Top 10 Instalatii Electrice În Cluj-Napoca, Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Electrice.

48 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Cluj-Napoca.

CERE 4 OFERTE
Tudor M.

Tudor M.

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Cu o experienta de 4 ani in Londra, obisnuit cu standardele ridicate din Regatul Unit, execut orice fel de lucrari electricie domestice -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare
Vlad D.

Vlad D.

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician, va pun la dispozitie serviciile mele pentru a va ajuta sa rezolvati orice problema aparuta in instalatia electrica sau sa o modificati dupa cum aveti nevoie. Cateva exemple le voi enumera mai jos: -remedieri defectiuni aparute in instalatia electrica,de orice natura ar fi acestea. -inlocuiri tablouri electrice -adaugari citcuite noi sau circuite speciale, pt aparatele care necesita acest lucru, cum ar fi: cuptoare electrice, centrale, masini spalat rufe/vase, etc -monta
Dinu I.

Dinu I.

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Ceea ce ma recomanda este experiența de peste 5 ani in domeniul instalațiilor electrice, cât și numărul mare de clienți multumiți in urma prestării următoarelor servicii: -montare corpuri iluminat -montare aparataj (prize, intrerupatoare, etc.) -montare și echipare tablouri electrice -remediere defecțiuni la instalațiile electrice -modificare instalații electrice existente -realizare instalații electrice locuințe
Simion S.

Simion S.

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Prestez servicii în domeniul instalațiilor electrice de 15 ani. O fac din și cu pasiune, dedicare și seriozitate. Serviciile noastre sunt diversificate, dependente de nevoile clienților. Acceptam orice tip de lucrare, de la o lampa și pana la instalație completa pentru un bloc.
Abil Service

Abil Service

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Intervenim prompt pentru rezolvarea problemei in cel mai scurt timp, la domiciliul dumneavoastră, pentru o totala transparenta a reparațiilor efectuate, evitând astfel orice fel de neînțelegere. Acordam garanție 6 luni pentru toate piesele înlocuite, preîntâmpinând astfel eventualele defecte de fabricație ale pieselor distribuite. Ne deplasam la fata locului in maxim 24 de ore, pentru remedierea problemei in condiții optime.
Electrician Cluj

Electrician Cluj

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipă serioasă, creştină, formată din personal calificat şi cu experienţă în domeniu. Am activat în ţară dar şi în străinătate în ţări precum Italia, Franta şi Belgia. Pentru orice lucrare sau proiect pe care-l aveţi nu ezitaţi să ne contactaţi.
Lehene Titus

Lehene Titus

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer cu experiența întocmesc oferte, devize, estimări, situații de plata pentru lucrări in domeniile : construcții, instalații in construcții, instalații electrice 0,4-20 kV. Programe de ofertare specializate.
Reparatii Masini de Spalat

Reparatii Masini de Spalat

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o firma de service pentru electrocasnice mici si mașini de spălat, executam reparații la domiciliul clientului in Cluj Napoca si in locațiile apropiate - Florești, Apahida, Baciu, Feleac.
S.C. Electro Vlasea S.R.L.

S.C. Electro Vlasea S.R.L.

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
In general efectuam verificari PRAM in Judetul Cluj, mai ales in municipiul Cluj Napoca si localtatiile limitrofe.precum Floresti, Gilau, Baciu, Jucu. Ajungem din cand in cand si in Dej si Gherla.
Florin The

Florin The

Instalatii Electrice · Cluj-Napoca, Cluj
Executam instalatii electrice mono/trifazice, curenti slabi (interfonie, tv, internet, alarme), automatizari, modificari pentru: case, apartamente noi/ vechi, blocuri, pensiuni, spatii comerciale.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Diana Morarasu
Instalatii Electrice   19/12/2019

Numai cuvinte de lauda, atit pentru platforma homerun, cit si pentru domnul Ciprian Calin. Punctualitate, seriozitate, profesionalism , putere de munca si rabdare - si a avut nevoie, caci o lucrare aparent simpla s-a dovedit a fi infinit mai complicata din cauza vechimii blocului si a instalatiei. Pretul a fost mai mult decit corect, ba chiar m-am simtit eu prost pentru ca desi a muncit din greu patru ceasuri, a cerut suma pe care o stabilisem initial. Recomand cu toata caldura!

         
Oana Buzoianu
Instalatii Electrice   23/09/2019

Profesionist de incredere. Se tine de treaba si de cuvant. In plus, are umor, a fost placut sa lucrez cu el 😊. Recomand.

         
Maria Bălașa
Instalatii Electrice   28/08/2019

Foarte profesionist ca electrician și în plus a venit punctual la ora stabilită, manierat. Sigur voi mai apela la dânsul. Recomand.

         
Geanina Jecan
Instalatii Electrice   08/12/2017

Foarte prompt si profi! Recomand cu toata increderea. Electricianul, dl. Norbert reparat mica defectiune pe care o aveam la masina de spalat si ne-a oferit sfaturi f bune ce sa facem pe viitor ca sa nu mai avem probleme!

Dacă eşti un profesionist în Instalatii Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit