Obține 4 Oferte de preț pentru Inchiriere Duba.

214 Dube de Inchiriat disponibili.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Dube de Inchiriat

Alexandru Maratu

Alexandru Maratu

Punctualitatea,seriozitatea,disponibilitatea la orice ora ,flexibilitate fata de nevoile clientului si echipa de baieti tanara si profesionista.
Bidwest.ro

Bidwest.ro

Suntem o echipa cu o experienta de 9 ani in domeniu fiind specializati in mutari locale, nationale si internationale. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii cu solutii profesionale complete ce includ : impachetare haine si alte bunuri personale, cutii de carton si garderobe pentru haine pe umerase, demontare/montare mobilier, impachetare elemente de mobilier si electrocasnice. Transport si asezare pe pozitii. Toate materialele de protectie fiind incluse
Danıel Cimpoca

Danıel Cimpoca

Duba are 5 locuri și vine la pachet cu sofer . Duba are capacitate de 4 persoane+ loc la bagaje generos . Se poate folosi pentru transport persoane/curse aeroport.
Loagar Ovidiu

Loagar Ovidiu

Seriozitate maximă, lucrari de calitate , punctualitate si intelegere asupra dolententelor clientului.
Florin Ghita

Florin Ghita

OFERIM SERVICII DE : Inchiriez duba de 3,5 T cu tot cu sofer. Putem efectua servicii de: . Transport orice fel de marfa . Transport Materiale de constructii . Transport scândură, popi din lemn etc. . Transport țeava, fier. . Transport Mobila . Disponibil in Bucuresti si judetele apropriate Mai multe detalii la telefon Preturi negociabile pentru orice buzunar. Cerem si oferim seriozitate, punctualitate, servicii de calitate .
Dubele Verzi

Dubele Verzi

Companie serioasă care oferă soluții la prețuri avantajoase. Ne recomandă calitatea.
Laurențiu Neacsu

Laurențiu Neacsu

Oferim servicii complete de transport/mutari/relocari sedii de firma la cele mai bune preturi. -personal pentru manipulat si tamplar cu experienta -montare/demontare mobila, ambalarea obiectelor/electronicelor cu folie strech, folie cu bule si cutii. - seriozitate si profesionalism; -optimizarea costurilor pentru fiecare transport; -disponibilitate prelungita; -capacitate mare de transport; Capacitate de încărcare : - greutate 1,5tone - lungime 4,40 ml - lățime 2,00 ml - înălț
Coralis Logexped

Coralis Logexped

Avem placerea de a va oferi servicii profesionale si rapide de transport intern si international. Misiunea noastra este aceea de a raspunde solicitarilor dumneavoastra. Suntem o companie intr-o continua crestere si dezvoltare. Principalul obiectiv al nostru este acela de a ne dezvolta relatiile cu partenerii nostri, de a le transporta fara probleme tot volumul de marfa existent. Dorim sa ne asumam responsabilitatea de a transport pana la destinatie, marfa dumneavoastra. Oferim clientilor respe
Expert Moving Relocation

Expert Moving Relocation

Suntem o echipa tânăra, dar cu experiența in domeniu. Dispunem de personal calificat și de o flota extinsă de autoutilitare cu diferite dimensiuni. Oferim servicii complete de Mutari, Relocări, Transport Mărfuri. Suntem la un telefon distanță, nu ezitați. ORIUNDE-ORICAND, dar nu ORICUM
Mihai P

Mihai P

Transport marfa, montaj/demontaj mobilă, mutări rezidențiale, relocari firme. Asigur personal pentru manipulare în siguranță a produselor transportate. Preturi negociabile
SC SERCOSSEBI SR

SC SERCOSSEBI SR

Suntem o echipa tanara, deschisa si plina de viata. Oferim servicii de buna calitate, iar firma noastra promite o livrare cat mai rapida.
Cleanway Sibiu

Cleanway Sibiu

Inchiriez autoutilitara 3,5T in regim rent a car (fara sofer). 150lei 24H. Mai multe detalii la telefon.
Mutatiihd

Mutatiihd

MutatiiHD sunt o firmā din Hunedoara cu peste de Mutāri, care avem activitate atat pe plan local - national cat si International. Noi ne ocupām de Mutāri - Relocāri - Debarasāri . Mutāri Locuinte - Mutāri industriale Ne gasiti si pe Google: Www. mutatiihd.ro Sau Facebook: mutatii HD Tel.
Megacos Logistic

Megacos Logistic

Ofer servicii de transport marfa, mobila și de manipulare, in condiții avantajoase. Ofer și solicit seriozitate, punctualitate, profesionalism, corectitudine și flexibilitate.
Nohaquick Trans

Nohaquick Trans

Transport marfa, mobila, electrocasnice, moloz, având experienta de 7 ani în domeniu, dispun de personal calificat, folie stretch pentru mutarea lucrurilor dumneavoastra in siguranta, oferim la cerere montat/demontatul mobilei ce necesita transportata .
Ionut Tat

Ionut Tat

Echipa serioasă,dornica de munca. La noi găsiți doar calitate.nu ezitați sa ne contactați.
Agni Bi Trading

Agni Bi Trading

Pentru fiecare transport, scopul nostru este acela de a rezolva problema pentru care am fost apelati dar bineinteles si gradul de satisfacere al clientului este foarte important.
La trinacria scavi srl

La trinacria scavi srl

Sapaturi, branșamente apa si canalizare, gaze, electricitate, fundații.Transpot cu basculanta 3,5t diferite materiale.
Muver.ro

Muver.ro

Servicii profesionale de transport de mărfuri în București și toată țara, manipulatori cu experiență în domeniu. Mutări oficii și apartamente, la prețuri accesibile. *TRANSPORTAREA MOBILEI *SERVICII MANIPULATORI *TRANSPORT MARFA *DEBARASĂRI *EVACUAREA DEȘEURILOR *MUTĂRI APARTAMENTE SI OFICII *LUCRĂRI DE DEMOLĂRI *AMBALAJE PENTRU MUTĂRI *CURĂȚENIE ÎN CURTE
Transilvania out

Transilvania out

Daca aveti in plan sa realizati un astfel de transport, nu ezitati sa ne acordati increderea Dvs. si sa ne contactati.
Narcis Antaluca

Narcis Antaluca

Clientii ar trebui sa ma aleaga datorita faptului ca sunt sofer profesionist si serios in tot ceea ce fac, drept dovada stau feedbackul primit
Alexandru Sintion

Alexandru Sintion

Sunt la dispozitia dumneavoastra cu o auto-utilitara (basculabila) de maxim 3,5t. Indiferent de vreme, incarcatura sau destinatie, va puteti baza ca marfa va ajunge in conditii bune si in timp util la destinatie.
Rofihcen trans

Rofihcen trans

Rapiditate, la nevoie ofer ajutor,promptitudine dispun de diferite tipuri de transport ( microbuz, platformă AUTO, camion platformă), clienți fideli au oferte personalizate și au prioritate)
Sc Lupu Ionut Srl

Sc Lupu Ionut Srl

Incercam pe cat posibil sa facem o treaba cat mai profesionala. Unde nu stim, invatam.
Transralspedition

Transralspedition

Servicii Transport marfa si Mutări Iasi -România cu dube si camioane suprainaltate de 1t2t3t4t5t6to spatioase si curate dotate cu lift. O744-97-21-37 Ofer manipulanti pt încărcare si descărcare.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Carla O.
Inchiriere Duba   20/11/2022

De exceptie. Totul a fost cum trebuie sa fie. Eficienta, politete, punctualitate, profesional. Au incarcat si descarcat rapid. Binevoitori. Oameni buni in echipa. Zambitori. Va doresc success!

         
Monica I.
Inchiriere Duba   30/05/2022

Mașina este foarte încăpătoare, am transportat mobila dintr-un apartament cu 3 camere. Serviciile oferite au fost de calitate, recomandam cu încredere!

         
Razvan S.
Inchiriere Duba   09/02/2022

O experienta super ok cu Ionut. Am anulat prima data cu o ora jumatate inainte pentru ca am avut un test Covid pozitiv, dar am luat legatura din nou cu Ionut imediat ce am iesit din izolare si am negociat o data care era ok pentru amandoi. A fost punctual si eficient, recomand oricand.

         
Cristina S.
Inchiriere Duba   20/01/2022

Incomparabil,cel mai bun șofer,condiții de transport 💯(siguranță,promptitudine și nu în ultimul rand ,programul respectat cu strictețe) . Cea mai buna alegere ca am ales serviciile voastre și pe viitor tot la voi o sa apelam în caz de nevoie . Recomand cu mare drag Drumuri bune 🍀🍀🍀

         
Constantin C.
Inchiriere Duba   09/01/2022

Foarte profi omu si punctual. De asemeenea flexibil reactiv, fara dureri de cap. Ii zici numai de ce este nevoie si poti considera yreaba ca si facuta! A facut ca mutarea sa fie mai "dulce"... Iti multumesc Claudiu. Recomand clar serviciile lui!

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Inchiriere Duba  Înregistrare Pro - Gratuit