Top 10 Electricieni În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

96 Electricieni sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Xander Electric

Xander Electric

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
INSTALATIA ELECTRICA – SIGURANTA SAU BOMBA CU CEAS? “Las’ ca merge si asa” sau “pe vremea mea nu existau aparaturile astea si n-a murit nimeni” si putem continua, sunt doar cateva dintre miturile de care se lovesc specialistii in instalatii in mod frecvent. Pe ce ar trebi sa punem accent in cazul unei lucrari de instalatii electrice? Pe RESPONSABILITATE – un cuvant extreme de pretios care ar trebui sa fie folosit de ambele parti – beneficiari si prestatori. INSTALATIA ELECTRICA este si
Andrei Tarau

Andrei Tarau

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Execut instalatii electrice rezidentiale de la A la Z. Ofer si materialele electrice (tuburi, cabluri, aparataje, corpuri de iluminat) la un pret competitiv in piata. Ofer achizitia, instalarea si configurarea sistemelor de interfonie si a instalatiilor electrice smart.
Frim David

Frim David

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
10 ani de experiența in instalații electrice și automatizări.Cunoștințe vaste in smart home și soluții profesionale de iluminat.
Zsolt Maier

Zsolt Maier

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Inginer Electrician ( autorizat ANRE IIA / IIB se poate verifica pe siteul ANRE) execut servicii complete de proiectare si executie instalații electrice rezidentiale (case, vile, apartamente). - automatizare portii - sistem banda led, RGB - montaj aparataj electric si corpuri de iluminat - schimbare tablouri electrice Din experienta dobandita in decursul anilor in proiectare si executie se poate oferi suport si consiliere tehnica pentru achizitionarea celor mai bune materiale/echipamente.
Adelin Dulf

Adelin Dulf

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician ut - remediere defect instalatii electrice - montare tablouri electrice - montaj lustre, candelabre, prize - inlocuit sigurante tablou - utie instalatie electrica apartamente, case, vile - utie impantare case - extindere instalatii electrice existente - instalare masina spalat vase, cuptor electric
Razvan Marc

Razvan Marc

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician cu experiență execut lucrări de toate tipurile: -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) - schimbam tablouri vechi cu cele noi. - montari, inlocuiri tablouri electrice - corpuri de iluminat - intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen - prize - modificari instalatii existente - realizez scara iluminata cu banda led
Dorin Vraja

Dorin Vraja

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Firma de specialitate care pune la dispozitia clientulului personal calificat si unelte/echipamente profesionale de lucru.
Corneliu Babtan

Corneliu Babtan

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Multi ani de experienta in Belgia, epoca electricianului semidoct si inganfat a apus. Trebuie sa intelegi ca sistemul de executie postcomunist nu mai este de actualitate, trebuie sa ai capacitatea de a explica beneficiarului ca nu se mai pun doze de derivatie in pereti iar conexiuni cu banda de izolat sunt strict interzise. In doza de aparat a intrerupatorului trebuie adus obligatoriu alimentarea completa, poate se va dori un model tactil sau cu comanda vocala etc Electricianul trebuie sa preia
Eco intensity

Eco intensity

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipa condusa de 2 ingineri autorizati sa ute si sa proiecteze diferite proiecte cu diferite grade de dificultate. -suntem deschisi la solutii noi. -suntem in tema cu iluminatul led modern. -stim sa integram si sa proiectam case smart. -efectuam toata partea de cablaj utilizand utilaje de ultima generatie pentru a reduce timpi de utie. Fiind mult mai eficienti . -noi gandim totul pe plan indelungat ca fiabilitatea sistemelor integrate de noi sa reziste si sa poata fi reinoite
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Cătălin V.
Electrician   08/07/2021

O echipă tânără care lucrează cu plăcere. Au reparat tot ce făcuse greșit o altă echipă. Au realizat fără nicio problemă o lucrare complexă. Recomand pe deplin.

         
Georgiana G.
Electrician   07/07/2021

Profesionist, serios, punctual si foarte maleabil. S-a ocupat de toată partea electrica a unui apartament nou. Servicii de calitate. Sunt foarte mulțumită. Recomand cu incredere.

         
Adriana T.
Electrician   19/06/2021

Sunt foarte mulțumită de lucrare. Este un electrician foarte bun, serios și punctual. Alegerea dansului, din mai multe oferte, s-a bazat pe o soluție simpla și foarte eficienta pe care mi-a explicat-o la telefon, cu care a remediat dealtfel și defectul. Recomand cu căldură. Adriana T.

         
Raluca A.
Electrician   08/06/2021

A venit, a desfacut vechiul ventilator din baie, l-a curatat, l-a montat la loc. A functionat cateva luni bune, dar acum s-a stricat. Era primul ventilator de la baie, cel care l-am gasit montat cand am cumparat duplex-ul, nou nout, de la dezvoltator.

         
Emanuel J.
Electrician   27/04/2021

Foarte prompți, au lucrat rapid și au lăsat curat in urma lor. Cu siguranța voi apela la ei pe viitor.

         
Ioana O.
Electrician   24/04/2021

Au fost foarte prompti, au lucrat bine, atenți, într-un cuvânt profesioniști! Voi apela și altă dată la serviciile dumnealor! Mulțumesc!

         
Florin S.
Electrician   05/04/2021

Foarte profesionist. Recomand. Am avut nevoie de o schimbare de tablou de siguranțe. Răspunsul a fost prompt și concentrat pe nevoile clientului.

         
Liviu P.
Electrician   14/03/2021

Bine pregatit, dotare foarte buna si punctual. Interventie la sistem automatizare poarta. Recomand cu incredere serviciile acestui domn.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit