Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

118 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Xander Electric

Xander Electric

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Născut din pasiunea pentru instalaţiielectrice şi tot ceea ce înseamnă iluminat modern şi inteligent la cele mai înalte standarde,oferim soluţii pentru proiectarea şi utia de instalaţii electrice, precum şi pachete de mentenanţă instalaţii electrice,sub formă de abonament, materiale electrice de la furnizori consacrati. Oferim servicii 3x1 - proiectare, utie si furnizare materiale, cea din urma fiind avantajoasa deoarece oferim garantie atat pe lucrare cat si pe materiale si va scutim de timp
Entesa electrice

Entesa electrice

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Lucrez ca și electrician de 7 ani,Receant mi am deschis propria firma, lucrez la preturi avantajoase, calitatea face diferența.
Teodor Moga

Teodor Moga

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Atenția la detalii, viziunea modernă și experiența sunt caracteristicile care mă recomandă pentru executarea proiectelor potrivit cerințelor clientului.
Dan Remes

Dan Remes

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer retele electrice, atestat ANRE IIIA-IIIB, cu o experieta mare in utia si proiectarea lucrarilor de instalatii electrice.
Zsolt Maier

Zsolt Maier

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer Electrician ( autorizat ANRE IIA / IIB se poate verifica pe siteul ANRE) execut servicii complete de proiectare si executie instalații electrice rezidentiale (case, vile, apartamente). Din experienta dobandita in decursul anilor in proiectare si executie se poate oferi suport si consiliere tehnica pentru achizitionarea celor mai bune materiale/echipamente.
Environment Electrical Effect

Environment Electrical Effect

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
EEE Electric realizeaza orice fel de instalatii electrice, precum instalatiile de iluminat si prize. Aici, toate instalatiile electrice de iluminat si prize sunt executate conform normelor in vigoare. Iar pentru ca aceste instalatii electrice sa fie cu adevarat eficiente, trebuie ca solutiile oferite sa fie adaptate necesitatii fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru ca fiecare cladire este diferita prin aspect si prin utilitate.
Dinu Irimies

Dinu Irimies

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Ceea ce ma recomanda este experiența de peste 5 ani in domeniul instalațiilor electrice, cât și numărul mare de clienți multumiți in urma prestării următoarelor servicii: -montare corpuri iluminat -montare aparataj (prize, intrerupatoare, etc.) -montare și echipare tablouri electrice -remediere defecțiuni la instalațiile electrice -modificare instalații electrice existente -realizare instalații electrice locuințe
Vlad Drulea

Vlad Drulea

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician, va pun la dispozitie serviciile mele pentru a va ajuta sa rezolvati orice problema aparuta in instalatia electrica sau sa o modificati dupa cum aveti nevoie. Cateva exemple le voi enumera mai jos: -remedieri defectiuni aparute in instalatia electrica,de orice natura ar fi acestea. -inlocuiri tablouri electrice -adaugari citcuite noi sau circuite speciale, pt aparatele care necesita acest lucru, cum ar fi: cuptoare electrice, centrale, masini spalat rufe/vase, etc -monta
Simion Stupar

Simion Stupar

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Prestez servicii în domeniul instalațiilor electrice de 15 ani. O fac din și cu pasiune, dedicare și seriozitate. Serviciile noastre sunt diversificate, dependente de nevoile clienților. Acceptam orice tip de lucrare, de la o lampa și pana la instalație completa pentru un bloc.
Electro Marcu&teo

Electro Marcu&teo

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
SC ELECTRO MARCU&TEO SRL suntem o firma care pune pe primul plan calitatea si dupa accea cantitatea.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Domsa S.
Instalații Electrice   17/06/2021

A fost prompt si profesionalist. Am avut mai multe lucruri de rezolvat decat cerusem initial iar dansul ne-a ajutat cu toate. Il recomand!

         
Bogdan D.
Instalații Electrice   30/05/2021

Muncitor si dedicat. Chiar daca problema a fost mai serioasa decat am crezut initial, nu s-a descurajat si a cautat solutii. A muncit 5 ore intr-o zi de sambata si nu a dat inapoi. Recomand cu caldura

         
Nicoleta M.
Instalații Electrice   22/05/2021

Profesionist, corect, uman. Lucru bine făcut, responsabil și la termenul stabilit. Mulțumesc mult și mă bucur pt.că încă sunt profesioniști și oameni printre noi.

         
Adrian M.
Instalații Electrice   19/05/2021

Foarte multumit! Recomand cu incredere! Comunicarea, calitatea lucrarii, timpul de interventie si de executie, au fost excelente. Am primit chiar si un mic bonus: inlocuirea unor fire in panoul de sigurante cu unele de grosimea corespunzatoare, desi acest lucru nu facea parte din lucrare.

         
Alina V.
Instalații Electrice   18/05/2021

cel mai bun! preturi corecte, a lucrat doar cu materiale bune, a fost punctual si extrem de amabil! un domn extraordinar , amabil si foarte politicos! plus ca mi.a explicat indeaproape tot ce a facut si sunt multumita pt ca stiu ca este facut totul ca la carte! pt restul lucratilor din casa voi apela 100% tot la dumnealui.

         
Claudia B.
Instalații Electrice   23/03/2021

Recomand din tot sufletul acest om. Foarte serios , punctual si bun profesionist. Voi mai apela la dansul . Nota 10+

         
Claudia C.
Instalații Electrice   12/03/2021

Serios si punctual. Am avut o comunicare buna, mi-a oferit sugestii si a respectat promisiunile. A terminat lucrarea la data stabilita. Recomand

         
Stoian I.
Instalații Electrice   19/02/2021

Lucrarea a fost executata conform normelor,incadrata in termenul stabilit!Sunt foarte multumit de lucrarea in sine,recomand cu incredere!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit