Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

109 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Xander Electric

Xander Electric

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Născut din pasiunea pentru instalaţiielectrice şi tot ceea ce înseamnă iluminat modern şi inteligent la cele mai înalte standarde,oferim soluţii pentru proiectarea şi utia de instalaţii electrice, precum şi pachete de mentenanţă instalaţii electrice,sub formă de abonament, materiale electrice de la furnizori consacrati. Oferim servicii 3x1 - proiectare, utie si furnizare materiale, cea din urma fiind avantajoasa deoarece oferim garantie atat pe lucrare cat si pe materiale si va scutim de timp
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Teodor Moga

Teodor Moga

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Atenția la detalii, viziunea modernă și experiența sunt caracteristicile care mă recomandă pentru executarea proiectelor potrivit cerințelor clientului.
Energo Kev

Energo Kev

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Vrei o instalație electrică de TOP? Noi îți putem crea o astfel de instalație, care e sigură și durabilă. Experiența ne-a arătat că aproximativ 80% din instalații sunt incorecte și periculoase. Acestea pot duce la electrocutări, incendii sau la distrugerea electronicelor și a electrocasnicelor tale (frigider, mașină de spălat, TV, etc.). De aceea, e important să alegi înțelept firma care îți face instalația electrică. Noi punem pe primul loc siguranța ta și a celor dragi ție. Am dobândit multă
Zsolt Maier

Zsolt Maier

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer Electrician ( autorizat ANRE IIA / IIB se poate verifica pe siteul ANRE) execut servicii complete de proiectare si executie instalații electrice rezidentiale (case, vile, apartamente). Din experienta dobandita in decursul anilor in proiectare si executie se poate oferi suport si consiliere tehnica pentru achizitionarea celor mai bune materiale/echipamente.
Electro Marcu&teo

Electro Marcu&teo

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
SC ELECTRO MARCU&TEO SRL suntem o firma care pune pe primul plan calitatea si dupa accea cantitatea.
Vlad Drulea

Vlad Drulea

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician, va pun la dispozitie serviciile mele pentru a va ajuta sa rezolvati orice problema aparuta in instalatia electrica sau sa o modificati dupa cum aveti nevoie. Cateva exemple le voi enumera mai jos: -remedieri defectiuni aparute in instalatia electrica,de orice natura ar fi acestea. -inlocuiri tablouri electrice -adaugari citcuite noi sau circuite speciale, pt aparatele care necesita acest lucru, cum ar fi: cuptoare electrice, centrale, masini spalat rufe/vase, etc -monta
Entesa electrice

Entesa electrice

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Lucrez ca și electrician de 7 ani,Receant mi am deschis propria firma, lucrez la preturi avantajoase, calitatea face diferența.
ES SMART LIGHTING

ES SMART LIGHTING

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Echipa profesionista formată din ingineri și electricieni cu experiența. Calitatea lucrărilor Promtitudine Garanție pe lucrare Contract pentru fiecare lucrare
Dinu Irimies

Dinu Irimies

Instalații Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Ceea ce ma recomanda este experiența de peste 5 ani in domeniul instalațiilor electrice, cât și numărul mare de clienți multumiți in urma prestării următoarelor servicii: -montare corpuri iluminat -montare aparataj (prize, intrerupatoare, etc.) -montare și echipare tablouri electrice -remediere defecțiuni la instalațiile electrice -modificare instalații electrice existente -realizare instalații electrice locuințe
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Stoian I.
Instalații Electrice   19/02/2021

Lucrarea a fost executata conform normelor,incadrata in termenul stabilit!Sunt foarte multumit de lucrarea in sine,recomand cu incredere!

         
Robert P.
Instalații Electrice   03/02/2021

Recomand cu incredere serviciile acestei firme , deoarece sunt punctuali, seriosi , chiar fac treaba buna si lucreaza curat . Ceea ce ma incantat este faptul ca mi-a oferit garantie chiar si pentru 2 prize.

         
Alexandru S.
Instalații Electrice   22/01/2021

Alexandru S. 22. 01. 2021 Am solicitat un electrician pe Homerun și din patru oferte am ales-o pe cea mai realistă în aprecierea sumei finale. Domnii Costel Munteanu, tatăl și Iosif Munteanu, fiul sunt excelenți profesioniști, care pe deasupra știu să explice lucrurile clar și să-ți ofere sugestii atunci când este nevoie. Aprecierile lor s-au dovedit realiste pe tot parcursul lucrării, execuția a fost promptă, elegantă și finalizată la timp. Îi recomand cu tărie!

         
Catana I.
Instalații Electrice   12/01/2021

Foarte prompți, tehnicianul a lucrat foarte îngrijit și a găsit soluția optima de montare. Comunicarea cu departamentul facturare excelenta!Sunteți prima optiune Va mulțumesc!

         
Stefan H.
Instalații Electrice   08/01/2021

Peste asteptarile mele, Dl, Marius nu numai ca a facut o treaba foarte buna dar a adus si un plus de valoare procesului de renovare a apartamentului. Se poate observa foarte bine experienta si profesionalismul in lucrarea efectuata, sunt foarte incantat.

         
Victor M.
Instalații Electrice   26/12/2020

Dl Ghebaura este superprofesionist ( este inginer de profesie) ! Foarte serios, a respectat termenele, a lucrat foarte curat si ingrijit. S-a ocupat personal de procurarea materialelor si de executia lucrarii. Recomand cu incredere, mai ales celor pretentiosi.

         
Gabriel P.
Instalații Electrice   18/12/2020

Foarte multumit de calitatea lucrarii si viteza de lucru. Electricianul, un profesionist desavarsit, mi-a dat toate explicatiile necesare in timpul lucrarii, efectuind in acelasi timp o lucrare de calitate. Recomand cu incredere!

         
Andrei S.
Instalații Electrice   09/12/2020

Spre deosebire de marea majoritate, Sebastian este foarte prompt si de fiecare data a venit la ora convenita. De asemenea m-a ajutat foarte mult ca a reusit sa vina cu mine sa cumparam impreuna produsele necesare pentru schimbarea instalatiei electrice. Un plus si pentru faptul ca isi vede de treaba, fara pauze inutile, desi l-am invitat la o pauza de cafea. Tarifele sunt corecte, nu pot sa zic ca am avut dubii, spre deosebire de altii electricieni cu care am mai colaborat. Recomand!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit