Obține 4 Oferte de preț pentru Instalații Termice.

205 Instalatori Termice sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatori Termice

Dobian Therm Instal

Dobian Therm Instal

Instalatii Sanitare si Instalatii termice Deplasare si in Bucuresti si Ilfov Daca aveti nevoie de instalarea centralei termice pe care ati achizitionat-o, va stam la dispozitie cu cele mai prompte si profesionale servicii. Oferim garantie,ISCIR si PIF pentru toate lucrarile efectuate de catre instalatorii nostri care sunt calificati pentru a va ajuta cu servicii de calitate, si montajul corespunzator tipurilor de centrale termice:Ariston,Viesmann,Vaillant etc Executam spalare chimica pentru
Anvex Romania

Anvex Romania

Echipa de instalatori Anvex asigură montajul cu echipamente profesioniste a sistemelor de incălzire a locuințelor individuale, dar și a spațiilor comerciale de dimensiuni mari. Montajul centralelor termice și a instalațiilor incluse in lucrare sunt asigurate de o echipa profesionista cu o experiență îndelungată în instalarea echipamentelor de incălzire. Contact: 0727850056 | www.anvex.ro
Ayodesign Concept S.r.l

Ayodesign Concept S.r.l

Servicii de calitate si inalt profesionalism. Suntem aici pentru Dumneavoastra, si va consiliem in alegerea si punerea in practica a solutiei corecte si complete, adaptata cerintelor si preferintelor exprimate.
Copper Install

Copper Install

Servicii instalații termice: - realizarea unui plan alături de client - realizarea circuitului pentru alimentarea cu apă - montarea obiectelor termice(calorifere, robineți, panouri de distribuție, centrale) Servicii instalații sanitare: - realizarea unui plan stabilit alături de client - realizarea sistemului de alimentare cu apă - montare și testarea obiectelor sanitare(lavoar, vas wc, dus, cadă, bideu) Servicii Instalații electrice: - realizarea unui plan alături de client - realizarea cir
Hlenski Team Instalatii-thermo Timis S.r.l

Hlenski Team Instalatii-thermo Timis S.r.l

Activitate principala: 4322 lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Calitatea si termenul scurt de executie sunt imbinarea perfecta a descrierii companiei.
Rotherm Grup

Rotherm Grup

Societate cu experinta de peste 20 de ani in domeniu, realizam instalatii termice, sanitare, de ventilatie, climatizare si gaze. Echipa noastra de profesionisti asteapta sa vina in intimpinarea cerintelor Dvs.
Duțu Stefan Onciu

Duțu Stefan Onciu

Rapid și eficient în diagnosticare și rezolvarea problemelor apărute în dom instalațiilor termice si sanitare și gaze
Stamate Instal Primordial Construct Srl

Stamate Instal Primordial Construct Srl

Prin experienta acumulata pe parcursul anilor, suntem siguri ca ne putem ridica la cele mai exigente pretentii din partea clientilor nostri Va furnizam servicii sanitare rapide, eficiente si de încredere. Va putem ajuta la rezolvarea si consilierea cu privire la o gama larga de aspecte sanitare comune si mai complexe, incluzând: - Scurgeri de apă - conducte sparte, crapate, inghetate sau scurgeri din rezervoare, robineti defecti, scurgeri din boilere; - Blocaje ale canalelor de scurgere, ch
Gabi Moldovan

Gabi Moldovan

Sunt inginer in instalatii electrice atestat anre II A+B, termice, sanitare si climatizare. Execut lucrari in orice domeniu indicat mai sus. Ofer calitate si lucru bine facut.
OMY INSTAL

OMY INSTAL

Prin noi beneficiați de personal calificat pentru fiecare tip de instalatii termice, sanitare, climatizare, ventilatie si electrice.
Mircea Pustan

Mircea Pustan

Instalator autorizat cu experienta execut toata gama de instalatii termice,sanitare si gaz pt case,vile si apartamente.Ofer promptitudine,calitate,garantie lucrari de referinta.Pret neg.Urgente.
Nexoinstal

Nexoinstal

Nexoinstal are peste 50 de angajati. Iti returnam banii daca nu esti multumit. Indiferent de problemele tale, avem prea multi specialisti, deci nu putem fi depasiti de probleme.
Sc Codevex Tech Srl

Sc Codevex Tech Srl

Compania CodevexTech este certificata ISO 9001, 14001 si 18001, ceea ce inseamna implementarea in cadrul organizatiei noastre a sistemului integrat de management in ceea ce priveste calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca. Ca si obiect de activitate desfasuram activitati de montaj, intretinere, mentenanta, reparatii in domeniul instalatiilor termice si sanitare, fiind autorizati ISCIR pe patru nivele de prescriptii tehnice. Ca si parteneri in acest moment avem contracte de colab
Moraru Paul Nicolae

Moraru Paul Nicolae

Pentru montaj ac conditionat toate tipurile de ac service. Mentenanță încărcări freon .reparati.Si cum va spun pentru ca vara sa treacă mai usor contactati ma
Dorel Craciun

Dorel Craciun

Imi place ceea ce fac .munca pe care o prestez este de calitate .Materialele pe care le le recomand sint de calitate .
Aurel Gheorghe

Aurel Gheorghe

Lucrez in domeniul instalațiilor sanitare,gaze,termice si electrice din anul 2006 la firma SC AUMIR MIXT SRL.Am absolvit cursurile de instalator sanitar,gaze,termice si electrice la academia ROMSTAL avand si diplome de calificare pentru aceste meserii.
Ion ana maria instal

Ion ana maria instal

Efectuam lucrari interioare si exterioare,canalizari,scurgeri blocuri,vile,cat si sanitare,termice,incalzire pardoseala,centrale apartamen,cazane pe lemn solid,si pelete,instalatii complexe rece si cald HVAC,celler,pompe caldura aer aer sau apa apa,cu put forat.
ProConfort

ProConfort

Va oferim servicii complete de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie. Pentru a acoperi necesitatile clientilor, asiguram servicii adiacente, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor etc.
Walixmar Instal

Walixmar Instal

Societatea noastră autorizata ANRE si Distrigaz, oferă servicii complete de proiectare, execuție si verificare tehnica periodica (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani),montare sisteme de siguranța împotriva scăpărilor de gaze (electrovana + detector) la instalațiile de gaze naturale in București, Ilfov, Giurgiu si Dâmbovița pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuințe, Asociații de Proprietari/Locatari, spatii comerciale, instituții etc. ).
Atina Instalatii

Atina Instalatii

Compania noastră derulează activități de proiectare, montaj sau intervenții urgente in domenii precum instalații gaze naturale, instalații termice si sanitare, fiind autorizați ISCIR si ANRE, având in spate un portofoliu semnificativ de clienți. Date fiind fluctuațiile de preț înregistrate pe piața livrărilor de gaze, dar si contextul geopolitic actual, am încercat sa ne pliem serviciile pe nevoia stricta a fiecărui client, prin oferirea unor servicii de calitate superioara.
Mesterul Casei Mele

Mesterul Casei Mele

Suntem o echipa de instalatori autorizați in București si Ilfov cu experiență de peste 10 ani in domeniul instalațiilor. Serviciile noastre sunt dimensionarea, proiectarea, montajul si repararea instalațiilor sanitare, termice. Tehnicienii noștri sunt calificați si au experiența necesara pentru a executa lucrări complexe. Fie ca este vorba de instalații sanitare sau instalații termice, montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

Firma noastră executa construcții case la roșu sau la cheie cu materialul nostru sau al clientului, proiectare rezistenta si proiectare 3D, termosisteme complete, mansardări, renovări complete, demolări interioare, exterioare, instalații electrice, sanitare, parchet, gresie, faianța, acoperișuri. folosim materiale de calitate la preturi f bune. oferim seriozitate, calitate si promtitudine.
Grand Gaz

Grand Gaz

Serviciile pe care le practicam se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice, juridice, companii de stat, dezvoltatori imobiliari, asociatii de locatari / proprietari, care doresc sa amenajeze, modernizeze sau asigure constructiile, acestia beneficiind de calitatea, promptitudinea si nu in ultimul rand de preturile rezonabile pe care le practicam.
Instalatori Rapizi

Instalatori Rapizi

Instalatori termici-sanitari non-stop! Execut instalații termice si sanitare non-stop; montaje :obiecte sanitare si termice (centrale termice; calorifere; bideuri; panouri solare; fose septice; aspersoare) intervenții, reparații si desfundări generale. Branșamente apa/canalizare si lucram si cu asociațiile de proprietari sau locatarii.
D.Pelin

D.Pelin

Instalator autorizat cu experiență montez centrale termice pe gaz sau lemne, panouri solare, boilere, instanturi, aparate de aer condiționat, instalații de încălzire in pardoseala, obiecte sanitare, aragaze, mașini de spălat etc. EXECUT ORICE TIP DE INSTALATIE TERMICA SI SANITARA LA CEREREA CLIENTULUI.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Mircea-iulian C.
Instalații Termice   06/04/2021

Profesionist desăvârșit, punctual, mi-a explicat cât mai detaliat ce am de făcut pentru a îmbunătăți sistemul de încălzire din casa. Rămâne cu siguranță în agenda mea pentru viitoare proiecte și ii mulțumesc pe aceasta cale pentru vizita la apartament și lucrarea efectuata.

         
Eniko F.
Instalații Termice   26/01/2021

Foarte multumita! Pe domnul Mihai l-am contactat pentru reparatie calorifer si montaj termostat pentru centrala. A fost foarte prompt, a venit in aceeasi zi in care am sunat si mai important a facut munca de calitate si foarte rapida. Recomand!

         
Dorina D.
Instalații Termice   08/04/2020

Rapid, eficient, de calitate. Am cautat azi, in jumatate de ora m-a contactat cineva, care nu doar ca a executat serviciul, dar mi-a achizionat si bunurile necesare. Nici nu ma asteptam. Felicitari si multumiri. Succes in continuare. Cand ajung in Constanta, aduc o tuica din Ardeal. Multumesc si la mai mare! Profesionisti de mare clasa! Dorina Dan

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalații Termice  Înregistrare Pro - Gratuit