Top 10 Electricieni În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

87 Electricieni sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Frim David

Frim David

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
10 ani de experiența in instalații electrice și automatizări.Cunoștințe vaste in smart home și soluții profesionale de iluminat.
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
CISPA DOMO -ELECTRIC

CISPA DOMO -ELECTRIC

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice la preturi ATRACTIVE in judetul Cluj ( facem deplasari in Baciu, Floresti Apahida etc) -Autorizat si in Bransamente. Va rugam pentru orice detalii sa ne sunati la : 0722 713 181 Sau 0770 701 354
Razvan Marc

Razvan Marc

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician cu experiență execut lucrări de toate tipurile: -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) - schimbam tablouri vechi cu cele noi. - montari, inlocuiri tablouri electrice - corpuri de iluminat - intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen - prize - modificari instalatii existente - realizez scara iluminata cu banda led
Alin-Mircea Eller

Alin-Mircea Eller

Electrician · Apahida, Cluj
Electricieni particulari efectuam instalații electrice pentru Apartamente, Garsoniere, Case etc. Instalez tablouri electrice, spoturi, prize. Rezolv diverse probleme in Cluj-Napoca si împrejurimi. Prețuri decente. Autorizat ANR.
Sandor Cozmin

Sandor Cozmin

Electrician · Apahida, Cluj
Electrician cu experienta execut instalatii electrice, înlocuiesc sau montez: tablouri electrice, corpuri de iluminat, prize, întrerupătoare etc.Repar instalații vechi.Interventii non-stop.Rog si ofer seriozitate
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mariana I.
Electrician   23/02/2021

Incantata de serviciul prompt si responsabil de care am beneficiat, desi lucrarile n-au fost usoare. Dl Marian a dat dovada de inalt profesonalism, seriozitate, intelegere si respect pentru lucrul bine facut. Il recomand oricui doreste o lucrare prompta si de calitate.

         
Alina S.
Electrician   22/02/2021

Foarte prompt si profesionist. Am avut nevoie de ajutor la montarea unei lustre, am primit oferta la cateva ore distanta dupa ce am plasat cererea si in cateva zile am programat montajul. Totul a decurs foarte bine.

         
Denisa B.
Electrician   12/02/2021

Am fost foarte mulțumită de domnul Munteanu Costel , un om de cuvânt . Am intampinat o problema neașteptată datorita celor care au fabricat lustra

         
Matei C.
Electrician   08/02/2021

Sunt surprins de modul curat si atent in care lucreaza . A verificat instalația electrică cap- coada si a remediat problema. Pretul a fost foarte ok. Recomand cu incredere !

         
Razvan S.
Electrician   01/02/2021

Seriozitate si profesionalism de la primul contact pana la sfarsitul lucrarii. A lucrat cu mare atentie pentru detalii, Recomand!

         
Daniela N.
Electrician   01/01/2021

Bună seara. Astăzi și în zi de Sărbătoare, am solicitat un electrian, pe Homerun... à venit D nul Gelu Chetraru.. Un om cu o experiență desăvârșita în domeniu și o răbdare rar întâlnită... A montat 2 corpuri de iluminat, candelabru, care solicitau multă măiestrie.aplice în baie și bucătărie, veioze. . Îl recomand cu toată încrederea.. Un Om.. Jos Pălăria.. Mulțumim. Sărbători fericite!!, 🎉🎉🎉🎄🎄🎄

         
Speranta V.
Electrician   21/12/2020

Desi au fost probleme cu instalatia, electricianul a reusit cu usurinta sa le rezolve, Suplimentar ne-a facut o evaluarea instalatiei si ne-a anuntat ce probleme pot aparea pe viitor. Foarte multumiti de lucrare!

         
Andra S.
Electrician   02/12/2020

Foarte multumita, extrem de serios, colaboreaza foarte bine cu clientul, intelege nevoile si apoi se apuca de munca, nu face de capul lui.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit