Top 10 Firme de Transport Mobila În Iasi | Home Run

Top 10 Firme de Transport Mobila În Iasi

Obține 4 Oferte de preţ pentru Transport Mobila.

68 Firme de Transport Mobila sunt gata în Iasi.

CERE 4 OFERTE
Transralspedition

Transralspedition

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Servicii Transport marfa si Mutări Iasi -România cu dube si camioane suprainaltate de 1t2t3t4t5t6to spatioase si curate dotate cu lift. O744-97-21-37 Ofer manipulanti pt încărcare si descărcare.
Florin S.

Florin S.

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Seriozitae,punctualitate,experienta. Ofer servicii de transport . Transport marfa, mutari mobila,electrice/electrocasnice bagaje,diverse bunuri,materiale de constructi,mutari locuinte,relocari sedii firme, transport canapele/coltare,frigidere,masini de spalat,debarasari locuinte,sedii. Montez si demontez mobila. Masina cu lift hidraulic 500kg 16 metri cubi Disponibil in fiecare zi a saptamanii pentru orice comanda de transport marfa, mobilier, mutari sau rel
Alex S.

Alex S.

Transport Mobila · Alexandru I. Cuza, Iasi
Transport marfa Intern si International. Mutari Apartamente, Garsonere, sedii de Firma, Bagaje. Asiguram MANIPULANTI la cererea clientului. Asiguram si depozitare permanenta cat si temporara. Toate preturile sunt negociabile incepand de la 0.9 lei pe km . Cursa locala incepand de la 50 lei. Tel 0744894531
Vms Dinamic Sprint Srl

Vms Dinamic Sprint Srl

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Va stam la dispozitie pentru transport marfuri (mobila, electrocasnice, materiale de constrcutii etc) .
Sc Axel Transro Srl

Sc Axel Transro Srl

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Cu peste 10 ani de experienta in mutari interne si internationale. De asemenea oferim servicii transport marfa intern si international. www.removalsumzug.com
Bogdan C.

Bogdan C.

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Mutari mobila, electrocasnice, materiale de construcții, marfa de orice fel cu preturi incepand de a 50 lei cursa locală și pe exterior 1leu pe km. Pentru detalii și programări contactați-ne la O7441O6419
Echipa de Mutari

Echipa de Mutari

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Firma noastra detine o gama variata de autoutilitare pregatite pentru operatiunile de mutari. Pentru siguranta bunurilor dumneavoastra fiecare autoutilitara este monitorizata prin GPS 24 ore din 24 astfel incat in fiecare secunda putem stii unde se afla obiectele dumneavoastra. Firma noastra de mutari mobila a incheiat o polita de asigurari marfa astfel incat bunurile dumneavoastra sunt asigurate pe toata durata mutarii.
Servicii transport mobila si marfa din Iasi

Servicii transport mobila si marfa din Iasi

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Suntem o firma de transport ce ne-am orientat catre client. De prima data ne-am propus sa negociem pretul nu si calitatea serviciilor. In transporturi responsabilitatile sunt mari: trebuie asigurata marfa, trebuie asigurat mijlocul de transport, soferul are si el responsabilitati fata de sine si fata de participantii la trafic, asadar privim cu seriozitate fiecare client si fiecare transport
MVD trans

MVD trans

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Fie ca este vorba de transport mobila, transport piese de mobilier si decorațiuni, colete voluminoase, aparatura electrica si electronica, colete fragile, marfa paletata, europaleti, sau orice alta marfa care se încadrează in dimensiunile  autoutilitarelor noastre, va asiguram un transport optim si decent la care va vom pune la dispoziție toata experiența si priceperea noastră!
Mutantii SRL

Mutantii SRL

Transport Mobila · Iasi, Iasi
Întotdeauna am încercat să ne punem în situaţia în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Noi considerăm că o mutare este momentul cel mai delicat din viaţa unui om sau a unei societăţi. A te muta înseamnă să ai încredere în personalul şi societatea comercială care te va ajuta să-ţi începi activitatea de zi cu zi fără întrerupere şi timp pierdut.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Miculescu Ion Andrei
Transport Mobila   03/11/2019

Excelent. Punctual,operativ,serios,bun cunoscator,amabil Cu siguranta voi apela la serviciile lui in viitor

         
Alina Camara
Transport Mobila   17/09/2019

Prompt, rapid - mutarea a durat doar o ora cu transport la noua locatie, eficient si foarte cooperant.

         
Cristina Bulai
Transport Mobila   02/08/2019

Foarte multumita de colaborare. Serviciu prestat cu proptitudine si profesionalism. Multumesc pentru ajutor!

         
Fatma Ioana
Transport Mobila   06/04/2019

Mutarea a decurs conform asteptarilor !!! Cel mai bun serviciu pe care l-am intalnit. Recomand cu toata increderea !

         
Adrian Harabula
Transport Mobila   12/01/2019

Cei de la Clt Express au făcut foarte ușoară relocarea și s-au descurcat excelent în ciuda tuturor lucrurilor neprevăzute ce au mai apărut. Comunicarea a fost foarte bună pe parcursul procesului. Mulțumesc mult!

         
Geanina BOBOCEA
Transport Mobila   21/12/2018

Sunt foarte multumita de serviciu. Transportatorul a fost foarte comunicativ si intelegator. Am avut de transportat obiecte de locuinta Iasi-Bucuresti. Transportul a decurs bine si bunurile au ajuns in siguranta la destinatie.

         
DANA PAVEL
Transport Mobila   31/08/2018

Buna ziua, imi pare rau ca v-am incurcat, dar nu am mai avut nevoie de serviciile dvs. din motive personale, asa ca nu pot sa fac o evaluare daca nu m-am folosit de serviciile dvs.

         
Mihai Andries
Transport Mobila   22/07/2018

Serviciu prestat corect si complet. Punctuali si profesionisti. Fara probleme, fara complicatii. Totul a decurs conform planificarii. Recomand.

Servicii Similare
Transport Mobila după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobila  Înregistrare Pro - Gratuit