Oferă Servicii
Reparații Cuptoare Electrice

Obține 4 Oferte de preț pentru Reparații Cuptoare Electrice.

164 Firme Reparații Cuptoare Electrice disponibili.

De ce ar trebui să preferi HomeRun pentru Reparații Cuptoare Electrice?

 • În total 164 Firme Reparații Cuptoare Electrice sunt pregătiți să ofere servicii de cea mai bună calitate.

 • În medie 4,9 puncte de rating vă ajută să alegeți furnizorul de servicii potrivit.

 • Colecția de 5.171 recenzii reale și aprobate va fi utilă pentru decizia dvs.

 • Anul trecut 262 de clienți pentru servicii de Reparații Cuptoare Electrice au avut încredere în HomeRun.

 • Vrem să fim siguri că toți profesioniștii noștri oferă cel mai bun serviciu. Avem grijă ca tu să îți realizezi proiectul în liniște.

Top 40 Firme Reparații Cuptoare Electrice

Calin A. photo

Calin A.

04.01.2024

Reparații Cuptoare Electrice · Sector 1, București

Electrician și technician electronist de supraveghere telecomunicații,fac întreținere instalații electrice casnice,circuite de putere pentru cuptoare electrice sau aer conditionat,instalații noi electrice,sisteme cctv,sisteme catv(televiziunea prin cablu).sistem neîntreruptibil ups,separati...

Vlad V. photo

Vlad V.

12.07.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Sector 6, București

Buna ziua, Ofer si cer seriozitate in serviciile pe care le ofer. Montez electrice(prize,intrerupatoare, lustre/corpuri de iluminat) si electrocasnice (masina de spalat vase/rufe, plita gaz/inductie, cuptor gaz/electric), chiuveta, baterii chiuveta. Montez draperii si perdele. Montez mobilier...

Marius Tabeica T. photo

Marius Tabeica T.

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Timisoara, Timiș

Echipa cu o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor electrice industriale si rezidentiale, realizam proiecte de instalatii electrice si automatizari, prize de pamant naturala sau artificiala.

Sandor M. photo

Sandor M.

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Cluj-Napoca, Cluj

Cu peste cateva zeci de usi montate,de la cele din China la comanda,incercam sa gasim todeauna solutiile de la pereti strambi,goluri de usa inegale. Prioritatea este ca clientul sa fie multumit si sa ne recomande si la alte lucrari. Va multumim anticipat pentru incredere. Adm.M.Sandor

Cristian B. photo

Cristian B.

09.05.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Timisoara, Timiș

Ofer profesionalism, promptitudine si flexibilitate față de timpul liber al clientului. Pentru mai multe detalii astept sa ma contactați.

Radu F. photo

Radu F.

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Sector 4, București

Reparatii electrocasnice, boilere, hidrofoare. Instalări masini de spălat rufe/ vase, cuptoare, plite electrice.Seriozitate, cautam soluții împreună pentru orice situație. Imi plac provocările, mici sau mari. Imi place sa las in urma o lucrare bine făcută, un client mulțumit și un loc de bună...

TotalSmartInstal photo

TotalSmartInstal

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Sector 3, București

Suntem o echipa de electricieni autorizati atat ca persoana cat si ca societate. Executam lucrări de instalații electrice (proiectare & executie) atat in mediul industrial cat si in cel rezidential. Ne caracterizeaza punctualitatea, profesionalismul si dorinta de a avea numai clienti multumiti.

Florentin L. photo

Florentin L.

17.12.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Medgidia, Constanța

ELECTRICIAN exezecut instalații electrice montaj tablouri electrice prize ,lustre ,renovări apartamene și case ,montaj panouri solare.

HodutBusiness photo

HodutBusiness

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Bragadiru, Ilfov

Ne bazăm pe cunoștințele tehnicienilor noștri, care au o vastă experiență în domeniul service electrocasnice și care sunt dispuși să învețe continuu, întrucât societatea asigură service pentru mai mulți producători.

SPR-SERVICE SRL photo

SPR-SERVICE SRL

25.06.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Sfantu Gheorghe, Covasna

Echipele noastre de tehnicieni intuiesc problema din discutia pe care o vor avea cu dumneavoastra la telefon si vor fi pregatiti cu piesele de schimb necesare ca reparatia aparatului sa fie executata la domiciliul dumneavoastra, cat mai profesionist si cat mai rapid, iar dumneavoastra sa scapati de...

Florin B. photo

Florin B.

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Sector 2, București

Seriozitate si profesionalism.Preluare imediata comenzi.Peste 18 ani experienta in domeniul reparatiilor de tip electric si electronic.

Stefan K. photo

Stefan K.

27.11.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Timisoara, Timiș

Electrician si Electronist Automatist cu o experienţă de peste 20 ani în domeniile: Instalati electrice, Tipografice, Industria alimentară, Industria de aoutomotive şi Depanator radio-tv. Specializat în reparare, proiectare şi modernizare de instalati electrice, utilaje industriale, electronică...

Damian P. photo

Damian P.

27.05.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Cluj-Napoca, Cluj

Experienta în domeniu peste 12 ani Garanție pentru piese și manopera Autorizare anre Preturi rezonabile

Andrei T. photo

Andrei T.

18.04.2023

Reparații Cuptoare Electrice · Sector 3, București

Exexutam instalatii electrice implicare 100% pentru realizarea planurilor dumneavoastră 🔌💡⚡👨‍🔧 echipa bine organizata, termen scurt pentru realizarea corecta a lucrarilor . Suna .

Evaluările clienților

Înregistrare Pro - Gratuit

Cum funcționează Reparații Cuptoare Electrice în HomeRun?

Spune-ne De Ce Ai Nevoie

Răspunde la întrebări specifice nevoilor tale și completează solicitarea în doar 2 minute.

Compară Oferte

Primește oferte de la profesioniștii care se potrivesc cel mai bine solicitării tale.

Alege cea mai bună ofertă pentru tine.

Adresează întrebările tale profesioniștilor și vezi evaluările anterioare. Alege cea mai bună ofertă pentru tine!

Montare Masina de Spalat Instalații Electrice Reparații Instalatii Electrice Montare Masina de Spalat Vase Montaj Lustra Instalatie Electrica Casa Verificare Instalatie Electrica Montare Baterie Chiuveta Montaj Tablou Electric Montaj Prize Reparații Electrice Instalații Sanitare Montaj Plita Electrica Montaj Chiuveta Reparații Cuptoare cu Microunde Reparații Electronice Instalator Schimbare Panou Electric Schimbare Tablou Electric Reparatii Casnice Instalare Tablou Electric Igienizare Aer Conditionat Tablou Electric Montaj Cuptor Electric Montaj Hota Electrician Reparații Aspiratoare Montaj Banda Led Montaj WC Montare Boiler Electric Reparatii Mobila Instalatie Gaze Electrician Constructor Proiectare Instalatii Electrice Montaj Centrala pe Gaz Desfundare Chiuveta Instalator Apa Montaj Corpuri de Iluminat Instalații Termice Montaj Televizor pe Perete Reparații Mașini de Spălat Vase Mentenanta Aer Conditionat Montaj Suport TV Montaj Termostat Centrala Montare Perdele pe Sina Montaj Centrala Termica Smart Home Electrician Reparații Aer Conditionat Reparatii Instalatii Sanitare Montaj Mobila Bransament Electric Desfundare Scurgere Reparații Electrocasnice Reparatii Hote Reparații Centrale Termice Instalare Aer Condiționat Racordare Curent Electric Incarcare Freon Aer Conditionat Montaj Calorifere Desfundare WC Montaj Cabina Dus Renovări Interioare Renovare Baie Zugrăveli Interioare Reparații Mașini de Spălat Montaj Parchet Montaj Aer Condiționat Reparații Frigidere

Întrebări frecvente

 • 1- Trebuie să plătesc pentru a face o cerere pe site-ul HomeRun?

  Crearea unei cereri de servicii, primirea de oferte și contactarea profesioniștilor sunt complet gratuite pe HomeRun.

 • 2- Cât durează să primesc ofertele?

  De obicei, profesioniștii pot vizualiza cererea în câteva ore, până la 3 zile. Între timp, ne propunem să venim cu cele mai bune oferte. Acestea vor fi transmite prin e-mail și SMS. După ce ai primit notificarea „Ofertă de preț primită”, te poți conecta la sistem, poți consulta ofertele și apoi să o selectezi pe cea care o consideri cea mai bună pentru tine.

 • 3- Cum funcționează competiția de oferte HomeRun?

  HomeRun îți oferă posibilitatea de a primi oferte de la mai mulți profesioniști, ceea ce te ajută să nu depinzi de un singur furnizor de servicii. Primind mai multe oferte competitive, vei avea mai multe opțiuni și prețuri rezonabile.

 • 4- Evaluările clienților pe HomeRun sunt reale?

  Toate evaluările pe care le vezi în profilul unui profesionist sunt reale și verificate. Ne asigurăm că toate aceste lucrări sunt terminate și că recenziile sunt reale.

 • 5- Cât costă serviciul de Reparații Cuptoare Electrice la HomeRun?

  Prețurile pentru serviciul de Reparații Cuptoare Electrice la HomeRun variază între 100 Lei și 200 Lei în funcție de detaliile lucrării.

Înregistrare Pro - Gratuit