Top 10 Firme de Transport Mobila În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

61 Firme de Transport Mobila sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Andrei Dibu

Andrei Dibu

Transport Mobilă · Valea Lupului, Iași
Îmi place munca și punctualitatea restul o sa va convingeți voi . Marfa pe care o transport poate fi asigurata cu chingii .
Alex Scafaru

Alex Scafaru

Transport Mobilă · Alexandru I. Cuza, Iași
Transport marfa Intern si International. Mutari Apartamente, Garsonere, sedii de Firma, Bagaje. Asiguram MANIPULANTI la cererea clientului. Asiguram si depozitare permanenta cat si temporara. Toate preturile sunt negociabile incepand de la 0.9 lei pe km . Cursa locala incepand de la 50 lei. Tel 0744894531
Cristi Amarfei

Cristi Amarfei

Transport Mobilă · Golaiesti, Iași
Nustiu daca sînt diferit nam cum să stiu cum sînt alte persoane în schimb mie îmi place sami fac treaba cît mai bine să fie toți multumiti
Bogdan Cantemir

Bogdan Cantemir

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Mutari mobila, electrocasnice, materiale de construcții, marfa de orice fel cu preturi incepand de a 50 lei cursa locală și pe exterior 1leu pe km. Pentru detalii și programări contactați-ne la O7441O6419
Codrin Cirlan

Codrin Cirlan

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Servicii de transport cu autoutilitara de ,t in judetul Iasi si in afara judetului, inclusiv toata tara. Incepand de la: Marfa Materiale de constructii Mobila Mobila veche Motocicleta ATV Mutare Debarasare Electrocasnice Colete Bagaje Colectare metal Moloz/moluz/piatra/nisip/pamant/pietris/balast Prețuri de la RON in oras. Manipulanti la cerere. Disponibil pentru colaborare firme si privat. Oriunde si oricand.
Transport marfa iasi

Transport marfa iasi

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Transport Mutari iasi – Presteaza cel mai mic pret, Dumneavoastra trebui doar sa enumerati ce aveti de transportat, iar noi va spunem pretul exact. Transport marfa sau Mobila ne face lideri pe o piata in care criza si-a spus cuvantul. Servicii transport mobila la cel mai mic raport calitate pret gasiti doar la noi. Transport mobila iasi se desfasoara in conditii optime, Cu doar 50 RON. Cursa locala Transport Marfa in tara are un pret care incepe de la 1 RON pe km tariful se calculeaza pe distan
Home Run

Home Run

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Bună ziua. Doresc pentru angajare si pentru ceea ce ati lasat scris le site.ul acesta pe care il aveti acuma pe net.
Florin Sava

Florin Sava

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Seriozitae,punctualitate,experienta. Ofer servicii de transport . Transport marfa, mutari mobila,electrice/electrocasnice bagaje,diverse bunuri,materiale de constructi,mutari locuinte,relocari sedii firme, transport canapele/coltare,frigidere,masini de spalat,debarasari locuinte,sedii. Montez si demontez mobila. Masina cu lift hidraulic kg metri cubi Disponibil in fiecare zi a saptamanii pentru orice comanda de transport marfa, mobilier, mutari sau relocari
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andreea V.
Transport Mobilă   16/07/2021

Sorin este foarte profesional și serios. Totul a decurs așa cum am stabilit, a fost punctual la locatie, a condus prudent si M-a ajutat enorm la descărcat. Recomand cu încredere, un serviciu peste așteptări!

         
Mariano C.
Transport Mobilă   11/06/2021

O echipa de profesioniști, eficienți si cu atitudine pozitiva. Autoutilitara buna si spațioasă, a fost o alegere foarte potrivita. Recomand cu incredere 100 la 100. Am făcut traseu Jimbolia - Bucuresti. Va mulțumim!

         
Avin A.
Transport Mobilă   31/05/2021

Profesionisti. Au ajuns la timp, au avut grija de toate obiectele. Transportul s-a realizat fara incidente neplacute, vom mai apela la aceasta echipa. Recomand.

         
Alina M.
Transport Mobilă   07/05/2021

Am lucrat in Aprilie cu echipa si pot sa spun ca am beneficiat de o oferta foarte buna, echipa este foarte prompta si serioasa si nu am avut nici un fel de neplaceri. Ii recomand pentru orice serviciu de transport, mai ales ca am inteles ca ei activeaza si in alte orase decat Bucuresti :)

         
Cristina S.
Transport Mobilă   26/04/2021

Am fost incantata de promptitudine, punctualitate, eficienta si maniera excelenta in care au fost manipulate piesele de mobilier si bagajele! Recomand cu drag!

         
Elena P.
Transport Mobilă   03/04/2021

Cea mai înțeleaptă decizie în selectarea unei persoane pentru transport, montaj și nu numai. Risc ridicat de bunădispoziție, intuiție, umor și totodată liniște dată de siguranța execuției - de care ai nevoie atunci când hotărăști să faci schimbări în viața ta. 5 stele sunt prea puține! Îți mulțumesc!

         
Ioana N.
Transport Mobilă   15/03/2021

Un prestatie de nota 10. Seriozitate, punctualitate, grija fata de bunurile transportate si mult bun simt! Sincer, am fost uimita!

         
Madalina P.
Transport Mobilă   24/02/2021

Totul a decurs fara probleme. M-au intrebat la fiecare obiect unde sa il puna exact. cu siguranta voi mai apela la serviciile lor daca voi mai avea nevoie.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit