Top 10 Electricieni În Timiș

Obține 3 Oferte de preț pentru Electrician.

91 Electricieni sunt gata în Timiș.

CERE 3 OFERTE
Lolosserv Compact

Lolosserv Compact

Electrician · Timisoara, Timiș
Electrician Timișoara/ interventi si reparatii/ montare electrocasnice Aveți nevoie de o mână de ajutor? Apelați la noi pentru pentru servicii electrice ,interventiile se efectuează rapid și fără surprize. NOI SUNTEM SOLUȚIA PENTRU PROBLEMELE DV. Electrician de mentenanta intretinere si interventii: - instalatii electrice la case, apartamente, vile, spatii comerciale, scari de bloc. - inlocuiri a tablourilor electrice vechi cu tablouri noi echipate cu sigurante automate - montaj corpuri ilumina
Independent Smart Home

Independent Smart Home

Electrician · Timisoara, Timiș
Locuinta familiei tale este importanta de aceea echipa noastra Independent Smart Home va ofera un sistem de casa inteligenta cu SUPORT remote si telefonic GRATUIT timp de 10 ANI dupa achizitie. Tot sistemul este dezvoltat si produs de noi astfel asiguram viteza de executie si suport profesional la doar un click sau apel telefonic. In cazul altor sisteme de tip SMART HOME orice eroare sau disconfort creat trebuie sa treaca prin mai multe persoane ca producatorul sa stie de ea si abea ulterior p
Sc A.r.e.a Srl

Sc A.r.e.a Srl

Electrician · Timisoara, Timiș
Dorim sa aducem tehnologia viitorului in casele dumneavoastra prin solutii complete de sisteme de securitate si automatizare ,implementarea de proiecte smart home si integrarea lor intr-un sistem smart intuitiv si usor de utilizat . O echipa profesionala care va sta la dispozitia dvs in orice moment cu informatii ,planuri de proiecte ,implementare si montaj al sistemelor smart home .
SC.Rus Jordan Electric.SRL

SC.Rus Jordan Electric.SRL

Electrician · Timisoara, Timiș
Aceasta firma oferă servici de calitate clienților, seriozitate, timp scurt in realizarea serviciilor noastre și cunoștințe avansate in tehnologia sistemelor:SmartHome,automatizări porți supraveghere video, etc.
Daniel Matei

Daniel Matei

Electrician · Timisoara, Timiș
Execut instalați electrice de a la A la Z proiectare Executare punere in funcțiune înlocuire tablouri vechi cu cele noi ma găsiți la nr Dr tel 0769772767
Elektro Cpa &v Srl

Elektro Cpa &v Srl

Electrician · Timisoara, Timiș
Instalații electrice civile și industriale instalații electrice civile, reparații, modificări la tablouri electrice și instalații electrice aferente caselor, apartamentelor, blocurilor instalații electrice industriale pentru hale, mall-uri și spații comerciale. alimentare cu energie electrică pentru construcțiile noi modificarea sau extinderea instalației electrice existente instalații electrice interioare și exterioare pentru construcții civile și industriale instalații electrice de lega
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Daniel V.
Electrician   02/03/2021

Am avut o experienta foarte placuta să lucrez cu Marius.Lucrarea a fost facuta in timpul agreat fara costuri suplimentare,Am apreciat la el punctualitatea si calitatea precum si pretulrile decente pe care le practica.Il recomand cu incredere si la siguranta voi mai apela la serviciile lui pe viitor.

         
Denisa B.
Electrician   12/02/2021

Am fost foarte mulțumită de domnul Munteanu Costel , un om de cuvânt . Am intampinat o problema neașteptată datorita celor care au fabricat lustra

         
Matei C.
Electrician   08/02/2021

Sunt surprins de modul curat si atent in care lucreaza . A verificat instalația electrică cap- coada si a remediat problema. Pretul a fost foarte ok. Recomand cu incredere !

         
Alberto P.
Electrician   07/02/2021

Am fost foarte multumit de servicii ,foarte serios,m-a ajutat si cu achiziționarea materialelor,merită un 10 plus. Jos pălăria!

         
Andra S.
Electrician   02/12/2020

Foarte multumita, extrem de serios, colaboreaza foarte bine cu clientul, intelege nevoile si apoi se apuca de munca, nu face de capul lui.

         
Corneliu R.
Electrician   21/11/2020

Sunt multumit de serviciile oferite, am sa recomand cunoscutilor, as dori o colaborare pe viitor. Este o persoana serioasa si punctuala.

         
Andreea F.
Electrician   15/11/2020

Dl. electrician a dat dovada de promptitudine si profesionalism. A executat lucrarea conform asteptarilor. Il recomand!

         
Viorel S.
Electrician   24/09/2020

Foarte multumit: Profesionist, punctual, s-a lucrat eficient si in ciuda unor dificultati intalnite pe parcurs, s-au gasit solutii. S-a revenit a doua zi pentru finalizarea lucrarii. Voi mai apela si pe viitor la serviciile dumnealui.

Servicii Similare
Electrician după Oraș
Dacă eşti un profesionist în Electrician  Înregistrare Pro - Gratuit