Top 10 Profesionişti în Amenajări Interioare În Ilfov

Obține 4 Oferte de preț pentru Amenajări Interioare.

35 Profesionişti în Amenajări Interioare sunt gata în Ilfov.

CERE 4 OFERTE
Anvex Romania

Anvex Romania

Amenajări Interioare · Corbeanca, Ilfov
Cu o experiență demonstrată în domeniul construcțiilor, echipa Anvex vine în sprijinul fiecărui client pentru a oferi cele mai bune soluții de design interior, tencuieli, rigips pe structura, armare cu plasa, gleturi sau tinci, placari gresie și faianta, marmura, decorativa interior, parchet, tapet, varuire, etc. Fie ca e vorba de proiecte rezidentiale de mici dimensiuni sau mai complexe de mari dimensiuni, echipa Anvex se adaptează nevoilor și bugetului fiecărui client. Mai multe detalii pe
Sc Criscar BUSINESS TRANS SRL

Sc Criscar BUSINESS TRANS SRL

Amenajări Interioare · Popesti Leordeni, Ilfov
Meșterul casei și a lui echipă va pune la dispozitie următoarele servicii: -glet -lavabila -montaj gresie si faianță -montaj parchet - izolate termică int-ext -lucrari instalații sanitare.
A Interior & Design

A Interior & Design

Amenajări Interioare · Otopeni, Ilfov
A INTERIOR ARCHITECTURE & DESIGN este un birou de proiectare care asigură servicii de design şi consultanţă propuse de catre arhitecti specializati in domeniul amenajarilor interioare si designului specializat, inclusiv utia si supravegherea lucrarilor. Compania are ca scop asigurarea unor servicii de consultanţă , proiectare , amenajare si utie la înalte standarde si imbunatatirea calitatii vietii "omului modern", prin organizarea si sistematizarea spatiului in care acesta isi desfasoara act
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Ramona Selariu
Amenajări Interioare   28/08/2020

Recomand pe domnul Costel cu mare caldura. Pe langa faptul ca este un om comunicativ, deschis, prietenos, este si un profesionist care pune mare pret pe detalii, pe preferintele clientului si pe promisiunile facute. Este la fel de priceput la instalatii electrice si la zugravit si la montat mobila. Eu voi apela la dansul ori de cate ori voi avea nevoie.

         
Iulian Mihalcea
Amenajări Interioare   26/03/2020

Echipă de profesioniști, cu multă experiență acumulată în domeniu, seriozitate și punctualitate în îndeplinirea termenului de finalizare a lucrării la standarde ridicate. Recomand cu responsabilitate.

         
Barna Kiss
Amenajări Interioare   02/04/2019

Mi-a placut foarte mult comunicarea deschisa si prompta. Inainte si dupa lucrare. Si-au anuntat sorirea in avans. Au sosit la timpul promis, au eliberat cei doi porumbei prinsi.Dupa care au cumparat si montat un nou burlan de aerisire cu filtru la capat pentru a preintampina problemel viitoare.. Doar sotia fiind acasa, chiar mi-au trimis si un video despre operatie. Bravos! Recomand.

Dacă eşti un profesionist în Amenajări Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit