Obține 4 Oferte de preț pentru Desfundare Tevi.

221 Desfundare Tevi sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Desfundare Tevi

Instalator PFA Marius

Instalator PFA Marius

Performez bine in conditii de stres datorita mediului in care am lucrat pe pozitia de team leader in call center [a se inlocui cu orice alt job, really.]. Postul de atunci m-a invatat sa respect termenele limite, sa ma organizez si sa ma astept la orice intorsatura de situatie. Folosesc orice moment in mod eficient si ma focusez pe termenele limita.
Myra Mairom

Myra Mairom

Societate privata, infiintata in anul 2015 cu scopul de a realiza lucrari de constructii-montaj in principal in domeniul energetic, la cel mai inalt nivel de calitate, oferind clientilor nostri garantia unei colaborari transparente, focalizata pe satisfacerea necesetatilor acestora.
Aurel Mihăiță

Aurel Mihăiță

Se lucrează organizat fără grabă și gindit ca lucrul să iasă de calitate și fără evenimente neplăcute pe parcurs sau după efectuarea lucrărilor .
Alex Frunza

Alex Frunza

Oferim cele mai bune servici de calitate garantam profesionalismul corectitudine si rapiditate va stam la dispozitia dvs 24 din 24 ore
VAIO INSTALATII

VAIO INSTALATII

Suntem o echipa profesionista,cu costuri transparente,serioasa si cu multa pasiune pentru ce ce facem,atsfel suntem mereu dornici sa acceptam provocariile cerute de dvs,prin complexitatea lucrarii sau urgenta ceruta
Sabi Term Instal

Sabi Term Instal

Suntem o companie care aducem confortul in orice casa si ne respectăm clientii, Suntem o echipa tânără,profesionista cu standarde ridicate și în plină dezvoltare, ce realizeaza proiecte de instalatii sanitare si electrice pentru cladiri civile si industriale. Oferim servicii pentru: - proiectare instalatii sanitare - proiectare instalatii termice, de ventilare si climatizare. Instalatii Sanitare Montaj Apometre. Montaj WC Reparatii coloane de apa. Racordari la coloane de apa. Desfun
Stefan Dan

Stefan Dan

Suntem o echipa serioasa si profesionista cu ani de experienta in domeniu. Oferim servicii de calitate si de promptitudine.
Alexandru Bran

Alexandru Bran

Salut. Aveti nevoie de un instalator probleme cu apa canalizarea sau alte probleme.Contactatima fara ezitare.
Cole Sons Tech SRL

Cole Sons Tech SRL

Ut tehnician DSVCA autorizat. Specializat pe montaj și punere în funcțiune sisteme de control-acces, supraveghere-video și detecție. În jurul acestei sfere de activitate am dobândit cunoștiințele necesare și pentru lucrări generale din domeniul casnic.
Amd Service Sanitare Srl

Amd Service Sanitare Srl

Execut lucrari de instalatii sanitare si termice in Bucuresti si Ilfov in regim de urgenta chiar si in week-end. Ofer urmatoarele servicii la care se oferă si factura: -Reparatii instalatii sanitare -Instalare masina spalat rufe/vase -Montaj chiuveta -Montaj baterii apa -Montaj robineti -Montaj vas wc și cadru wc incastrat -Montaj bideu -Montaj lavoar -Montaj cazi baie si cabine de dus -Inlocuit sifon chiuveta sau cada -Inlocuire tevi -Desfundat chiuveta sau lavoar -Coloane de apa rece si apa
Cristi Ezeanu

Cristi Ezeanu

Efectueze lucrări de calitate la preturi decente folosind materiale de calitate , ofer seriozitate sunt pasionat de această meserie și o practic cu plăcere .
Ciobanu Nicolae Alexandru

Ciobanu Nicolae Alexandru

Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) 4ET S+P /8ET S +P Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) 4ET S+P /8ET S+P Inlocuit robinet trecere Montaj sifon pardoseala Montaj chiuveta / lavoar Montaj baterie monocomanda Montat baterie grup sanitar Montat / demontat baterie Montat baterie bucatarie Montat robinet grup sanitar / bucatarie Montaj Cabina Dus Montaj / demontaj cazi
Gabriel Andrei

Gabriel Andrei

Clientii ar trebui sa ma aleaga pe mine deoarece sunt foarte fixist si nu ma las pana nu iese treaba bine.
Marius Instal

Marius Instal

Calitate superioara a lucrărilor executate la preturi avantajoase de către o echipa de profesioniști
SC Instal Evolution Expert SRL

SC Instal Evolution Expert SRL

Cu o experienta de peste 2525 de ani în domeniul instalațiilor termice, sanitare, canalizare, gaze și centrale termice, acutizat ISCIR, ANRGN Tel 0727963992
Kazan Cluj

Kazan Cluj

Soluții complete pentru instalații termice și sanitare, climatizare și ventilație, pompe de caldurã, hidrofoare și vase de expansiune, canalizare, țevi, fitinguri și robineți. Servicii de punere în funcțiune, mentenanțã, service, verificare tehnicã periodicã (VTP)
Nelubia

Nelubia

Evaluare si executie rapida, cu peste 20 de ani de experienta in instalatii sanitare. Execut lucrari complexe, de la 0, de bai si canalizari. Disponibil non-stop, raspuns rapid, eficienta maxima, pret corect.
Desfundare Canalizare Cluj

Desfundare Canalizare Cluj

NON STOP Activ clean serv srl ofera servicii de Reparatii instalatii sanitare ,canalizare robineti ,tevi etc. Vidanjare fose septice cu autospeciala vidanja cu capacitate de 2,5 mc , Inspectie video canalizare cu camere video pentru conducte de la 50mm-200mm Desfundare canalizare, coloane de apa menajera sau pluviala, canalizari ,wc, cazi de baie , chiuvete, sifon de pardoseala. desfundarea se uta cu sarpe ( melc ,spirala ) manual, electric sau cu presiune de apa 140/bar/70l/min pentru
Cristinel Manea

Cristinel Manea

Calitate • Accesibilitate, fiabilitate • Procesul de servire • Disponibilitatea produselor • Pret foarte bun
Star install team

Star install team

Profesionalism, rapiditate, preturi competitive, echipe disponibile pe toata raza municipiuluo Bucuresti si a judetului Ilfov.
General Renew House

General Renew House

Experienta in domeniu de peste 20 de ani , siguranta executarii lucrarilor la calitatea asteptata de catre client.
Florin Ivan

Florin Ivan

Prestez servicii de instalatii sanitare și termice.ppr,cupru,pvc.desfund și țevi de mici dimensiuni. Max.75 în diametru. Lucrez part Time.in weekend toată ziua.pun accent pe calitate nu pe cantitate.
Catalin Instalator

Catalin Instalator

Instalator Brasov Nr contact:execut lucrări de montaj,modificări și remedieri pe instalațiile sanitare,termice și de gaz. URGENTE și desfundări / Constatare gratuita in oraș.
Mesterul tau Brasov

Mesterul tau Brasov

Mesterul tau Brasov ofera servicii de reparatii la instalatiile sanitare sau electrice in regim de urgenta si la preturi corecte.
Marius Gheorghe

Marius Gheorghe

Instalator sanitar cu experiență montez cadă, wc, bideu, lavoare, calorifere, centrale termice prin condensare, mașini de spălat, boiler, canalizari, inlocuiri robineti, tevi ppr etc. Preturile sunt accesibile și toate lucrările beneficiază de garanție
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

         
Dragos C.
Desfundare Tevi   11/07/2021

Super multumit de lucrare! Robert a fost punctual, a lucrat ingrijit, repede. Il recomand pentru orice fel de problema.

Alte informații
Dacă eşti un profesionist în Desfundare Tevi  Înregistrare Pro - Gratuit