Top 10 Electricieni În Cluj

Obține 4 Oferte de preț pentru Electrician.

65 Electricieni sunt gata în Cluj.

CERE 4 OFERTE
Xander Electric

Xander Electric

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
INSTALATIA ELECTRICA – SIGURANTA SAU BOMBA CU CEAS? “Las’ ca merge si asa” sau “pe vremea mea nu existau aparaturile astea si n-a murit nimeni” si putem continua, sunt doar cateva dintre miturile de care se lovesc specialistii in instalatii in mod frecvent. Pe ce ar trebi sa punem accent in cazul unei lucrari de instalatii electrice? Pe RESPONSABILITATE – un cuvant extreme de pretios care ar trebui sa fie folosit de ambele parti – beneficiari si prestatori. INSTALATIA ELECTRICA este si
Tudor Maris

Tudor Maris

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Cu o experienta de 4 ani in Londra, obisnuit cu standardele ridicate din Regatul Unit, ut orice fel de lucrari electricie domestice -Defectiuni in instalatia electrică -Defectiuni la tabloul electric -Defectiuni ale aparatelor si corpurilor de iluminat -Montare tablou electric -Montare corpuri de iluminat -Montare prize si intrerupatoare
Marius Marius

Marius Marius

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Execut instalatii electrice noi sau inlocuiesc instalatii vechi, montez sau schimb tablouri electrice, montez prize, intrerupatoare, lampi.
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Sandor Cozmin

Sandor Cozmin

Electrician · Apahida, Cluj
Electrician cu experienta execut instalatii electrice, înlocuiesc sau montez: tablouri electrice, corpuri de iluminat, prize, întrerupătoare etc.Repar instalații vechi.Interventii non-stop.Rog si ofer seriozitate
Razvan Marc

Razvan Marc

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician cu experiență execut lucrări de toate tipurile: -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) - schimbam tablouri vechi cu cele noi. - montari, inlocuiri tablouri electrice - corpuri de iluminat - intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen - prize - modificari instalatii existente - realizez scara iluminata cu banda led
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Costel Manole
Electrician   19/09/2020

SUPER. Un meserias de exceptie atit ca meserie cit si ca om, corect, punctual , modest . Recomand sa apelati la serviciile Electric Smart cu incredere ,meseriasi foarte bine pregatiti.

         
Alex V
Electrician   18/09/2020

Servicii de foarte buna calitate. Punctuali, si cu bun simt. Mi-a placut ca au venit cu idei bune pentru optimizarea lucrarii din punct de vedere functional, estetic si al costului.

         
Ana Maria B
Electrician   12/09/2020

Promptitudine, curtoazie si profesionalism. Lucrarea a fost efectuata rapid si curat. Vom apela cu siguranta din nou la serviciile Electric Smart.

         
Andra Bayer
Electrician   12/09/2020

Servicii exceptionale, un om extraordinar si un foarte bun profesionist, cu multa experienta atat pe partea electrica cat si in alte aspecte legate de constructii si renovari. Voi folosi cu siguranta si pe viitor serviciile domnului Nistor !

         
Emil M
Electrician   09/09/2020

Oameni serioși, civilizați, profesioniști. Ne-au făcut verificarea instalației electrice, au montat lustrele și întrerupătoarele. Recomand cu încredere!

         
Iulian Sirbu
Electrician   24/08/2020

Un meserias okay, si-a facut treaba in timp util si a venit cu solutii. Un tip cu care iti doresti sa lucrezi. Raport calitate pret okay.

         
Nicoleta Sturzu
Electrician   24/08/2020

Lucrarea s-a desfasurat conform cerintelor noastre, in timpul cerut de noi. Nu am intampinat probleme, totul a fost okay.

         
Adrian Buzatu
Electrician   14/08/2020

Verificarea + repararea panoului vechi si schimbarea lui cu un panou electric nou. Timpul de asteptare a fost foarte scurt. A fost verificat si reparat panoul vechi pentru a mai functiona pana vine comanda panoului nou. Panoul nou a venit in 2 zile lucratoare si a fost schimbat in cateva ore. Ca bonus, a fost reparata si o priza care avea probleme + verificarea a mai multe prize din casa.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit