Zugrăveli Interioare Domnesti Prețuri

Obține 3 Oferte de preț pentru Zugrăveli Interioare.

CERE 3 OFERTE
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Florentina R.
Zugrăveli Interioare   28/11/2021

Am ramas efectiv placut surprinsa de rapiditatea, perfectiunea si modul ingrijit cu care s’a lucrat! Punctualitate, seriozitate si muuult bun simt! Recomand!

         
Mugur P.
Zugrăveli Interioare   19/11/2021

Echipa de profesioniști, de la aranjarea șantierului la modul de execuție și materialele folosite. Realisti în estimari, lucreaza pe contract și facturi cu termene clare .

         
Justina V.
Zugrăveli Interioare   15/11/2021

Domnul a fost punctual, respectuos, a lucrat rapid și eficient, fără sa lase urme în camera. Mi a recomandat dinainte ce materiale am nevoie și a realizat lucrarea foarte bine. Sunt mulțumita și recomand. Cu siguranță la nevoie, voi apela din nou la dansul.

         
Aura P.
Zugrăveli Interioare   12/11/2021

Au facut in casa exact cum mi-am dorit. A iesit superb! M-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Angajati profesionisti! Recomand!

         
Camelia B.
Zugrăveli Interioare   08/11/2021

Foarte bine zugravit, foarte atent, protejat foarte bine mobilierul si pardoseala.Recomand cu incredere. Persoana serioasa si competenta.

         
Emanuela T.
Zugrăveli Interioare   16/10/2021

Recomand pe domnul Dinu Valentin. Suntem foarte multumiti de lucrarea dansului, care este perfecta. Apreciez foarte mult profesionalismul, rapiditatea si curatenia lasata la sfarsitul lucrarii. Multumesc frumos si voi apela si in viitor la serviciile dansului!

         
Sofrone R.
Zugrăveli Interioare   27/07/2021

Lucrare finalizata la timp, servicii de calitate si ieftine. Servicii de incredere. Va recomand utilizarea lor fara nici o frica. Multumesc

         
Campian D.
Zugrăveli Interioare   09/07/2021

Din primul moment în care ne-am întâlnit la salonul de cosmetică,a evaluat totul Într-un mod foarte profesionist . din păcate nu am reușit să colaborăm, dar îl recomand cu drag .


Zugrăveli Interioare Prețuri Lângă Domnesti
 
Chiajna Bragadiru Sector 6 Sector 5 Sector 1 Sector 4 Sector 2 Sector 3 Otopeni Voluntari
Zugrăveli Interioare Calculator De Preț
Dacă eşti un profesionist în Zugrăveli Interioare  Înregistrare Pro - Gratuit