Obține 4 Oferte de preţ pentru Instalatii Termice.

352 Instalatii Termice sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Instalatii Termice

Aurel G.

Aurel G.

Lucrez in domeniul instalațiilor sanitare,gaze,termice si electrice din anul 2006 la firma SC AUMIR MIXT SRL.Am absolvit cursurile de instalator sanitar,gaze,termice si electrice la academia ROMSTAL avand si diplome de calificare pentru aceste meserii.
Moraru Paul N.

Moraru Paul N.

Pentru montaj ac conditionat toate tipurile de ac service. Mentenanță încărcări freon .reparati.Si cum va spun pentru ca vara sa treacă mai usor contactati ma
Sc Codevex Tech Srl

Sc Codevex Tech Srl

Compania CodevexTech este certificata ISO 9001, 14001 si 18001, ceea ce inseamna implementarea in cadrul organizatiei noastre a sistemului integrat de management in ceea ce priveste calitatea, mediul, sanatatea si securitatea in munca. Ca si obiect de activitate desfasuram activitati de montaj, intretinere, mentenanta, reparatii in domeniul instalatiilor termice si sanitare, fiind autorizati ISCIR pe patru nivele de prescriptii tehnice. Ca si parteneri in acest moment avem contracte de colab
Mircea P.

Mircea P.

Instalator autorizat cu experienta execut toata gama de instalatii termice,sanitare si gaz pt case,vile si apartamente.Ofer promptitudine,calitate,garantie lucrari de referinta.Pret neg.Urgente.
Dorel C.

Dorel C.

Imi place ceea ce fac .munca pe care o prestez este de calitate .Materialele pe care le le recomand sint de calitate .
Ayodesign Concept S.r.l

Ayodesign Concept S.r.l

Servicii de calitate si inalt profesionalism. Suntem aici pentru Dumneavoastra, si va consiliem in alegerea si punerea in practica a solutiei corecte si complete, adaptata cerintelor si preferintelor exprimate.
Dobian Therm Instal

Dobian Therm Instal

Instalatii Sanitare si Instalatii termice Deplasare si in Bucuresti si Ilfov -executie/inlocuire instalatie sanitara baie -executie/inlocuire instalatie sanitara bucatarie -montat/inlocuire obiecte sanitare -montat/inlocuire centrala termica -montat/inlocuire calorifere -spălare calorifere etc. -montat/inlocuire hidrofor fara ejector -montat/inlocuire hidrofor cu ejector -montat/inlocuire pompa submersibila -montat/inlocuire boiler electric -montat/inlocuire instant electric Tel:0768541
Stamate Instal Primordial Construct Srl

Stamate Instal Primordial Construct Srl

Prin experienta acumulata pe parcursul anilor, suntem siguri ca ne putem ridica la cele mai exigente pretentii din partea clientilor nostri Va furnizam servicii sanitare rapide, eficiente si de încredere. Va putem ajuta la rezolvarea si consilierea cu privire la o gama larga de aspecte sanitare comune si mai complexe, incluzând: - Scurgeri de apă - conducte sparte, crapate, inghetate sau scurgeri din rezervoare, robineti defecti, scurgeri din boilere; - Blocaje ale canalelor de scurgere, ch
Ion ana maria instal

Ion ana maria instal

Efectuam lucrari interioare si exterioare,canalizari,scurgeri blocuri,vile,cat si sanitare,termice,incalzire pardoseala,centrale apartamen,cazane pe lemn solid,si pelete,instalatii complexe rece si cald HVAC,celler,pompe caldura aer aer sau apa apa,cu put forat.
Hlenski Team Instalatii-thermo Timis S.r.l

Hlenski Team Instalatii-thermo Timis S.r.l

Activitate principala: 4322 lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Calitatea si termenul scurt de executie sunt imbinarea perfecta a descrierii companiei.
Nexoinstal

Nexoinstal

Nexoinstal are peste 50 de angajati. Iti returnam banii daca nu esti multumit. Indiferent de problemele tale, avem prea multi specialisti, deci nu putem fi depasiti de probleme.
ProConfort

ProConfort

Va oferim servicii complete de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie. Pentru a acoperi necesitatile clientilor, asiguram servicii adiacente, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor etc.
Atina Instalatii

Atina Instalatii

Compania noastră derulează activități de proiectare, montaj sau intervenții urgente in domenii precum instalații gaze naturale, instalații termice si sanitare, fiind autorizați ISCIR si ANRE, având in spate un portofoliu semnificativ de clienți. Date fiind fluctuațiile de preț înregistrate pe piața livrărilor de gaze, dar si contextul geopolitic actual, am încercat sa ne pliem serviciile pe nevoia stricta a fiecărui client, prin oferirea unor servicii de calitate superioara.
Mesterul Casei Mele

Mesterul Casei Mele

Suntem o echipa de instalatori autorizați in București si Ilfov cu experiență de peste 10 ani in domeniul instalațiilor. Serviciile noastre sunt dimensionarea, proiectarea, montajul si repararea instalațiilor sanitare, termice. Tehnicienii noștri sunt calificați si au experiența necesara pentru a executa lucrări complexe. Fie ca este vorba de instalații sanitare sau instalații termice, montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.
Walixmar Instal

Walixmar Instal

Societatea noastră autorizata ANRE si Distrigaz, oferă servicii complete de proiectare, execuție si verificare tehnica periodica (obligatorie la 2 ani), revizie (obligatorie la 10 ani),montare sisteme de siguranța împotriva scăpărilor de gaze (electrovana + detector) la instalațiile de gaze naturale in București, Ilfov, Giurgiu si Dâmbovița pentru toate tipurile de imobile (case, vile, blocuri de locuințe, Asociații de Proprietari/Locatari, spatii comerciale, instituții etc. ).
SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

SC PGA ROOF CONSTRUCT SRL

Firma noastră executa construcții case la roșu sau la cheie cu materialul nostru sau al clientului, proiectare rezistenta si proiectare 3D, termosisteme complete, mansardări, renovări complete, demolări interioare, exterioare, instalații electrice, sanitare, parchet, gresie, faianța, acoperișuri. folosim materiale de calitate la preturi f bune. oferim seriozitate, calitate si promtitudine.
Grand Gaz

Grand Gaz

Serviciile pe care le practicam se adreseaza tuturor clientilor, persoane fizice, juridice, companii de stat, dezvoltatori imobiliari, asociatii de locatari / proprietari, care doresc sa amenajeze, modernizeze sau asigure constructiile, acestia beneficiind de calitatea, promptitudinea si nu in ultimul rand de preturile rezonabile pe care le practicam.
Instalatori Rapizi

Instalatori Rapizi

Instalatori termici-sanitari non-stop! Execut instalații termice si sanitare non-stop; montaje :obiecte sanitare si termice (centrale termice; calorifere; bideuri; panouri solare; fose septice; aspersoare) intervenții, reparații si desfundări generale. Branșamente apa/canalizare si lucram si cu asociațiile de proprietari sau locatarii.
2Minstal

2Minstal

Avand un istoric bogat pe piata, in prezent compania poate desfasura lucrari complexe ale instalatiilor de gaze si ale instalatiilor termice, dispunand de personal autorizat special instruit si de echipamente specifice. Dispunem de 7 echipe mobile care pot ajunge in termen de 3 ore oriunde in Bucuresti.
SC Priceputul Instalatii SRL

SC Priceputul Instalatii SRL

Fie ca este vorba de remedierea instalații sanitare ,instalații termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Materialele folosite de noi sunt de calitate superioara, acordam garanție mare (2-5 ani) la toate lucrările efectuate. Suntem disponibili non-stop.
D.Pelin

D.Pelin

Instalator autorizat cu experiență montez centrale termice pe gaz sau lemne, panouri solare, boilere, instanturi, aparate de aer condiționat, instalații de încălzire in pardoseala, obiecte sanitare, aragaze, mașini de spălat etc. EXECUT ORICE TIP DE INSTALATIE TERMICA SI SANITARA LA CEREREA CLIENTULUI.
Aero Clim Vid

Aero Clim Vid

Compania noastră are ca obiect de activitate lucrările de instalații sanitare, încălzire, ventilație și aer condiționat și se ocupă atât cu comercializarea sistemelor de aer condiționat, încălzire și ventilație, pentru locuințe și spații industriale, mentenanța acestora și asigurarea garanției.
Ciobanu Ioan

Ciobanu Ioan

Instalator de gaze si încălziri centrale, asigur mentenanța pentru toate tipurile de centrale si instalații sanitare , la cele mai mici preturi. In baza unui contract de mentenanța , beneficiați de orice reparație in mod gratuit si de verificările periodice ale instalațiilor pe care le dețineți.
Master Gaz

Master Gaz

Misiunea noastra se rezuma la serviciile oferite care sunt menite sa aduca satisfactie si pentru asta ne dedicam zi de zi calitatii lucrarilor adaptate mereu la necesitatile clientilor nostrii. Ne dorim sa consolidam relatii profitabile bazate pe incredere, respect, promtitudine.
Instalatii Gaze-Termice

Instalatii Gaze-Termice

Firma autorizata ISCIR pentru lucrări instalații termice: instalare si montaj centrala termica si radiatoare, verificare si revizie periodica autorizate ISCIR centrale termice, in București si Județul Ilfov. Asiguram materiale cupru si PPR la preturi competitive. Apelați acum!
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienţilor

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Instalatii Termice  Înregistrare Pro - Gratuit