Top 10 Firme de Instalații Electrice În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

102 Firme de Instalații Electrice sunt gata în Timiș.

CERE 3 OFERTE
SERTIM ELECTRIC S.R.L.

SERTIM ELECTRIC S.R.L.

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
SERTIM ELECTRIC S.R.L. ofera urmatoarele servicii si produse electrice pentru constructii rezidentiale, nerezidentiale, comerciale si industriale, inclusiv constructiile cu destinatie speciala: • Instalatii electrice; • Sisteme automate de compensare a energiei reactive; • Tablouri electrice de distributie; • Realizarea si executia de tablouri electrice; • Solutii electrice complete pentru echiparea halelor industriale; • Incalzire electrica in pardoseala; • Incalzire radianta; • Incalzire pri
Smart Home

Smart Home

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Smart Home - societate autorizata pentru executia instalatiilor electrice, sisteme detectie incendiu si sisteme antiefractie, supraveghere video. Daca iti doresti calitate si siguranta noi suntem alegerea potrivita.
Electricianu Vesel SRL

Electricianu Vesel SRL

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Salut, Realizam instalatii electrice, retele interne de date sau telefonie, instalatii de panouri solare, toate de inalta calitate. Oferim garantie 24 luni pe lucrarile efectuate. Experienta de peste 15 ani in strainatate si gama Hilti de sculele profesionale ne ajuta sa ne respectam termenele fixate.
Rgi Electrowire S.R.L

Rgi Electrowire S.R.L

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Suntem o echipa tanara,dornica de noi provocari,cu o experienta de 6 ani in executia instalatiilor electrice si asiguram calitate si siguranta in lucrarile executate.
Bellaria

Bellaria

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Executam instalații electrice precum și intervenții in regim de urgentă ,raport calitate preț excepțional .
Nicolae Olarean

Nicolae Olarean

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Buna ziua mă numesc Nicolae și sunt electrician e-fectuez instalate electrice la case și in-locuesc tablouri electrice și re-mediez defectiunele electrice casnice.execut cu prefesonim și calitate rog seriozitate nr.de mobil 0771629404 va mulțumesc de în talegere.
SMART ELKISS

SMART ELKISS

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Punem accent pe calitate nu pe cantitate. Echipa noastra este formata din: - Inginer electonist - Electrician - Necalificat Avem scule profesionale pentru a lucra profesional. (Ex: in cazul unei lucrari in care cablurile vor fi asezate sub tencuiala sau in caramida folosim masina de caneluri pentru a taia exact cat trebuie pentru cablu, nu spargem tot peretele). Lucrarea este predata la timp si un alt punct forte al nostru pe langa profesionalism este seriozitatea.
Calin Cristian

Calin Cristian

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Profesionist in instalatii electrice.Interventii,reparatii,extindere sau executie de la zero.Instalatii de televiziune prin satelit.Sisteme de supraveghere video,cu vizualizare din orice loc prin internet pe telefon.Instalatii Smart cu pornire sau oprire a diverselor aparate din casa prin internet de pe telefon.Ofer calitate la un pret accesibil tuturor.
Daniel Cesea

Daniel Cesea

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Lucrez cu profesionalism și sunt un om de cuvânt. Efectueaz instalații electrice orice grad de complexitate.
Liviu Ionut

Liviu Ionut

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Echipa de ingineri electricieni realizam instalatii electrice ( nu conteaza complexitatea ) schimbare tablouri, sigurante, aparataj si tot ce tine de instalatii electrice.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Teodor S.
Instalații Electrice   06/07/2021

Domnul Marian Cosma a lucrat excelent, ca la carte. Sigur voi mai apela la dânsul și cu alte ocazii. Mulțumesc.

         
Ildiko K.
Instalații Electrice   04/07/2021

Foarte multumita de lucrarea executata de Dl electrician Arcadie Molnar. Pret bun,calitate ireprosabila, timp de executie scurt. Recomand cu incredere.

         
Ramona I.
Instalații Electrice   22/05/2021

Un adevărat profesionist și un om de o calitate ireproșabila! Oferă soluții la orice “problema”. Cu siguranța vom apela doar la domnul Florin de acum înainte !

         
Nicoleta M.
Instalații Electrice   22/05/2021

Profesionist, corect, uman. Lucru bine făcut, responsabil și la termenul stabilit. Mulțumesc mult și mă bucur pt.că încă sunt profesioniști și oameni printre noi.

         
Vladut C.
Instalații Electrice   12/04/2021

Am apelat la serviciile domnului Pricop c.Daniel si sunt foarte multumit in raportul pret calitate.Il recomand cu placere si la alte peroane care v.or sa colaboreze cu dumnelui.

         
David B.
Instalații Electrice   26/03/2021

Sunt foarte multumit de serviciile lui Bogdan! Mi-a placut mult faptul ca nu ia mai multe lucrari in paralel si este punctual! Nu au aparut "alte costuri" fata de cele discutate si a avut grija sa calculeze bine materialele necesare. Apreciez si curatenia lasata dupa lucrare!

         
Claudia B.
Instalații Electrice   23/03/2021

Recomand din tot sufletul acest om. Foarte serios , punctual si bun profesionist. Voi mai apela la dansul . Nota 10+

         
Cristian B.
Instalații Electrice   07/03/2021

O echipa tanara, ambitioasa, echipata de ultima generatie si cu multa experienta . Atentie! Am evoluat si nu toti electricieni tin pasul. Recomand!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit