Obține 4 Oferte de preț pentru Reparații Centrale Termice.

163 Reparații Centrale Termice sunt gata.

CERE 4 OFERTE

Top 25 Reparații Centrale Termice

Galaxy imob grup srl

Galaxy imob grup srl

GalaxyMedia este divizia de tehnologie imobiliara a grupului GalaxyImob. De 16 ani de la infiintare cu peste 200 de OAMENI in echipa ne punem la dispozitia dumneavoastra servicii integrate. Instalatori/Electricieni/ Depanari centrale/ Reparatie electronice si electrocasnice/ Relocari /Montare mobila/ Transport marfa/ Carotare/ Renovari interioare/ EXTERIOARE de la A la Z.
OLTSEMA SRL

OLTSEMA SRL

1.Societatea autorizata A.N.R.E. (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) pentru proiectarea si executia instalatiilor de utilizare gaze naturale are o vechime de peste 25 ani de activitate pe piata gazelor si va pune la dispozitie urmatoarele servicii: *Consultanta si interventie de specialitate in domeniul instalatiilor de gaze naturale; *Proiectare si executie a instalatiilor de utilizare gaze naturale; *Verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la doi si resp
Christian Eliade

Christian Eliade

Inginer, specializat in instalatii: - Termice - Sanitare - Electrice Serios Punctual Experimentat Covid19 - Respectam regulile si ne protejam reciproc.
Andrei Opris

Andrei Opris

Sunt o persoana sincera. Încerc sa găsesc soluția optima, calitativa vs preț. Cunoștințe aprofundate în domeniu. Modele : Ariston, baxi, viessman, ferroli, beretta, Bosch.
Neos Service Thermo

Neos Service Thermo

Service centrale multimarca. Garantie 6 luni - 12 luni in functie de marca. Daca nu sunteti multumit de lucrare, primiti banii inapoi. Nu inlocuim piese, decat in situatiile in care nu se pot repara.
Service centrale termice

Service centrale termice

Autorizat iSCIR Autorizat anre Reparatii centrale Revizii centrale Verificări instalații gaze naturale Program flexibil
SC TERMOSANITAL COMPANY SRL

SC TERMOSANITAL COMPANY SRL

Profesioniști seriosi, promti, efectuam revizii la 2 ani, reparatii, eliberm factură si dam garantie
Claudio Install Srl

Claudio Install Srl

Oferim servicii de cea mai buna calitate, oferim mereu solutia cea mai buna, desi proprietarul e cel care decide variantele. Experienta vasta in domeniu instalatiilor sanitare, termice, centrale termice pe gaz, lemne, peleti. Panouri solare termice si fotovoltaice. Experienta acumulata atat in tara cat si in Europa. 0755301952 Claudiu
Adrian Ionescu

Adrian Ionescu

Specialiștii noștri repară conductele care furnizeaza apă și gaz, precum și cele de canalizare atât pentru locuințe cât și pentru societăți. Realizăm instalații sanitare pentru căzi, chiuvete, toalete si aparate electrocasnice. Realizăm instalații electrice pentru construcții și fixam probleme deja existente. Ne punem experiența de peste 20 ani în slujba clienților noștri.
Înregistrare Pro - Gratuit

Evaluările clienților

Dacă eşti un profesionist în Reparații Centrale Termice  Înregistrare Pro - Gratuit