Top 25 Instalatii Termice | Home Run

Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Termice.

231 profesionişti în Instalatii Termice sunt gata să îţi trimită oferte.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatii Termice

Sc Codevex Tech Srl

Sc Codevex Tech Srl

Compania CodevexTech este certificata ISO 9001, 14001 si 18001, ceea ce inseamna implementarea in cadrul organizatiei noastre a sistemului integrat de management in ceea ce priveste calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca. Ca si obiect de activitate desfasuram activitati de montaj, intretinere, mentenanta, reparatii in domeniul instalatiilor termice si sanitare, fiind autorizati ISCIR pe patru nivele de prescriptii tehnice. Ca si parteneri in acest moment avem contracte de colab
Walixmar Instal

Walixmar Instal

Societatea noastră autorizata ANRE si Distrigaz, oferă servicii complete de proiectare, execuție si verificare tehnica periodica (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani),montare sisteme de siguranța împotriva scăpărilor de gaze (electrovana + detector) la instalațiile de gaze naturale in București, Ilfov, Giurgiu si Dâmbovița pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuințe, Asociații de Proprietari/Locatari, spatii comerciale, instituții etc. ).
ProConfort

ProConfort

Va oferim servicii complete de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie. Pentru a acoperi necesitatile clientilor, asiguram servicii adiacente, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor etc.
Atina Instalatii

Atina Instalatii

Compania noastră derulează activități de proiectare, montaj sau intervenții urgente in domenii precum instalații gaze naturale, instalații termice si sanitare, fiind autorizați ISCIR si ANRE, având in spate un portofoliu semnificativ de clienți. Date fiind fluctuațiile de preț înregistrate pe piața livrărilor de gaze, dar si contextul geopolitic actual, am încercat sa ne pliem serviciile pe nevoia stricta a fiecărui client, prin oferirea unor servicii de calitate superioara.
Mesterul Casei Mele

Mesterul Casei Mele

Suntem o echipa de instalatori autorizați in București si Ilfov cu experiență de peste 10 ani in domeniul instalațiilor. Serviciile noastre sunt dimensionarea, proiectarea, montajul si repararea instalațiilor sanitare, termice. Tehnicienii noștri sunt calificați si au experiența necesara pentru a executa lucrări complexe. Fie ca este vorba de instalații sanitare sau instalații termice, montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

Firma noastră executa construcții case la roșu sau la cheie cu materialul nostru sau al clientului, proiectare rezistenta si proiectare 3D, termosisteme complete, mansardări, renovări complete, demolări interioare, exterioare, instalații electrice, sanitare, parchet, gresie, faianța, acoperișuri. folosim materiale de calitate la preturi f bune. oferim seriozitate, calitate si promtitudine.
Grand Gaz

Grand Gaz

Serviciile pe care le practicam se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice, juridice, companii de stat, dezvoltatori imobiliari, asociatii de locatari / proprietari, care doresc sa amenajeze, modernizeze sau asigure constructiile, acestia beneficiind de calitatea, promptitudinea si nu in ultimul rand de preturile rezonabile pe care le practicam.
Instalatori Rapizi

Instalatori Rapizi

Instalatori termici-sanitari non-stop! Execut instalații termice si sanitare non-stop; montaje :obiecte sanitare si termice (centrale termice; calorifere; bideuri; panouri solare; fose septice; aspersoare) intervenții, reparații si desfundări generale. Branșamente apa/canalizare si lucram si cu asociațiile de proprietari sau locatarii.
Ciobanu Ioan

Ciobanu Ioan

Instalator de gaze si încălziri centrale, asigur mentenanța pentru toate tipurile de centrale si instalații sanitare , la cele mai mici preturi. In baza unui contract de mentenanța , beneficiați de orice reparație in mod gratuit si de verificările periodice ale instalațiilor pe care le dețineți.
Aero Clim Vid

Aero Clim Vid

Compania noastră are ca obiect de activitate lucrările de instalații sanitare, încălzire, ventilație și aer condiționat și se ocupă atât cu comercializarea sistemelor de aer condiționat, încălzire și ventilație, pentru locuințe și spații industriale, mentenanța acestora și asigurarea garanției.
SC Priceputul Instalatii SRL

SC Priceputul Instalatii SRL

Fie ca este vorba de remedierea instalații sanitare ,instalații termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Materialele folosite de noi sunt de calitate superioara, acordam garanție mare (2-5 ani) la toate lucrările efectuate. Suntem disponibili non-stop.
D.Pelin

D.Pelin

Instalator autorizat cu experiență montez centrale termice pe gaz sau lemne, panouri solare, boilere, instanturi, aparate de aer condiționat, instalații de încălzire in pardoseala, obiecte sanitare, aragaze, mașini de spălat etc. EXECUT ORICE TIP DE INSTALATIE TERMICA SI SANITARA LA CEREREA CLIENTULUI.
2Minstal

2Minstal

Avand un istoric bogat pe piata, in prezent compania poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor de gaze si ale instalatiilor termice, dispunand de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice. Dispunem de 7 echipe mobile care pot ajunge in termen de 3 ore oriunde in Bucuresti.
Mesterul Casei

Mesterul Casei

"Ai probleme cu instalația termica sau instalația sanitara?  Vrei sa faci o lucrare la instalația electrica sau sa instalezi un aer condiționat?  Sau poate doar ai nevoie de cineva sa monteze aragazul nou cumpărat? Cauți o firma certificata si atestata ANRE electric si gaz.
Master Gaz

Master Gaz

Misiunea noastra se rezuma la serviciile oferite care sunt menite sa aduca satisfactie si pentru asta ne dedicam zi de zi calitatii lucrarilor adaptate mereu la necesitatile clientilor nostrii. Ne dorim sa consolidam relatii profitabile bazate pe incredere, respect, promtitudine.
Instalatii Gaze-Termice

Instalatii Gaze-Termice

Firma autorizata ISCIR pentru lucrări instalații termice: instalare si montaj centrala termica si radiatoare, verificare si revizie periodica autorizate ISCIR centrale termice, in București si Județul Ilfov. Asiguram materiale cupru si PPR la preturi competitive. Apelați acum!
Codevex

Codevex

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a ofertei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si colaborarea ulterioara cu societatea noastra.
SC OK INCON SRL

SC OK INCON SRL

Timp de 3 ani am realizat contracte de amploare precum termoizolari blocuri, constructii cladiri de suprafete mari, refacere instalatie termica de debit mare dar si lucrari de mica anvergura precum finisajea interioara/exterioara a unor case, consolidare generala.
Gherghiceanu

Gherghiceanu

Echipa profesionista,tanara dinamica,deschisa si temeinic pregatita in domeniul instalatiilor, va sta la dispozitie pentru a va pune in practica cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare.
Global Real Trade

Global Real Trade

Montaj si reparatii hidrofoare, sisteme de ridicare a presiuni apei, automatizari, instalare hidrofor electronic, presostat electronic, montat componente si accesorii hidrofor, vas expansiune, rezervor si membrana hidrofor, pompa hidrofor cu ejector.
Help Instal

Help Instal

Suntem una dintre firmele de instalatii din Bucuresti, care demonstreaza ca exista si instalatori pe care sa te poti bizui ca, dupa ce au terminat o lucrare, nu te asteapta potopul sau cine stie ce pagube datorate neglijentei si iresponsabilitatii.
AS Instal

AS Instal

Oferind pachete de lucrări compuse din servicii de proiectare, execuție, montaj si mentenanța, suntem alegerea fireasca a oricărui client dornic sa beneficieze de cele mai bune produse si servicii in domeniul gazelor naturale si instalațiilor termice.
InstalBM

InstalBM

Execut lucrări de instalații sanitare, termice, gaz, la preturi atractive. 20 ani de experiență dintre care ultimii 5 in Germania. Lucrez cu orice fel de materiale( ppr, cupru, inox, etc.) Ofer soluții optime pentru eficienta si durabilitate maxima.
Instalatii Gaze

Instalatii Gaze

Echipa noastra de consilieri va sta la dispozitie pentru a va oferi cel mai bun raport pret/calitate/confort/siguranta de pe piata in vederea satisfacerii necesitatiilor dumneavoastra Expertii nostrii va indruma sa luati cea mai buna decizie.
Navirca Ilie

Navirca Ilie

Furnizam o gama completa de servicii: Confecții metalice, Sanitare de Instalații de apa si canal, Termice, Electrice, Eoliene, Solare, Piscine si Instalare si service de Sisteme de securitate pentru clienți atât casnici, cat si comerciali.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Termice  Înregistrare Pro - Gratuit