Top 10 Firme de Mutari Mobila În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Mutări Mobila.

55 Firme de Mutari Mobila sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Alexandru Bogdan  R.

Alexandru Bogdan R.

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Tansport marfa,colete,mutari mobila,electrocasnice,debarasari obiecte vechi/moloz,si orice alte bunuri asiguram transportul acestora indiferent de ora si destinatie in conditii de siguranta,cu dube 1,2,3tone volum maxi,mediu de transport curat si inchis ofer seriozitate si promtitudine asigur manipulanti la cerere
Stefan  S.

Stefan S.

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Pentru ca am experienta si cu mine le va ajunge mobila sau bagajele in siguranta la noua destinatie.
Sc Danyrox Trans Srl

Sc Danyrox Trans Srl

Mutări Mobila · Braesti, Iasi
DANYROX este înainte de toate, o echipă de oameni pasionați de ceea ce fac. Pasiunea ne impulsionează să abordăm sistematic fiecare proiect, să înțelegem nevoile clientului și să propunem cea mai bună soluție posibilă. Lucru esential pentru un serviciu de transport fiabil.
Echipa de Mutari

Echipa de Mutari

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Firma noastra detine o gama variata de autoutilitare pregatite pentru operatiunile de mutari. Pentru siguranta bunurilor dumneavoastra fiecare autoutilitara este monitorizata prin GPS 24 ore din 24 astfel incat in fiecare secunda putem stii unde se afla obiectele dumneavoastra. Firma noastra de mutari mobila a incheiat o polita de asigurari marfa astfel incat bunurile dumneavoastra sunt asigurate pe toata durata mutarii.
MVD trans

MVD trans

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Fie ca este vorba de transport mobila, transport piese de mobilier si decorațiuni, colete voluminoase, aparatura electrica si electronica, colete fragile, marfa paletata, europaleti, sau orice alta marfa care se încadrează in dimensiunile  autoutilitarelor noastre, va asiguram un transport optim si decent la care va vom pune la dispoziție toata experiența si priceperea noastră!
Mutantii SRL

Mutantii SRL

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Întotdeauna am încercat să ne punem în situaţia în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi considerăm că o mutare este momentul cel mai delicat din viaţa unui om sau a unei societăţi. A te muta înseamnă să ai încredere în personalul şi societatea comercială care te va ajuta să-ţi începi activitatea de zi cu zi fără întrerupere şi timp pierdut.
EuroTaxi Iasi

EuroTaxi Iasi

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Noi iti oferim toata gama de servicii: transport persoane, taxi shopping, transport marfa, rent-a-car si iti garantam siguranta si confortul asteptat. Am investit timp, resurse si atentie in managementul parcului auto, care este controlat și reînnoit periodic. Interesul nostru fata de masini face ca siguranța sa fie principalul motiv pentru care fiecare calatorie va fi ireprosabila.
Professional Movers

Professional Movers

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Prin intermediul serviciului de mutari nationale, asiguram transportul in bune conditii pentru orice tip de bunuri personale si marfuri. Pentru nevoi speciale va putem asista cu serviciul de impachetare a bunurilor dumneavoastra si va putem pune la dispozitie cutii, cu 2-3 zile inainte de efectuarea operatiunilor de mutare, in conditiile in care doriti sa va impachetati singuri lucrurile.
RoTrans

RoTrans

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutilitarele noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.
Puiu Varteniuc

Puiu Varteniuc

Mutări Mobila · Iasi, Iasi
Mutarea mobilei si bagajelor din locuință este o operațiune delicata care necesita grija si răbdare din partea ta si a familie. Daca doriți sa scăpați de griji si de stresul pe care îl implica o mutare, cea mai buna soluție este sa apelați la serviciile noastre.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Dumitru Berteanu
Mutări Mobila   01/12/2019

Amnfost foarte multumit de serviciile de transport ale domnului Catalin. Au sosit la ora stabilita, si in o ora eram gata. Bunurile au fost bine asigurate in camion, si masina a fost condusa incet pana la destinatie evitand asfel eventuale rasturnari. Recomand!

         
Despina Paunescu
Mutări Mobila   27/11/2019

Pentru echipa care mi-a mutat mobila am numai cuvinte de laudă. Sunt oameni harnici si isi duc treaba până la capăt. Multumesc mult!

         
Andrei C
Mutări Mobila   07/09/2019

3 baieti extraordinari care au mutat mobila si electrocasnice cu o atentie deosebita. Nu am decat cuvinte de lauda. Baieti foarte punctuali si respectuosi. Mai rar intalnesti astfel de oameni . Recomand cu caldura sa apelati la ei !

         
Florin Vasile Nicolau
Mutări Mobila   27/07/2019

Prezentare la timp, orientat catre clienti, amabilitate, grijă de materialele încredințate, intr-un cuvant PROFESIOLISM.

         
Ramona Pavel
Mutări Mobila   01/07/2019

Servicii profi, seriozitate maxima! Foarte multumita de cum au manipulat si transportat toata incarcatura. Mobilierul si toate cutiile si saci au ajuns la destinatie intacte.

         
Dana Lungu
Mutări Mobila   03/06/2019

A fost o foarte buna comunicare, persoana m-a contactat imediat, am negociat pretul si am mai cerut si un serviciu in plus, a fost punctuala si de cuvant.

         
Robert Maftei
Mutări Mobila   04/04/2019

Foarte multumit! Am solicitat ajutorul pentru o mutare Iasi - Bucuresti. Au facut incarcarea/descarcarea cu grija si atentie.

         
Sofia Turp
Mutări Mobila   05/03/2019

Sunt mulțumită de serviciile dlui Neacsu. A venit la ora stabilită, a incarcat rapid, a desfacut mobilierul care necesita acest lucru, a urcat totul la etajul 3 (fara lift), pe o scara in spirala destul de ingusta. Recomand.

Servicii Similare
Mutări Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Mutări Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit