Top 10 Zugrăvi În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

162 Zugrăvi sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Valentin Dragoi

Valentin Dragoi

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
Rigipsari cu experiența in domeniu executăm pereti si plafoane din gips carton, pereti FR ( rezistenți la foc ) , bandouri, tavane casetat, pereti compartimentare, scafe, reamenajeri spații comerciale, mansardări, gresie-faianta, parchet, glet, vopsitorii manuale-industriale cu pompa etc. Lucrările se executa numai cu personal calificat.
Florea Valentin Pitigoi

Florea Valentin Pitigoi

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
Suntem 2 baieti seriosi care ne facem treaba pana la capat si clientii sunt foarte multumit de noi si ne recomanda m-ai departe.
Georgian Mihail

Georgian Mihail

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
A-și vrea sa ma aleagă clienții, deoarece ce sunt un om serios, îmi place cea ce fac, am experiența in domeniu și sunt foarte punctual.
Mihai Nituica

Mihai Nituica

Zugrăveli Interioare · Otopeni, Ilfov
In primul rând ceea ce fac o fac cu păsiune și din plăcere. Lucrările sunt finalizate intr-un timp scurt și la un preț accesibil
Florin Mihai Gagirov

Florin Mihai Gagirov

Zugrăveli Interioare · Balotesti, Ilfov
Ezecut zugraveli decorative de 5 ani cu mii de clienti multumiti ,suntem o echipa de 3 baieti dinamici si harnici utam pana si cele mai grele lucrari,daca lucrati cu noi atunci se poate demonstra va asteptam.
Adrian Zisu

Adrian Zisu

Zugrăveli Interioare · Balotesti, Ilfov
Zugrăveli interioare, gresie, parchet, faianță, rigips. Lucrări în lemn, foisoare, terase, scări interioare. Anvelopare case.
Dan Marin

Dan Marin

Zugrăveli Interioare · Ganeasa, Ilfov
Sunt un zugrav simplu fara figuri an cap,lucrez ca zugrav si finisaje interioare de mai bine de 14 ani. Ofer calitate. Am lucrat 8 ani la apartamente de lux an bucuresti si popesti leordeni
Florin Puțan

Florin Puțan

Zugrăveli Interioare · Ciorogarla, Ilfov
Îmi place meseria pe care o practic, ma pricep în ceea ce fac iar, lucrez rapid și îmi place sa mulțumesc "clienții" mei
Bogdan Avram

Bogdan Avram

Zugrăveli Interioare · Popesti Leordeni, Ilfov
Avem o echipa profesionista de specialiști din toate domeniile. Ne ocupam de amenajări interioare, instalații termice, sanitare și electrice.
George Condruz

George Condruz

Zugrăveli Interioare · Bragadiru, Ilfov
Executăm lucrări de construcții și amenajări interioare :tencuieli, glet și zugrăveli, gresie și faianță, parchet, șapă clasică și autonivelantă (29 de ani vechime in domeniul construcțiilor)
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Marian P.
Zugrăveli Interioare   29/06/2021

Renovarea camerei a fost peste așteptări,sfaturile domnului Costel pentru decorare și alegerea culorii au fost pe placul meu! Recomand cu placere!

         
Andrei L.
Zugrăveli Interioare   27/05/2021

Domnul a empatizat cu nevoia mea urgentă și a rezolvat treaba. Chiar m-a așteptat puțin ca n-am ajuns la ora potrivită.

         
Andrei P.
Zugrăveli Interioare   05/03/2021

Un meșter foarte bun. A rezolvat tot ce am avut nevoie și a arătat lux, nici nu mă așteptam să arate atât de bine. Prompt, rapid, corect și un domn foarte de treabă. Lucrarea a ieșit perfect, la timp. Domnul a venit și s-a pus direct pe lucru, fără pierdut timpul. Recomand oricui să lucreze cu domnul Vali!

         
Gabriel D.
Zugrăveli Interioare   05/03/2021

Echipa de profesionisti. Am terminat renovarea cu succes intr-un timp foarte scurt. Multumesc pentru ajutor.

         
Ramona G.
Zugrăveli Interioare   17/02/2021

Recomand! A dat dovada de profesionalism in lucrarea executata, si-a respectat cuvantul in ceea ce priveste programarea si timpul alocat si, nu in ultimul rand, pretul a fost ok.

         
Nijim B.
Zugrăveli Interioare   03/02/2021

Servicii exceptionale la costuri corecte.Intradevar se acorda atentie detaliilor.Lucreaza cu placere si pasiune, este om de baza si am avut pe parcursul colaborarii incredere deplina.Lucreaza eficient, curat.Mai mult de atat, ne a gasit solutii la toate problemele ce tin de un proiect de amenajari interioare.Initial am dorit doar sa zugravim, insa inca din prima zi de interactiune ne a castigat respectul si i am incredintat tot proiectul.Dl.Vali e si un foarte bun organizator.

         
Valentin A.
Zugrăveli Interioare   15/10/2020

Salvo a facut o lucrare foarte buna, pentru 60mp de hol la etaj a durat aproximativ 3 zile. Pentru ca au mai trebuit mici retusuri dupa uscare a mai venit cateva ore si ziua urmatoare, incat sa fie totul asa cum trebuie. Un punct in plus pentru punctualitate, de la inceput si pana la sfarsit a venit exact la ora anuntata. Multumesc!!

         
Ana D.
Zugrăveli Interioare   14/10/2020

Recomand! Am fost foarte mulțumită. In 9 ore au terminat de zugrăvit un apartament de 2 camere (50m2), Foarte sociabili și profesioniști. Au reparat micile imperfecțiuni ale pereților apoi au aplicat o lavabila de foarte buna calitate. Totul a rămas curat. De menționat este și faptul ca domnul Dinu a venit imediat ce l-am chemat. Au renovat mai repede decât as fi crezut. Puncte forte: seriozitate, punctualitate, profesionalism. O sa apelez de câte ori o sa fie nevoie și o sa recomand și altora.

Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit