Top 10 Zugravi În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrav.

160 Zugravi sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Reton compact srl

Reton compact srl

Zugrăveli Interioare · Ciorogarla, Ilfov
Seriozitate, profesionalism insotite de o experienta in domeniul constructiilor/amenajari interioare si exterioare de peste 15 ani.
Valentin Dragoi

Valentin Dragoi

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
Rigipsari cu experiența in domeniu executăm pereti si plafoane din gips carton, pereti FR ( rezistenți la foc ) , bandouri, tavane casetat, pereti compartimentare, scafe, reamenajeri spații comerciale, mansardări, gresie-faianta, parchet, glet, vopsitorii manuale-industriale cu pompa etc. Lucrările se executa numai cu personal calificat.
Florea Valentin Pitigoi

Florea Valentin Pitigoi

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
Suntem 2 baieti seriosi care ne facem treaba pana la capat si clientii sunt foarte multumit de noi si ne recomanda m-ai departe.
Georgian Mihail

Georgian Mihail

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
A-și vrea sa ma aleagă clienții, deoarece ce sunt un om serios, îmi place cea ce fac, am experiența in domeniu și sunt foarte punctual.
Mihai Nituica

Mihai Nituica

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
In primul rând ceea ce fac o fac cu păsiune și din plăcere. Lucrările sunt finalizate intr-un timp scurt și la un preț accesibil
Florin Mihai Gagirov

Florin Mihai Gagirov

Zugrăveli Interioare · Balotesti, Ilfov
Ezecut zugraveli decorative de 5 ani cu mii de clienti multumiti ,suntem o echipa de 3 baieti dinamici si harnici utam pana si cele mai grele lucrari,daca lucrati cu noi atunci se poate demonstra va asteptam.
Adrian Zisu

Adrian Zisu

Zugrăveli Interioare · Balotesti, Ilfov
Zugrăveli interioare, gresie, parchet, faianță, rigips. Lucrări în lemn, foisoare, terase, scări interioare. Anvelopare case.
Dan Marin

Dan Marin

Zugrăveli Interioare · Ganeasa, Ilfov
Sunt un zugrav simplu fara figuri an cap,lucrez ca zugrav si finisaje interioare de mai bine de 14 ani. Ofer calitate. Am lucrat 8 ani la apartamente de lux an bucuresti si popesti leordeni
George Condruz

George Condruz

Zugrăveli Interioare · Bragadiru, Ilfov
Executăm lucrări de construcții și amenajări interioare :tencuieli, glet și zugrăveli, gresie și faianță, parchet, șapă clasică și autonivelantă (29 de ani vechime in domeniul construcțiilor)
Stefan Ivan

Stefan Ivan

Zugrăveli Interioare · Pantelimon, Ilfov
Executam orce fel de anexa inclusiv casa de la cota 0 pina la acoperis plus interioare finisaje,gresie,faianta,electrica sanitara toata gama inclusiv amenajat gradini gazon prin insamantare sau rulouri :Nu uitati sa ma contactati la nr de telefon 0725525381
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Andreea C.
Zugrav   10/04/2021

Sunt foarte multumiti! Lucrarea a fost facut exact cum am vrut si mult mai repede si la un pret rezonabil. Echipa profesionista si managerul echipe foarte bun si comunicare extraordinara! Multumim!

         
Anca N.
Zugrav   07/03/2021

Pot spune despre Aurel următoarele lucruri: Un om muncitor, punctual, creativ și cu o echipa bine pusa la punct. Aurel înțelege orice problema și ii găsește rezolvare rapida, lucrează foarte bine și se adaptează cerințelor clienților. Am fost foarte mulțumită de serviciile sale, îl recomand cu încredere.

         
Mada M.
Zugrav   07/03/2021

o echipa de profesionisti!sunt foarte multumita de rezultat..promptitudine..au lucrat foarte curat, repede si bine.recomand cu incredere.Eu sigur voi apela la ei si pe viitor

         
Valentin G.
Zugrav   27/01/2021

Bogdan este un profesionist, am fost impresionat de colaborarea cu el. Estimarile de pret au fost precise la virgula. Modul de comunicare a fost foarte eficient. Am apreciat foarte mult punctualitatea lui Bogdan. Legat de lucrare, totul a fost facut cu grija, totul a fost acoperit, nu a fost nevoie de nicio curatenie dupa lucrare. Mai mult, am apreciat sugestiile si pregatatirea de care a dat dovada pe parcursul discutiilor si lucrarii. Astept cu drag viitoare colaborari.

         
Mana A.
Zugrav   10/12/2020

Profesionist desavarsit, foarte harnic si punctual.Puteti apela cu incredere la serviciile d-lui Florian Marinica.

         
Claudia P.
Zugrav   26/11/2020

Punctual, si-a facut treaba foarte bine, si s-a incadrat in timp.Totul a fost conform dicutiei initiale.

         
Nicoleta P.
Zugrav   02/11/2020

Recomand cu caldura. Termen de executie mai scurt decat cel estimat, promptitudine, seriozitate, calitate! Curatenie dupa finalizarea lucrarii. Merita 5 stele!

         
Ramona M.
Zugrav   27/10/2020

De curand am finalizat o lucrare de renovare a apartamentului impreuna cu Bogdan Sava si sunt foarte multumita de cum am colaborat atat cu el cat si cu celalat coleg al sau,Gabriel. Necesarul de materiale si timpul de executie au fost estimate foarte aproape de realitate, iar rezultatul final a corespuns asteptarilor: lucrare finalizata la timp, mod de lucru curat si ingrijit, atentie la detalii si seriozitate. Recomand cu mare drag aceasta echipa,

Dacă eşti un profesionist în Zugrav  Înregistrare Pro - Gratuit