mobila veche de mai bine de 8 ani. Avem personal bine instruit sa ridice in sigirants obiectele dumneavoastra. Multumim.
Nicolae Suraj Ilie

Nicolae Suraj Ilie

TRANSPORT Nisip,Pietris,Balastru, piatra sparta,Refuz de ciur,Moloz, pamant,Pamant Negru de flori,Lemne de foc, Materiale de constructi, Mobila ,Mutari,Debarasari ETC.
Gabriel Toca

Gabriel Toca

Echipa noastra va poate ajuta la: Debarasat mobila veche Transport moloz Asigurăm si livrare de nisip,balastru,pământ vegetal si materiale de construcții. Preturi minime si negociabil.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Transport Moloz  Înregistrare Pro - Gratuit