Top 10 Firme de Mutari Mobila În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Mutări Mobila.

57 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Transralspedition

Transralspedition

Mutări Mobila · Iasi, Iași
Servicii Transport marfa si Mutări Iasi -România cu dube si camioane suprainaltate de 1t2t3t4t5t6to spatioase si curate dotate cu lift. O744-97-21-37 Ofer manipulanti pt încărcare si descărcare.
Alexandru Bogdan  Rosu

Alexandru Bogdan Rosu

Mutări Mobila · Iasi, Iași
Tansport marfa,colete,mutari mobila,electrocasnice,debarasari obiecte vechi/moloz,si orice alte bunuri asiguram transportul acestora indiferent de ora si destinatie in conditii de siguranta,cu dube 1,2,3tone volum maxi,mediu de transport curat si inchis ofer seriozitate si promtitudine asigur manipulanti la cerere
Sc Axel Transro Srl

Sc Axel Transro Srl

Mutări Mobila · Iasi, Iași
Cu peste 10 ani de experienta in mutari interne si internationale. De asemenea oferim servicii transport marfa , auto intern si international
Stefan  Stefan

Stefan Stefan

Mutări Mobila · Iasi, Iași
Pentru ca am experienta si cu mine le va ajunge mobila sau bagajele in siguranta la noua destinatie.
Raf Logistics

Raf Logistics

Mutări Mobila · Iasi, Iași
Noua trebuie doar sa ne spui unde vrei sa te muti si ce vrei sa iei cu tine, iar de restul ne ocupam noi. Suntem activ implicati si ne pliem pe orice tip de serviciu de care ai nevoie, avand grija sa beneficiezi de cele mai mici costuri.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Romeia C.
Mutări Mobila   11/10/2020

Recomand. Sunt parolisti, profesionisti, seriosi, rapizi, dedicati,foarte atenti. Pret foarte avantajos. Tot pe iei i-asi alege daca ar fi sa repet mutarea!!

         
Madalina M.
Mutări Mobila   12/09/2020

Priceputi, atenti, politicosi, organizati, stiu ce fac, fac bine ce fac si muncesc mult. Recomand tuturor.

         
Ioana T.
Mutări Mobila   28/07/2020

Foarte mulțumit. S-au purtat cu foarte mare grijă. Au prioritizat corect. Nu au fost costuri suplimentare. Au fost eficienți.

         
Delia B.
Mutări Mobila   28/07/2020

Super profesioniști! Punctuali și foarte rapizi, recomand cu mare placere! 5 stele sunt prea puține :)

         
Carmen D.
Mutări Mobila   24/07/2020

Apreciez foarte mult promtitudinea si seriozitatea acestor domni! Foarte bine organizati , indemanatici, rapizi si de mare ajutor. Mobila si toate obiectele au ajunt in stare perfecta la destinatie. Recomand cu incredere!

         
Cristian V.
Mutări Mobila   23/07/2020

Un serviciu excelent. Florin este o persoana pe care te poti baza, serioasa. Am sub-dimensionat volumul transportului (relocare Bucuresti -> Sibiu ) dar totul a fost OK, Florin a gasit solutii. Recomand cu incredere, au fost eficienti si corecti. Multumesc!

         
Nicoleta C.
Mutări Mobila   22/07/2020

Seriosi, prompti, muncitori si orientati spre client. Am mutat mobila si obiecte dintr-un apartament de 2 camere la o casa. Sunt foarte multumita de serviciile oferite: politete, grija la obiecte, punctualitate, estimari corecte. Pe scurt: recomand cu caldura.

         
Raluca T.
Mutări Mobila   25/06/2020

Recomand cu incredere serviciile oferite pentru mutare mobila. Obiectele au fost manipulate cu grija si au ajuns in stare perfecta la destinatie.Punctualitatea si seriozitatea ii caracterizeaza.Apelati cu incredere la serviciile de mutare!

Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit