Zugrăveli Interioare Corbeanca Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

CERE 3 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Camelia B.
Zugrăveli Interioare   08/11/2021

Foarte bine zugravit, foarte atent, protejat foarte bine mobilierul si pardoseala.Recomand cu incredere. Persoana serioasa si competenta.

         
Adrian A.
Zugrăveli Interioare   07/09/2021

Băieții serioși și-au făcut treaba bine și repede ! Voi continua colaborarea cu ei ! Multumesc pentru serviciile acordate !

         
Stefania R.
Zugrăveli Interioare   30/08/2021

Un meșter bun la toate, foarte organizat și cu soluții istețe pentru diverse probleme ce țin de la zugrăvit până la reparații electrice, sanitare, etc

         
Florina P.
Zugrăveli Interioare   29/08/2021

Un adevarat profesionist! Lucrarea arata minunat, a lucrat cu grija si cu seriozitate, iar timpul de executie a fost scurt. Recomand cu toata increderea!

         
Doina N.
Zugrăveli Interioare   10/03/2021

Promptitudine, profesionalism, punctualitate. Pare greu de crezut, dar este 100 % adevarat. Recomand cu incredere !

         
Mada M.
Zugrăveli Interioare   07/03/2021

o echipa de profesionisti!sunt foarte multumita de rezultat..promptitudine..au lucrat foarte curat, repede si bine.recomand cu incredere.Eu sigur voi apela la ei si pe viitor

         
Monica M.
Zugrăveli Interioare   26/02/2021

Dl. IONUT este un om de un profesionalism rar intalnit. Am ramas profund impresionata de calitatea lucrarilor, de implicarea acestui om, de devotamentul cu care se implica in orice activitate, de seriozitatea cu care efectuează lucrarea si de acuratetea serviciilor prestate. Il recomand cu mare caldura. Este un om de toata increderea!

         
Constantin I.
Zugrăveli Interioare   10/02/2021

Sunt foarte multumit de lucrare. Dupa diferenta de la ce a fost in apartament la cum arata acum. Instalatie electrica si sanitara de cupru montate de la 0, usi montate, balcon schimbat tot de la 0, bai si bucatarie cu gresie si faianta, dormitoare, hol si sufragerie finisate + parchet si pretul chiar a fost ok tinand cont si de munca depusa. Recomand cu incredere si apreciez tot ce a facut ptr mine plus ca a avut cheia pe mana tot timpul la apartament!!!


Zugrăveli Interioare Prețuri Lângă Corbeanca
 
Mogosoaia Otopeni Voluntari Sector 1 Chiajna Sector 6 Sector 2 Sector 5 Sector 3 Domnesti
Zugrăveli Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit