Top 10 Electricieni În Cluj

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

93 Electricieni sunt gata în Cluj.

CERE 3 OFERTE
Radu Bogdan  Muresan

Radu Bogdan Muresan

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul electricelor, ofer servicii pentru: - instalații electrice - internet - televiziune - telefonie. Ma adresez și oamenilor mai pretențioși.
Frim David

Frim David

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
10 ani de experiența in instalații electrice și automatizări.Cunoștințe vaste in smart home și soluții profesionale de iluminat.
Adelin Dulf

Adelin Dulf

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician ut - remediere defect instalatii electrice - montare tablouri electrice - montaj lustre, candelabre, prize - inlocuit sigurante tablou - utie instalatie electrica apartamente, case, vile - utie impantare case - extindere instalatii electrice existente - instalare masina spalat vase, cuptor electric
CISPA DOMO -ELECTRIC

CISPA DOMO -ELECTRIC

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice la preturi ATRACTIVE in judetul Cluj ( facem deplasari in Baciu, Floresti Apahida etc) -Autorizat si in Bransamente. Va rugam pentru orice detalii sa ne sunati la : 0722 713 181 Sau 0770 701 354
Razvan Marc

Razvan Marc

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Electrician cu experiență execut lucrări de toate tipurile: -Instalatii electrice (Case, Vile, Apartamente) -Circuite electrice independente: (masina de spalat, plita, cuptor, etc) - schimbam tablouri vechi cu cele noi. - montari, inlocuiri tablouri electrice - corpuri de iluminat - intrerupatoare mecanice si interupatoare pe touchscreen - prize - modificari instalatii existente - realizez scara iluminata cu banda led
Dorin Vraja

Dorin Vraja

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Firma de specialitate care pune la dispozitia clientulului personal calificat si unelte/echipamente profesionale de lucru.
Corneliu Babtan

Corneliu Babtan

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Multi ani de experienta in Belgia, epoca electricianului semidoct si inganfat a apus. Trebuie sa intelegi ca sistemul de executie postcomunist nu mai este de actualitate, trebuie sa ai capacitatea de a explica beneficiarului ca nu se mai pun doze de derivatie in pereti iar conexiuni cu banda de izolat sunt strict interzise. In doza de aparat a intrerupatorului trebuie adus obligatoriu alimentarea completa, poate se va dori un model tactil sau cu comanda vocala etc Electricianul trebuie sa preia
Eco intensity

Eco intensity

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Suntem o echipa condusa de 2 ingineri autorizati sa ute si sa proiecteze diferite proiecte cu diferite grade de dificultate. -suntem deschisi la solutii noi. -suntem in tema cu iluminatul led modern. -stim sa integram si sa proiectam case smart. -efectuam toata partea de cablaj utilizand utilaje de ultima generatie pentru a reduce timpi de utie. Fiind mult mai eficienti . -noi gandim totul pe plan indelungat ca fiabilitatea sistemelor integrate de noi sa reziste si sa poata fi reinoite
Micropro Conect Srl

Micropro Conect Srl

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Prestam servicii de interventie in cazul aparitiei unui defect de natura electrica, Tablouri electrice de distributie si automatizare Reparam, renovam, montam si demontam tablouri electrice cu sigurante automate; fuzibile, intrerupatoare, plafoniere, aplici, lustre, benzi led, RGB, prize orice tine de instalatii electrice la un pret bun negociabil. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii electrice complete de la cele mai uzuale până la cele mai complexe.
S.c Crisan Instal S.r.l

S.c Crisan Instal S.r.l

Electrician · Cluj-Napoca, Cluj
Crișan Instal,firma de instalatii electrice executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru persoane fizice si juridice. Instalatii de alimentare a diversilor consumatori Instalatii de iluminat si prize Montaj aparataje si corpuri electrice Instalatii electrice de incalzire in pardoseala Automatizari Etc. Calitate garantata. Tel: /
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mihnea A.
Electrician   14/04/2021

Toata stima pentru domnul Zorila. Punctual , serios , corect la bani si lucrarea executata cu simt de raspundere. Multumesc !

         
Claudia M.
Electrician   05/04/2021

Un domn foarte de treaba. Punctual , serios ,de incredere. Bun profesionist . Are in dotare toate sculele pentru a rezolva orice problema. Recomand cu drag. Foarte multumita de prestatie.

         
Florin S.
Electrician   05/04/2021

Foarte profesionist. Recomand. Am avut nevoie de o schimbare de tablou de siguranțe. Răspunsul a fost prompt și concentrat pe nevoile clientului.

         
Tatiana D.
Electrician   28/03/2021

Recomand si o sa mai apelez cand am nevoie de un electrician bun. Este foarte punctual si atent la detalii, mi-a si reparat una din lustrele comandate deoarece a venit defecta.

         
Dan P.
Electrician   13/03/2021

Alex este un profesionist. Am primit raspunsuri profesioniste si clare pentru toate intrebarile pe care le-am avut. A avut rabdare sa-mi explice toate chestiile care nu imi erau clare. Recomand cu incredere!

         
Daniel V.
Electrician   02/03/2021

Am avut o experienta foarte placuta să lucrez cu Marius.Lucrarea a fost facuta in timpul agreat fara costuri suplimentare,Am apreciat la el punctualitatea si calitatea precum si pretulrile decente pe care le practica.Il recomand cu incredere si la siguranta voi mai apela la serviciile lui pe viitor.

         
Alina S.
Electrician   22/02/2021

Foarte prompt si profesionist. Am avut nevoie de ajutor la montarea unei lustre, am primit oferta la cateva ore distanta dupa ce am plasat cererea si in cateva zile am programat montajul. Totul a decurs foarte bine.

         
Alberto P.
Electrician   07/02/2021

Am fost foarte multumit de servicii ,foarte serios,m-a ajutat si cu achiziționarea materialelor,merită un 10 plus. Jos pălăria!

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit