Top 10 Profesionişti în Instalatii Electrice În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Instalații Electrice.

99 Profesionişti în Instalatii Electrice sunt gata în Timiș.

CERE 3 OFERTE
Sebastian Stanciu

Sebastian Stanciu

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Electrician autorizat cu experienta in utarea lucrărilor electrice atât civile cat si industriale . ( H.V.A.C. , B.M.S. Automatizari )
SERTIM ELECTRIC S.R.L.

SERTIM ELECTRIC S.R.L.

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
SERTIM ELECTRIC S.R.L. ofera urmatoarele servicii si produse electrice pentru constructii rezidentiale, nerezidentiale, comerciale si industriale, inclusiv constructiile cu destinatie speciala: • Instalatii electrice; • Sisteme automate de compensare a energiei reactive; • Tablouri electrice de distributie; • Realizarea si executia de tablouri electrice; • Solutii electrice complete pentru echiparea halelor industriale; • Incalzire electrica in pardoseala; • Incalzire radianta; • Incalzire pri
Rgi Electrowire S.R.L

Rgi Electrowire S.R.L

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Suntem o echipa tanara,dornica de noi provocari,cu o experienta de 6 ani in executia instalatiilor electrice si asiguram calitate si siguranta in lucrarile executate.
Electricianu Vesel SRL

Electricianu Vesel SRL

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Salut, Realizam instalatii electrice, retele interne de date sau telefonie, instalatii de panouri solare, toate de inalta calitate. Oferim garantie 24 luni pe lucrarile efectuate. Experienta de peste 15 ani in strainatate si gama Hilti de sculele profesionale ne ajuta sa ne respectam termenele fixate.
Nicolae Olarean

Nicolae Olarean

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Buna ziua mă numesc Nicolae și sunt electrician e-fectuez instalate electrice la case și in-locuesc tablouri electrice și re-mediez defectiunele electrice casnice.execut cu prefesonim și calitate rog seriozitate nr.de mobil 0771629404 va mulțumesc de în talegere.
SMART ELKISS

SMART ELKISS

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Punem accent pe calitate nu pe cantitate. Echipa noastra este formata din: - Inginer electonist - Electrician - Necalificat Avem scule profesionale pentru a lucra profesional. (Ex: in cazul unei lucrari in care cablurile vor fi asezate sub tencuiala sau in caramida folosim masina de caneluri pentru a taia exact cat trebuie pentru cablu, nu spargem tot peretele). Lucrarea este predata la timp si un alt punct forte al nostru pe langa profesionalism este seriozitatea.
Calin Cristian

Calin Cristian

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Profesionist in instalatii electrice.Interventii,reparatii,extindere sau executie de la zero.Instalatii de televiziune prin satelit.Sisteme de supraveghere video,cu vizualizare din orice loc prin internet pe telefon.Instalatii Smart cu pornire sau oprire a diverselor aparate din casa prin internet de pe telefon.Ofer calitate la un pret accesibil tuturor.
Daniel Cesea

Daniel Cesea

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Lucrez cu profesionalism și sunt un om de cuvânt. Efectueaz instalații electrice orice grad de complexitate.
Liviu Ionut

Liviu Ionut

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Echipa de ingineri electricieni realizam instalatii electrice ( nu conteaza complexitatea ) schimbare tablouri, sigurante, aparataj si tot ce tine de instalatii electrice.
Cucu electric S.R.L.

Cucu electric S.R.L.

Instalații Electrice · Timisoara, Timiș
Dupa cum spune ne ele firmei - firma cucu bani putini si mult de lucru- dar calitatea la standarde europene.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Anamaria C.
Instalații Electrice   26/03/2021

Domnul Sandor a fost foarte punctual. Treaba a fost făcută exemplar și la un preț foarte bun, am fost foarte mulțumită. O să mai apelez la serviciile dansului pe viitor.

         
Adrian H.
Instalații Electrice   21/03/2021

Am avut o problemă cu instalația electrică în casă, ulterior mi-am dat seama că e un pic mai complicat. Era un contact întrerupt pe undeva, iar domnul Elvis a verificat între doze contactul între fiecare fază, un proces foarte meticulos și dificil. La final am făcut inginerie inversă la toată rețeaua din casă. Voi mai apela, cu siguranță! Foarte mulțumit!

         
Stoian I.
Instalații Electrice   19/02/2021

Lucrarea a fost executata conform normelor,incadrata in termenul stabilit!Sunt foarte multumit de lucrarea in sine,recomand cu incredere!

         
Alexandru S.
Instalații Electrice   22/01/2021

Alexandru S. 22. 01. 2021 Am solicitat un electrician pe Homerun și din patru oferte am ales-o pe cea mai realistă în aprecierea sumei finale. Domnii Costel Munteanu, tatăl și Iosif Munteanu, fiul sunt excelenți profesioniști, care pe deasupra știu să explice lucrurile clar și să-ți ofere sugestii atunci când este nevoie. Aprecierile lor s-au dovedit realiste pe tot parcursul lucrării, execuția a fost promptă, elegantă și finalizată la timp. Îi recomand cu tărie!

         
Catana I.
Instalații Electrice   12/01/2021

Foarte prompți, tehnicianul a lucrat foarte îngrijit și a găsit soluția optima de montare. Comunicarea cu departamentul facturare excelenta!Sunteți prima optiune Va mulțumesc!

         
Andrei S.
Instalații Electrice   09/12/2020

Spre deosebire de marea majoritate, Sebastian este foarte prompt si de fiecare data a venit la ora convenita. De asemenea m-a ajutat foarte mult ca a reusit sa vina cu mine sa cumparam impreuna produsele necesare pentru schimbarea instalatiei electrice. Un plus si pentru faptul ca isi vede de treaba, fara pauze inutile, desi l-am invitat la o pauza de cafea. Tarifele sunt corecte, nu pot sa zic ca am avut dubii, spre deosebire de altii electricieni cu care am mai colaborat. Recomand!

         
Aurelian N.
Instalații Electrice   27/11/2020

Lucrarea ce a fost executata denota promptitudine ,experiența ,lucru de buna calitate grija de client .RECOMAND CU SUCCES!!!

         
Alexandru B.
Instalații Electrice   13/11/2020

Sunt foarte multumit de lucrare, foarte prompt, serios si mi-a oferit o solutie alternativa la problema care pana la urma s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Recomand cu caldura!

Servicii Similare
Instalații Electrice după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Instalații Electrice  Înregistrare Pro - Gratuit