Top 10 Firme de Transport Mobila În Iași

Obține 4 Oferte de preț pentru Transport Mobilă.

72 Firme de Transport Mobila sunt gata în Iași.

CERE 4 OFERTE
Transralspedition

Transralspedition

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Servicii Transport marfa si Mutări Iasi -România cu dube si camioane suprainaltate de 1t2t3t4t5t6to spatioase si curate dotate cu lift. O744-97-21-37 Ofer manipulanti pt încărcare si descărcare.
Transport marfa iasi

Transport marfa iasi

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Transport Mutari iasi – Presteaza cel mai mic pret, Dumneavoastra trebui doar sa enumerati ce aveti de transportat, iar noi va spunem pretul exact. Transport marfa sau Mobila ne face lideri pe o piata in care criza si-a spus cuvantul. Servicii transport mobila la cel mai mic raport calitate pret gasiti doar la noi. Transport mobila iasi se desfasoara in conditii optime, Cu doar 50 RON. Cursa locala Transport Marfa in tara are un pret care incepe de la 1 RON pe km tariful se calculeaza pe distan
Florin Sava

Florin Sava

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Seriozitae,punctualitate,experienta. Ofer servicii de transport . Transport marfa, mutari mobila,electrice/electrocasnice bagaje,diverse bunuri,materiale de constructi,mutari locuinte,relocari sedii firme, transport canapele/coltare,frigidere,masini de spalat,debarasari locuinte,sedii. Montez si demontez mobila. Masina cu lift hidraulic kg metri cubi Disponibil in fiecare zi a saptamanii pentru orice comanda de transport marfa, mobilier, mutari sau relocari
Codrin Cirlan

Codrin Cirlan

Transport Mobilă · Iasi, Iași
Servicii de transport cu autoutilitara de ,t in judetul Iasi si in afara judetului, inclusiv toata tara. Incepand de la: Marfa Materiale de constructii Mobila Mobila veche Motocicleta ATV Mutare Debarasare Electrocasnice Colete Bagaje Colectare metal Moloz/moluz/piatra/nisip/pamant/pietris/balast Prețuri de la RON in oras. Manipulanti la cerere. Disponibil pentru colaborare firme si privat. Oriunde si oricand.
Andrei Dibu

Andrei Dibu

Transport Mobilă · Valea Lupului, Iași
Îmi place munca și punctualitatea restul o sa va convingeți voi . Marfa pe care o transport poate fi asigurata cu chingii .
Alex Scafaru

Alex Scafaru

Transport Mobilă · Alexandru I. Cuza, Iași
Transport marfa Intern si International. Mutari Apartamente, Garsonere, sedii de Firma, Bagaje. Asiguram MANIPULANTI la cererea clientului. Asiguram si depozitare permanenta cat si temporara. Toate preturile sunt negociabile incepand de la 0.9 lei pe km . Cursa locala incepand de la 50 lei. Tel 0744894531
Cristi Amarfei

Cristi Amarfei

Transport Mobilă · Golaiesti, Iași
Nustiu daca sînt diferit nam cum să stiu cum sînt alte persoane în schimb mie îmi place sami fac treaba cît mai bine să fie toți multumiti
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Gheorghe D.
Transport Mobilă   20/11/2020

Om serios. M-a ajutat cu o mutare intre Brasov si Iasi. Si-a facut treaba ca un adevarat profesionist. Recomand.

         
Oana T.
Transport Mobilă   05/11/2020

Foarte de treaba si serios. A realizat lucrarea cu profesionalism si promptitudine maxima! Il recomand cu multa incredere!

         
Madalina A.
Transport Mobilă   07/09/2020

Dansul a impachetat si a strans totul din casa, fara prezenta mea. I-am dat cheile de la apartament si ne-am vazut la Oradea peste doua zile. A impachetat si transportat totul in siguranta, si m-a ajutat la despachetare. Un om deosebit!

         
Bianca D.
Transport Mobilă   25/08/2020

Am fost foarte multuminta de serviciile oferite. O persoana inteligenta, organizata, serioasa. Punctual, atent la detalii si eficient. Disponibilitate in a intelege nevoile clientului si de a se implica.

         
Razvan O.
Transport Mobilă   19/08/2020

Baietii sunt grozavi! Seriosi, corecti, cu bun simt, harnici si punctuali. Mi-a facut mare placere sa lucrez cu ei si ii recomand oricui cu incredere. Daca voi mai avea nevoie de ajutor, acum stiu la cine sa apelez. Cinste lor!

         
Constantin C.
Transport Mobilă   12/08/2020

Profesionisti!!! Seriosi, cu mult bun simt. De maxima incredere! Uimita.. ca mai exista oameni ca ei!!!

         
Stefan B.
Transport Mobilă   30/07/2020

Claudiu s-a prezentat ca un om serios si impreuna cu un partener, au efectuat mutarea foarte rapid, fara deranj. Recomand!

         
Iurie O.
Transport Mobilă   25/07/2020

Băieți de nota 10. Respectuoși și chiar dacă a fost mai mul de lucru prețul a rămas neschimbat. Recomand. Foarte grijulii și punctuali.

Servicii Similare
Transport Mobilă după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Transport Mobilă  Înregistrare Pro - Gratuit