Obține 4 Oferte de preț pentru Desfundare WC.

208 Desfundare WC sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Desfundare WC

Amtech Construct Solutions

Amtech Construct Solutions

Sa facem cunoștință. Amtech Construct Solutions este compania care are ca scop principal sa îți devina un partener, un prieten și un "medic de familie" oferindu-ti soluții complete pentru tot segmentul construcțiilor rezidențiale și industriale. Cum te ajutam? In spatele acestei companii sunt eu, un om normal care a întâlnit multe situații și am trecut și trec toată viata prin statutul de client. Nu de puține ori am avut nevoie sa găsesc oameni profesioniști, serioși, oameni care sa îmi
Myra Mairom

Myra Mairom

Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Marius Dirle

Marius Dirle

Performez bine in conditii de stres datorita mediului in care am lucrat pe pozitia de team leader in call center [a se inlocui cu orice alt job, really.]. Postul de atunci m-a invatat sa respect termenele limite, sa ma organizez si sa ma astept la orice intorsatura de situatie. Folosesc orice moment in mod eficient si ma focusez pe termenele limita.
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Alex Frunza

Alex Frunza

oferim cele mai bune servici de calitate garantam profesionalismul corectitudine si rapiditate va stam la dispozitia dvs 24 din 24 ore
Alexandru Bran

Alexandru Bran

Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Star install team

Star install team

Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
Cristinel Manea

Cristinel Manea

Calitate • Accesibilitate, fiabilitate • Procesul de servire • Disponibilitatea produselor • Pret foarte bun
VAIO INSTALATII

VAIO INSTALATII

Suntem o echipa profesionista,cu costuri transparente,serioasa si cu multa pasiune pentru ce ce facem,atsfel suntem mereu dornici sa acceptam provocariile cerute de dvs,prin complexitatea lucrarii sau urgenta ceruta
Cristi Ezeanu

Cristi Ezeanu

Efectueze lucrări de calitate la preturi decente folosind materiale de calitate , ofer seriozitate sunt pasionat de această meserie și o practic cu plăcere .
Ciobanu Nicolae Alexandru

Ciobanu Nicolae Alexandru

Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) 4ET S+P /8ET S +P Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) 4ET S+P /8ET S+P Inlocuit robinet trecere Montaj sifon pardoseala Montaj chiuveta / lavoar Montaj baterie monocomanda Montat baterie grup sanitar Montat / demontat baterie Montat baterie bucatarie Montat robinet grup sanitar / bucatarie Montaj Cabina Dus Montaj / demontaj cazi
Coral Euroconstruct

Coral Euroconstruct

Seriozitate,calificare și profesionalism ridicat in domeniul instalațiilor termice,sanitare,ventilație și nu numai.
Gabriel Andrei

Gabriel Andrei

Clientii ar trebui sa ma aleaga pe mine deoarece sunt foarte fixist si nu ma las pana nu iese treaba bine.
Marius Instal

Marius Instal

Calitate superioara a lucrărilor executate la preturi avantajoase de către o echipa de profesioniști
Mesterul tau Brasov

Mesterul tau Brasov

Mesterul tau Brasov ofera servicii de reparatii la instalatiile sanitare sau electrice in regim de urgenta si la preturi corecte.
Catalin Instalator

Catalin Instalator

Instalator Brasov Nr contact:execut lucrări de montaj,modificări și remedieri pe instalațiile sanitare,termice și de gaz. URGENTE și desfundări / Constatare gratuita in oraș.
Marius Gheorghe

Marius Gheorghe

Instalator sanitar cu experiență montez cadă, wc, bideu, lavoare, calorifere, centrale termice prin condensare, mașini de spălat, boiler, canalizari, inlocuiri robineti, tevi ppr etc. Preturile sunt accesibile și toate lucrările beneficiază de garanție
Florin Ivan

Florin Ivan

Prestez servicii de instalatii sanitare și termice.ppr,cupru,pvc.desfund și țevi de mici dimensiuni. Max.75 în diametru. Lucrez part Time.in weekend toată ziua.pun accent pe calitate nu pe cantitate.
General Renew House

General Renew House

Experienta in domeniu de peste 20 de ani , siguranta executarii lucrarilor la calitatea asteptata de catre client.
Nelubia

Nelubia

Evaluare si executie rapida, cu peste 20 de ani de experienta in instalatii sanitare. Execut lucrari complexe, de la 0, de bai si canalizari. Disponibil non-stop, raspuns rapid, eficienta maxima, pret corect.
Cole Sons Tech SRL

Cole Sons Tech SRL

Ut tehnician DSVCA autorizat. Specializat pe montaj și punere în funcțiune sisteme de control-acces, supraveghere-video și detecție. În jurul acestei sfere de activitate am dobândit cunoștiințele necesare și pentru lucrări generale din domeniul casnic.
Amd Service Sanitare Srl

Amd Service Sanitare Srl

Execut lucrari de instalatii sanitare si termice in Bucuresti si Ilfov in regim de urgenta chiar si in week-end. Ofer urmatoarele servicii la care se oferă si factura: -Reparatii instalatii sanitare -Instalare masina spalat rufe/vase -Montaj chiuveta -Montaj baterii apa -Montaj robineti -Montaj vas wc și cadru wc incastrat -Montaj bideu -Montaj lavoar -Montaj cazi baie si cabine de dus -Inlocuit sifon chiuveta sau cada -Inlocuire tevi -Desfundat chiuveta sau lavoar -Coloane de apa rece si apa
George Crivat

George Crivat

Buna ziua. Executam lucrări de Instalatii sanitare , electrice , termice , aer condiționat , obiecte sanitare , montaj parchet , zugrăveli
Pm Tranding Srl

Pm Tranding Srl

Compania PM Construct se adreseaza persoanelor care doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa, un apartament sau un birou. Noi va oferim sfaturi, consultanta si solutii în ceea ce priveste proiectarea constructiei, planificarea santierului, alegerea locului, antrepriza constructiei si alegerea finisajelor si sistemelor interioare si exterioare. Indiferent de complexitatea lucrarilor, de la amenajarea unei camere la constructia unei case, noi va tratam cu acelasi respect si profesionalism.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Desfundare WC  Înregistrare Pro - Gratuit