Top 10 Electricieni În Cluj

Obține 4 Oferte de preţ pentru Electrician.

54 Electricieni sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Tudor M.

Tudor M.

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Cu o experienta de 4 ani in Londra, obisnuit cu standardele ridicate din Regatul Unit, ut orice fel de lucrari electricie domestice -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare
electritdata

electritdata

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Servicii excelente la prețuri accesibile Scopul nostru este să asigurăm clienților noștri servicii de calitate, demne de încredere și sigure. Vom realiza acest lucru prin comunicarea continuă în fiecare etapă a lucrării. Vă puteți baza pe noi pentru a oferi detalii transparente, fără surprize neplacute sau ascunse. Ne străduim întotdeauna să fim la timp pentru întâlniri și să terminăm lucrarea într-un interval de timp convenit de comun acord. Ne concentrăm doar pe o lucrare, utam cu cea
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
Dumitru P.

Dumitru P.

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer electrician, autorizat ANRE, asigur proiectare, o gama larga de aparate electrice, tablouri,paratrasnet, pământuri, masurari PRAM.
Eco intensity

Eco intensity

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipa condusa de 2 ingineri autorizati sa ute si sa proiecteze diferite proiecte cu diferite grade de dificultate. -suntem deschisi la solutii noi. -suntem in tema cu iluminatul led modern. -stim sa integram si sa proiectam case smart. -efectuam toata partea de cablaj utilizand utilaje de ultima generatie pentru a reduce timpi de utie. Fiind mult mai eficienti . -noi gandim totul pe plan indelungat ca fiabilitatea sistemelor integrate de noi sa reziste si sa poata fi reinoite
Sc Electro Sebastian Srl

Sc Electro Sebastian Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician efectuez instalații electrice la case,apartamente etc, reparații, înlocuirea tabloului electric, montaj prize intrerupatoare, candelabre,spoturi,banda led.
Electrician Cluj

Electrician Cluj

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipă serioasă, creştină, formată din personal calificat şi cu experienţă în domeniu. Am activat în ţară dar şi în străinătate în ţări precum Italia, Franta şi Belgia. Pentru orice lucrare sau proiect pe care-l aveţi nu ezitaţi să ne contactaţi.
S.C. Electro Vlasea S.R.L.

S.C. Electro Vlasea S.R.L.

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
In general efectuam verificari PRAM in Judetul Cluj, mai ales in municipiul Cluj Napoca si localtatiile limitrofe.precum Floresti, Gilau, Baciu, Jucu. Ajungem din cand in cand si in Dej si Gherla.
Florin The

Florin The

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Executam instalatii electrice mono/trifazice, curenti slabi (interfonie, tv, internet, alarme), automatizari, modificari pentru: case, apartamente noi/ vechi, blocuri, pensiuni, spatii comerciale.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

         
Elena Ignat
Electrician   10/01/2020

Recomand, a venit repede, in aceeasi zi in care am facut solicitarea, si a rezolvat rapid problema pe care o aveam cu o lampa care cand se aprindea, cand se stingea.

         
Irina Vilceanu
Electrician   21/12/2019

Domnul a fost punctual, serios si priceput. Sunt multumita de cum arata toate. Vom mai colabora cu siguranta.

         
Elena Anghel
Electrician   27/11/2019

Promptitudine, program adaptat in functie de client, deschidere pentru gasirea de solutii si un bun profesionist.

         
Ana Turos
Electrician   21/11/2019

Foarte amabil, a lucrat cu atenție și a găsit soluții ingenioase pentru ca lucrarea să fie cât mai estetică. Recomand cu toată încrederea!

         
Haldean Gabriela
Electrician   19/11/2019

Un meserias foarte bun. A gasit imediat cauza problemei si s-a rezolvat cu costuri minime. Recomand acest electrician pentru seriozitate si punctualitate

         
Cristian Velicu
Electrician   11/11/2019

A fost o experienta foarte placuta sa lucrez cu acest om. Foarte corect , punctual , lucreaza profesionist si rezultatele sunt pe masura . Recomand cu multa caldura .Voi apela la dansul si cu alta ocazie

         
Doina Dumitrescu
Electrician   08/11/2019

Sunt foarte multumita de serviciul furnizat. A fost realizat cu profesionalism si rapiditate, iar comunicarea cu dl. Carata a fost foarte buna.

         
Mocanu Ana Maria
Electrician   07/11/2019

Super ok, am avut de făcut instalația electrica la baie și bucătărie, după vocea de la telefon părea copil.., era un tânăr ok, educat,, serios și super cuminte, nu ca cei din ziua de azi.. A lucrat repede și bine, îl recomand din toată inima și mă bucur că mai există tineri ca el care muncesc cinstit și își fac părinții mândri. #Respect. Recomand din toată inima.

Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit