Top 10 Electrician În Cluj-Napoca, Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

72 Electricieni sunt gata în Cluj-Napoca.

CERE 4 OFERTE
Xander Electric

Xander Electric

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
INSTALATIA ELECTRICA – SIGURANTA SAU BOMBA CU CEAS? “Las’ ca merge si asa” sau “pe vremea mea nu existau aparaturile astea si n-a murit nimeni” si putem continua, sunt doar cateva dintre miturile de care se lovesc specialistii in instalatii in mod frecvent. Pe ce ar trebi sa punem accent in cazul unei lucrari de instalatii electrice? Pe RESPONSABILITATE – un cuvant extreme de pretios care ar trebui sa fie folosit de ambele parti – beneficiari si prestatori. INSTALATIA ELECTRICA este si
Frim David

Frim David

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
10 ani de experiența in instalații electrice și automatizări.Cunoștințe vaste in smart home și soluții profesionale de iluminat.
Tudor Maris

Tudor Maris

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Cu o experienta de 4 ani in Londra, obisnuit cu standardele ridicate din Regatul Unit, ut orice fel de lucrari electricie domestice -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
Teodor Moga

Teodor Moga

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Atenția la detalii, viziunea modernă și experiența sunt caracteristicile care mă recomandă pentru executarea proiectelor potrivit cerințelor clientului.
Razvan Marc

Razvan Marc

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician cu experiență execut lucrări de toate tipurile: -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) - schimbam tablouri vechi cu cele noi. - montari, inlocuiri tablouri electrice - corpuri de iluminat - intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen - prize - modificari instalatii existente - realizez scara iluminata cu banda led
CISPA DOMO -ELECTRIC

CISPA DOMO -ELECTRIC

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice la preturi ATRACTIVE in judetul Cluj ( facem deplasari in Baciu, Floresti Apahida etc) -Autorizat si in Bransamente. Va rugam pentru orice detalii sa ne sunati la : 0722 713 181 Sau 0770 701 354
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Sandor Cozmin

Sandor Cozmin

Electrician · Apahida, Cluj
Electrician cu experienta execut instalatii electrice, înlocuiesc sau montez: tablouri electrice, corpuri de iluminat, prize, întrerupătoare etc.Repar instalații vechi.Interventii non-stop.Rog si ofer seriozitate
Alin-Mircea Eller

Alin-Mircea Eller

Electrician · Apahida, Cluj
Electricieni particulari efectuam instalații electrice pentru Apartamente, Garsoniere, Case etc. Instalez tablouri electrice, spoturi, prize. Rezolv diverse probleme in Cluj-Napoca si împrejurimi. Prețuri decente. Autorizat ANR.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Speranta V.
Electrician   21/12/2020

Desi au fost probleme cu instalatia, electricianul a reusit cu usurinta sa le rezolve, Suplimentar ne-a facut o evaluarea instalatiei si ne-a anuntat ce probleme pot aparea pe viitor. Foarte multumiti de lucrare!

         
Irina M.
Electrician   13/12/2020

Excelent, este puțin spus. Un profesionist desăvârșit si un om, cum puțini există. Cu voia dansului, rămâne unicul care se va ocupa de partea electrică din casa mea. Il recomand din tot sufletul. Multumesc, domnule Adrian Preda!

         
Irina R.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toată încrederea..dl Muresan este o persoana punctuala, lucrează curat rapid și foarte bine!

         
Georgiana A.
Electrician   16/11/2020

Recomand cu toata increderea. O persoană profesionistă,punctuală si amabilă. Suntem foarte mulțumiți de serviciile efectuate si il vom contacta din nou la nevoie.

         
Ariana B.
Electrician   21/10/2020

Compania Xander Electric reprezentata prin domnul Alex mi-a facut o impresie deosebita. A raspuns instant cererii mele, a oferit raspunsuri precise la toate intrebarile mele initiale si a executat lucrarea rapid, curat si cu precizie. Un profesionist din toate punctele de vedere. Recomand cu incredere!

         
Filip B.
Electrician   07/10/2020

Extrem de amabil și binevoitor, domnul a realizat lucrarea profesionist și rapid. Recomand cu siguranță!

         
Lucbrown N.
Electrician   05/10/2020

Alex is so professional and gives good advice. His services were just so 100% perfect and left me with happy face. I will recommend him anytime for rapid intervention.

         
Eduard R.
Electrician   30/09/2020

Super servicii. Oameni foarte punctuali, amabili și serioși. Vin pregătiți cu toate sculele necesare și cu materiale pentru lucrare. Prețuri foarte bune pentru serviciile oferite. Apelați cu încredere la ElectricSmart!

Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit